_Maxtreme_ 0 Share Posted February 12, 2010 Õszintén szólva nem tudom mennyire fog pörögni a topik, majd meglássuk :) (max törlésre kerül, na bumm:) ) A lényeg az lenne hogy készítsetek a telefonotokkal (CSAK TELEFONNAL!! A FÉNYKÉPEZÕGÉP NEM JÁTSZIK!!) képet, képeket a lehetõ legjobb minõségben, és osszátok meg velünk. A telefon típusát plz írjátok a kép alá, felé, oldalára, közé.. tö mind1, csak tüntessétek fel a postban (meg akár az ehhez tartozó mûszaki jellemzõket is.. megapixel, stb) ..és hogy ez miért is jó? Egyrészt lehet gyönyörködni a jól sikerült (vagy épp kevésbé jól sikerült) képekben, illetve telefon vásárlásnál is mérvadó lehet, ha valakinek a fényképezés fontos szempont. Plz profi fényképészek, vagy azok akik minden pixelbe hibát keresnek kíméljenek az oylan postoktól hogy "nem fotózok mobillal, mert egyik sem ér szart sem, arra ott a fényképezõ stb".. Értelemszerûen itt nem az é v természetfotósa díját fogjuk kiosztani, ez csak amolyan összehasonlítás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seN 0 Share Posted February 12, 2010 Érdekes topic ötlet, bár nem vagyok benne biztos hogy az arénába való. Mind a 3 kép iPhone 3GS-el készült (3.2 megapixel) és az utómunka is a mobilon történt a BestCam nevü appal. Ha valakit érdekel több (ezeknél böven jobb) iphone-s fotó, az itt nézelödjön: http://www.thebestcamera.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunocsi 189 Share Posted February 12, 2010 SE W300i VGA kamerájával készült kedvenc képem: Másél éves kép, akkor még úgy-ahogy tiszta volt a lencséje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcRulez 0 Share Posted February 12, 2010 Nyár körül fogok tudni én is beküldeni vmit, mert az én telómon bemondta az unalmast a kamera, oszt' nyáron lesz másik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted February 12, 2010 Érdekes topic ötlet, bár nem vagyok benne biztos hogy az arénába való. Igen, ezen én is gondolkoztam h lehet nem ide kellett volna.. de akkor hova ? :D Am a képek egész korrektek szifonhoz képest :P :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
seN 0 Share Posted February 12, 2010 Igen, ezen én is gondolkoztam h lehet nem ide kellett volna.. de akkor hova ? :D Am a képek egész korrektek :) Köszi. Hát nem tudom :D Majd valami modi megoldja ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted February 12, 2010 Kicsit szerkesztettem, flame on :D (nem ám, eszemben sincs:) ) Tőlem most csak 1 (sajna színek nem az igaziak, szürkület volt már rendesen, meg ráadásul az ég is borús) , majd holnap lövök 1-2 normálisat. LG Arena 5 megapixel Eredeti felbontás 2560x1920 Átméretezve: 1024x768 A kép vaku nélkül készült Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Balin_ 0 Share Posted February 12, 2010 ez az iphone felháborítóan szar képeket csinál. (nem ezek alapján, ismerõseimnek is van) Én azér 140000-ér már elvárnám h beletegyenek vmi komolyabb kamerát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted February 12, 2010 ez az iphone felháborítóan szar képeket csinál. (nem ezek alapján, ismerõseimnek is van) Én azér 140000-ér már elvárnám h beletegyenek vmi komolyabb kamerát. ja hát az elsõ szifonba 2 megapixeles, fix fókuszos kamera volt, nc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcRulez 0 Share Posted February 12, 2010 ez az iphone felháborítóan szar képeket csinál. (nem ezek alapján, ismerõseimnek is van) Én azér 140000-ér már elvárnám h beletegyenek vmi komolyabb kamerát. Hát figyu. 140k-ért telefont akarsz venni vagy fényképezõt? Mindent ellehet várni, de h én egy kütyüért 140k kidobjak azt nem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Balin_ 0 Share Posted February 12, 2010 pl egy samsung g600 olyan 30k most, és kiba jó képeket csinál. itt vannak a teloval készitett képek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcRulez 0 Share Posted February 12, 2010 Sztem egy kicsit csufi a telefon. Én most nézek magamnak új telót, mert a mostani kicsit már sz@rrá van menve (Nokia E65) és igazából nem is érdekel h mit tud a telefon. Én csak 2 dolgot szoktam csinálni a telefonnal: telefonálni és sms-t írni. Igazából én letojom h az én telefonom milyen képet csinál. Igazából már azt se tud mert a hugom vmit csinált vele :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted February 12, 2010 pl egy samsung g600 olyan 30k most, és kiba jó képeket csinál. itt vannak a teloval készitett képek Ez korrekt. Tudjátok még mi csinál egész vállalható képeket samuk közül? a D900i. Majd megkeresem a képeket amiket anno készítettem vele. Eszméletlen :) am ha valakit érdekel itt meg az LG ARENA sample képeit láthatja. Sztem ez is teljesen vállalható :) (de a videózási képességei mégjobban odab*sznak. Az igen csak átlag feletti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrystian91 0 Share Posted February 12, 2010 Nekem az 5800 elég jó képet csínál szerintem viszont a video rész már elég gyatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcRulez 0 Share Posted February 12, 2010 am ha valakit érdekel itt meg az LG ARENA sample képeit láthatja. Sztem ez is teljesen vállalható :) (de a videózási képességei mégjobban odab*sznak. Az igen csak átlag feletti. Az meg kell hagyni h tényleg egy profi gép közeli képeket csinál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted February 12, 2010 itt egy pár seces sample vid, (még mindig LG ARENA) a mobilarena tesztelõjétõl Szvsz erre nem sok mobil ver rá, max az omnia HD :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcRulez 0 Share Posted February 12, 2010 itt egy pár seces sample vid, (még mindig LG ARENA) a mobilarena tesztelõjétõl Szvsz erre nem sok mobil ver rá, max az omnia HD :D B*szus vírust jelez a gép :wacko: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted February 12, 2010 naneb*ssz! :) Nálam nem sikított a nod4. (meg a cégnél s a kaspersky) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcRulez 0 Share Posted February 12, 2010 naneb*ssz! :) Nálam nem sikított a nod4. (meg a cégnél s a kaspersky) Már 4* indítottam a letöltést, de mind a 4-szer sípolt. Van ezen a gépen 4 vírus írtó és mind a 4 egyszerre visít :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted February 12, 2010 4 vírusírtó? Gratulálok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcRulez 0 Share Posted February 12, 2010 4 vírusírtó? Gratulálok :) Tudod vagy 6-an használjuk azt a gépet ami külömben az enyém :) és majdnem mindenki rátett vmi víros írtó félét csak én nem :D Am: Nod32, KasperSky, Ad-Aware, meg a Norton Antivírus van rajta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyk3r 0 Share Posted February 12, 2010 Ez korrekt. Tudjátok még mi csinál egész vállalható képeket samuk közül? a D900i. Majd megkeresem a képeket amiket anno készítettem vele. Eszméletlen :) am ha valakit érdekel itt meg az LG ARENA sample képeit láthatja. Sztem ez is teljesen vállalható :) (de a videózási képességei mégjobban odab*sznak. Az igen csak átlag feletti. jaja a d900i elég minõségi képeket csinál . 3.2megapixellel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted February 12, 2010 csoda h még nem borult meg a win :) (fura am. mert elvileg fel sem települnek egymás mellé.. na mind1) Próba így: http://www.mediafire.com/?m2lycmgkm4n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrystian91 0 Share Posted February 12, 2010 B*szus vírust jelez a gép :wacko: akkor inkább nem nézem meg :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted February 12, 2010 Azért fura lenne ha a mobilarenas cucc vírusos lenne nemde? :) Már 1 páran jelezték volna http://mobilarena.hu/teszt/lg_km900_arena_...oboz_kulso.html innen származik a file. Sztem MarcRulez-nél a 4 vírusírtó tesi meg "áldásos" hatását Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts