Karez 0 Share Posted March 30, 2010 És eljő az apokalipszis, a végítélet napja. Vörös ló vágtat végig az epeszín égen, Háborúval a nyergében. A Darksiders története klasszikus témát ölel fel: a Jó és Rossz örök harcának „végső” állomását, a Menny, Pokol és az Emberek királysága történetének kvázi fináléját – az apokalipszist –, és ami utána van. Mert hát… van élet utánunk, emberek után is. E három világ egyensúlyát és biztonságát a Jelenések könyve – amely a Biblia egy része – szerint hét pecsét őrzi, melyeket, ha mind feltörnek, bekövetkezik a totális világvége. A Darksiders eseményeinek középpontjában csupán a négyes egy tagja áll: Háború. Ő az ősi jövendölések értelmében meg is érkezik a hívásra – valami titokzatos okból csak egyedül, testvérei nélkül – az emberek világába, egészen pontosan napjainkba, de amit itt a Földön talál, az nem egyezik meg azzal a képpel, ami a szent litániákban meg vagyon írva. Angyalok és ördögök vívnak ádáz csatát, az események hamar kontrollálhatatlanná válnak, aztán a kirobbant borzalmakért végül nem mást tesznek felelőssé, mint hősünket. A három királyság sorsáért felelő ősi Tanács éktelen haragra gerjed a lovas állítólagos árulása hallatán és megfosztja Háborút minden természetfeletti erejétől. Háború azonban konokul tagadja, hogy bármi köze lenne az apokalipszishez és elégtételt követel. Így hát a Tanács ad neki egy utolsó lehetőséget, hogy száz év múlva visszatérjen világunkba, ahol a Menny csapdába esett seregei azóta is küzdenek a Pokol egyre inkább diadalmaskodó erőivel, kiknek vezetője a titokzatos Pusztító. Nagy utazásához kísérőt is kap, az Őrszemet (szinkronhangja Mark Hamill!), aki minden alkalmat megragad a hatalmától fosztott Háború megalázására... Az eddig konzolon berobbanó hihetetlen hangulatú Hack n' slash játék Június-tól Pc-re is elfog látogatni. És mindenkinek csak szívből tudom ajánlani. Bár alapjáraton egy Devil May Cry és God of War klónak tűnik, de megnyugtatok mindenkit, hogy ennél sokkal több mindent rejt a játék. Úgymond egy kis Zelda feelingje is van az egésznek, hisz hatalmas bejárható, titkos ajtók és helyszínek mögé megbúvó ereklyéket is felkel kutatni. Ami bőven kitolja a játékot akár 25 óra tiszta játékidõvel is! Érdemes megemlíteni, hogy a látványterveket, karaktereket, és magát a világot egy bizonyos Joe Madureira fejéből pattant ki, akitől főleg a Deadpool és az Uncanny X-Men szülőatyja, valamint David L. Adams, aki főleg a Warhammer 40.000 stratégia játékok és a World of Warcraft-ban mint dizájner és látványterv szülőatyjaként ismerhetünk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloo 0 Share Posted March 30, 2010 Ez igen tetszetõs, pont nekem való. Már alig várom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted March 30, 2010 Adams, aki fõleg a Warhammer 40.000 stratégia játékok és a World of Warcraft-ban mint dizájner és látványterv szülõatyjaként ismerhetünk. Veszem észre :D ezzel a csukjával nekem folyton Arthas ugrik be róla a warcraft human kampány záróvidijébõl. Eggyet nem értek vki elmagyarázhatná. Ugye a lovasok azért vannak h elhozzák a világvégét. Akkor a videókban általában miért démonokat irtunk? :unsure: A Háború nem éppen a jófiú kategória, vagy h a Pokol került fölénybe egyensúlyt teremt v mi a feladatunk? Csak így mellékesen... Jelenések könyve: És látám, mikor a Bárány a pecsétekbõl egyet felnyitott, és hallám, hogy a négy lelkes állat közül egy monda, mintegy mennydörgésnek szavával: Jõjj és lásd. És látám, és ímé egy fehér ló, és a rajta ülõnél íjj vala; és adaték néki korona; és kijöve gyõzve, és hogy gyõzzön. És mikor a második pecsétet felnyitotta, hallám, hogy a második lelkes állat ezt mondá: Jõjj és lásd. És elõjöve gy másik, veres ló, és aki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földrõl, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard. És mikor felnyitotta a harmadik pecsétet, hallám, hogy a harmadik lelkes állat modá: Jõjj és lásd. Látám azért, és ímé egy fekete ló; és annak, a ki azon üle, egy mérleg vala kezében. És hallék a négy lelkes állat közt szózatot, a mely ezt mondja vala: A búzának mérczéje egy dénár, és az árpának három mérczéje egy dénár; de a bort és az olajt ne bántsd. És mikor felnyitotta a negyedik pecsétet, hallám a negyedik lelkes állat szavát, a mely ezt mondja vala: Jõjj és lásd. És látám, és ímé egy sárgaszínû ló; és a ki rajta üle, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyedrészén, hogy öljenek fegyverrel és éhséggel és halállal és a földnek fenevadai által. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karez 0 Author Share Posted March 30, 2010 Veszem észre :D ezzel a csukjával nekem folyton Arthas ugrik be róla a warcraft human kampány záróvidijébõl. Eggyet nem értek vki elmagyarázhatná. Ugye a lovasok azért vannak h elhozzák a világvégét. Akkor a videókban általában miért démonokat irtunk? :unsure: A Háború nem éppen a jófiú kategória, vagy h a Pokol került fölénybe egyensúlyt teremt v mi a feladatunk? Elsõ kommentben nagy vonalakban ott van a sztori is. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariachi 0 Share Posted March 31, 2010 A demót próbáltam, aztán 5 perc után mentem vissza Gowozni. :D Talán adok neki még egy esélyt, mert a videók hangulatosak egyébként. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted March 31, 2010 Lol, eddig azt hittem Darkriders a játék címe. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted June 18, 2010 Látom mindenki alig bír magával úgy várja B) De azért bepróbálkozom, Szval nem kellett volna már megjelennie? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloo 0 Share Posted June 18, 2010 Úgy tudom, szeptember 16 a megjelenés dátuma. Amúgy én várom már :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karez 0 Author Share Posted June 18, 2010 Látom mindenki alig bír magával úgy várja B) De azért bepróbálkozom, Szval nem kellett volna már megjelennie? :huh: Hivatalos oldalon már vannak a Pc-s portból képek. Plusz ott is az van írva utolsó hírek között hgoy Júniusban jön. A biztonság kedvéért megkérdezem twitter-en is a készítõket. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted June 19, 2010 Azt Én is tudom, hogy június azért kérdeztem rá, hogy valaki nem e tud valami közelebbit. :rolleyes:Hogy nem csúsztatták-e vagy ilyesmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted June 19, 2010 Ha találok olcsón, megveszem majd PS3-ra, jónak tûnik. Amúgy PC-sben lesz vmi újdonság vagy csak egyszerû (reméljük igényes) port? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted June 19, 2010 imbalanced cuccnak nez ki... majd 1szer megszerzem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted June 19, 2010 Hivatalos oldalon már vannak a Pc-s portból képek. Plusz ott is az van írva utolsó hírek között hgoy Júniusban jön. A biztonság kedvéért megkérdezem twitter-en is a készítõket. :rolleyes: Nem, valamelyik hazai site-on írták is, hogy csúszik szeptemberre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karez 0 Author Share Posted June 29, 2010 Hümm szeptember 24.-ig csúszott a játék PC-s verziója. Hogy miért? Arra nincs válasz sajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted June 29, 2010 Hümm szeptember 24.-ig csúszott a játék PC-s verziója. Hogy miért? Arra nincs válasz sajna. szeptember 24-e biztos? Vagy miért pont ez a dátum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted June 29, 2010 szeptember 24-e biztos? Vagy miért pont ez a dátum? Mert addigra halasztották el. :D Ha nem lesz más beszerzem PS3-ra, 5k-ért már láttam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted June 29, 2010 Mert addigra halasztották el. :D Ha nem lesz más beszerzem PS3-ra, 5k-ért már láttam. Nem tudtam hogy honnan is ered a 24-e, de már tudom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karez 0 Author Share Posted June 29, 2010 szeptember 24-e biztos? Vagy miért pont ez a dátum? Épp ma kaptam twitter-en válaszként készítõktõl. Mikor pedig írni akartam, akkor láttam hogy GS-en is kihírezték. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted June 29, 2010 Épp ma kaptam twitter-en válaszként készítõktõl. Mikor pedig írni akartam, akkor láttam hogy GS-en is kihírezték. Na, akkor a készítõk nem a"nem válaszolok, mert celeb vagyok" kategória. Egyébként már régebb óta ez a dátum szerepel egyes helyeken, hivatalos még nem volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted June 30, 2010 Láttátok már ezt a Hellbook Edition-t? Elég jól néz ki... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted June 30, 2010 Láttátok már ezt a Hellbook Edition-t? Elég jól néz ki... :) Igen :) - ez válasz és nem reklám :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted June 30, 2010 Láttátok már ezt a Hellbook Edition-t? Elég jól néz ki... :) Gyönyörû, biztos jó drága is lesz. :D Lesz vmi plusz tartalom a PC-s verzióban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karez 0 Author Share Posted June 30, 2010 Gyönyörû, biztos jó drága is lesz. :D Lesz vmi plusz tartalom a PC-s verzióban? Ezt is megkérdeztem a készítõket, amint írták hogy lesz hellbook edition, és mondták hogy nem nagyon terveznek semmilyen extra küldetéseket vagy ilyesmiket beletenni. Egyébként nem csak ez a kiadás lesz, hanem a sima is. És állitólag azért csúsztatták szeptemberre, mert most nagy az uborkaszezon, õk is nyaralnak, és szept. megpróbálják a lehetetlent, még a Call of Duty - Black Ops elõtt megjeleníteni a játékot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted June 30, 2010 Azt ugye tudjátok hogy trilógia lesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karez 0 Author Share Posted June 30, 2010 Azt ugye tudjátok hogy trilógia lesz? Tetralógia ;) Mivel be van jelentve a 2.rész, valamint a készítõk is úgy fogalmaztak hogy ha lesz folytatás, akkor már nem War-al fogunk menni, hanem egy másik apokalipszis lovassal. Mivel négyen vannak így sejthetõ hogy a maradék három lovas elveszett kalandjáról is készülni fog játék folytatás alkalmából. Képek a megmaradt, ám végül be nem került három lovasról: Darksiders maradék három lovas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts