gyibi 0 Share Posted March 30, 2010 Gondoltam megnyitom a PUB 10. részét...remélem nem baj... :) Who posted in: ::> Gamestar Pub - Lik & Iz-lik <::__9. Rész, The Best TopicPoster Posts gyibi 1595 Lord_KROK 1313 Tigris22 833 TaviG 738 Lady 278 zapo 118 lokids 95 Kacsa666 22 vkee 9 A 9-dik PUB 2010 Január 25-én startolt és 2010 Március 30-án lett ki az 5000 post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted March 30, 2010 Gondoltam megnyitom a PUB 10. részét...remélem nem baj... :) Már hogy lenne baj. :) Most már te is topicindító lettél :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyibi 0 Author Share Posted March 30, 2010 Már hogy lenne baj. :) Most már te is topicindító lettél :lol: Baró nagyon... Tuti valamit kellett volna írni még... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted March 30, 2010 Baró nagyon... Tuti valamit kellett volna írni még... Ha még tán annyit hogy az elõzõben kik mennyit írtak, de azt Flemtõl kell kérni. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyibi 0 Author Share Posted March 30, 2010 Ha még tán annyit hogy az elõzõben kik mennyit írtak, de azt Flemtõl kell kérni. :) Nna ezzel meg is volnánk... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted March 30, 2010 Hazaértem! De fáradt vagyok ... Gondoltam megnyitom a PUB 10. részét...remélem nem baj... :) Who posted in: ::> Gamestar Pub - Lik & Iz-lik <::__9. Rész, The Best TopicPoster Posts gyibi 1595 Lord_KROK 1313 Tigris22 833 TaviG 738 Lady 278 zapo 118 lokids 95 Kacsa666 22 vkee 9 A 9-dik PUB 2010 Január 25-én startolt és 2010 Március 30-án lett ki az 5000 post. Ügyes nyitás :) [remybussi] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyibi 0 Author Share Posted March 31, 2010 Jó reggelt! Hazaértem! De fáradt vagyok ... Ügyes nyitás :) [remybussi] Óh. Köszönöm. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted March 31, 2010 Jóreggelt! Már azt hittem mindenki alszik :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyibi 0 Author Share Posted March 31, 2010 Jóreggelt! Már azt hittem mindenki alszik :P Nem, dehogy, már felébredtem azt hiszem. :) Huj-juj. Most betracskeltam, mert 5 jó angolos elment nyelvvizsgázni és mind az 5-en megbuktak...alapfokún. :( Akkor én szerinted hogyan fogok levizsgázni?! [sm12] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted March 31, 2010 Nem, dehogy, már felébredtem azt hiszem. :) Huj-juj. Most betracskeltam, mert 5 jó angolos elment nyelvvizsgázni és mind az 5-en megbuktak...alapfokún. :( Akkor én szerinted hogyan fogok levizsgázni?! [sm12] Én meg beértem ... Hát akkor nehéz dolgod lesz. (talán túl hamar mentek még nem értek meg rá, jártam én is így ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyibi 0 Author Share Posted March 31, 2010 Én meg beértem ... Hát akkor nehéz dolgod lesz. (talán túl hamar mentek még nem értek meg rá, jártam én is így ) Az meglehet. Legjobb haverom már ki is találta, hogy segít nekem angolban, mert elvileg van egy tuti módszere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted March 31, 2010 Legjobb haverom már ki is találta, hogy segít nekem angolban, mert elvileg van egy tuti módszere. A tanulásra vagy a vizsgán átmenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokids 0 Share Posted March 31, 2010 Reggelt! Krok, ma este 9 után tudsz lenni? Az meglehet. Legjobb haverom már ki is találta, hogy segít nekem angolban, mert elvileg van egy tuti módszere. A vizsgáztatók lefizetése lehet, hogy tuti módszer, de nem ajánlom. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted March 31, 2010 Reggelt! Krok, ma este 9 után tudsz lenni? Szerda van? 99% hogy nem. (ha mégis rád írok) Viszont a holnap este elõreláthatólag teljesen rendben van. (amennyiben nem öcsém akar függeni rajta. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokids 0 Share Posted March 31, 2010 Szerda van? 99% hogy nem. (ha mégis rád írok) Viszont a holnap este elõreláthatólag teljesen rendben van. (amennyiben nem öcsém akar függeni rajta. ) Oké. Öcsédnek csak a szokásost. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted March 31, 2010 Oké. Öcsédnek csak a szokásost. :D AZt mindjárt gondoltam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyibi 0 Author Share Posted March 31, 2010 A tanulásra vagy a vizsgán átmenni? A tanulásban. :) A vizsgáztatók lefizetése lehet, hogy tuti módszer, de nem ajánlom. :P A Fene sem fizet még azért is... <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted March 31, 2010 A tanulásban. :) Na erre kíváncsi leszek ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviG 0 Share Posted March 31, 2010 Gondoltam megnyitom a PUB 10. részét...remélem nem baj... :) Errõl is lekéstem. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyibi 0 Author Share Posted March 31, 2010 Na erre kíváncsi leszek ... Én is. ;) Errõl is lekéstem. :) Ha nem voltál elég gyors... :P Majd a következõt... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted March 31, 2010 Úton van a pizzám... Úgylátom PUB nyitásra egy ideeig nem, lesz gondom, me rt egyszer egyet talán Lokids is nyithatna :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyibi 0 Author Share Posted March 31, 2010 Úton van a pizzám... Úgylátom PUB nyitásra egy ideeig nem, lesz gondom, me rt egyszer egyet talán Lokids is nyithatna :lol: Te már megint pizzázol mikor nekem nélkülöznöm kell és szeretnék egy könyvet rendelni ami 100 forint és minimum 600Ft mire kihozzák és többet kell rendelnem. :( :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviG 0 Share Posted March 31, 2010 Ha nem voltál elég gyors... :P Majd a következõt... ;) Majd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted March 31, 2010 Te már megint pizzázol mikor nekem nélkülöznöm kell és szeretnék egy könyvet rendelni ami 100 forint és minimum 600Ft mire kihozzák és többet kell rendelnem. :( :) Többe van a szállítás mint amennyibe a könyv. Egy ismerõsüm járt így. Rendelt Taiwanról 1$-ért egy mp3 lejátszót. Örült mint állat, milyen olcsón hozzájutott egy vadi új (1-2GBás már nem tudom) lejátszóhoz. Mikor kihozták neki, 30$ volt a szállítási költség! És mindehhez még a a a garanciája is Taiwanba szólt [sm41] (és gondolkodjunk el h egy mindössze alig több mint 200ft-os mp3 lejátszó milyen minőségű cucc lehet ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyibi 0 Author Share Posted March 31, 2010 Többe van a szállítás mint amennyibe a könyv. Egy ismerõsüm járt így. Rendelt Taiwanról 1$-ért egy mp3 lejátszót. Örült mint állat, milyen olcsón hozzájutott egy vadi új (1-2GBás már nem tudom) lejátszóhoz. Mikor kihozták neki, 30$ volt a szállítási költség! És mindehhez még a a a garanciája is Taiwanba szólt [sm41] (és gondolkodjunk el h egy mindössze alig több mint 200ft-os mp3 lejátszó milyen minõségû cucc lehet ... ) Ez vicces. :D No jó most megyek testnevelésre. :( Majd jövök egy óra múlva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts