vampire17 0 Share Posted January 29, 2010 Íme a Perfect World Entertainment új nagyszabású projectje: a Forsaken World! A játék alapja "Grand Mundo" nevû kínai MMORPG, ami szintén friss fejlesztés, hiszen 2010. januárjában zajlott a kínai zárt béta teszt. A játék 6 fõ funkciója: (lehet lesz még több is) 1. A játékbeli események hatással vannak a világra. Pl: ha megjelenik egy erõs szörny, meteoresõ kezd hullni, elsorvadnak a fák, megfagy minden stb... Illetve, ugyanezek a hatások érezhetõk az istenek (késõbb kifejtve!) megjelenésekor is: áldás lesz azokra nézve, akik imádják õket, de átok a hitetleneknek... 2. A játékosok istenekké válhatnak. Nem csupán nagy erejû lénnyé, hanem igazi istenné, rettenetes hatalommal. Az istenek földi helytartókat és híveket is szerezhetnek akit az istenük hatalmas erõvel ruházhat fel. Illetve van olyan terület, az "isteni birodalom" amit csak az istenek érhetnek el. 3. Különleges Soul PK rendszer. A játékosok halott lelkeit az õt megölõk "elnyelhetik", ezáltal erõsebbé válnak. 4. A játék valódi történelmi helyszíneken játszódik. Ilyenek az ókori Görögország, Egyiptom, Európa, Maják, Babylon... 8 (egyes értesülések szerint) 10 különféle osztály lesz játszható a játékban, különféle játékstílusban. 5. hatalmas céh várak, de nem instanceolva, hanem a világ részeként! Itt a játékosok akár repülve is harcolhatnak egymással! 6. A játékosok választhatnak hogy milyen kultúrához akarnak csatlakozni (maja, egyiptomi, stb...) Az elérhetõ 5 faj: Titánok: Erõs, strapabíró faj, amíg õk élnek nincs félnivalójuk a többieknek. Náluk nincsenek nõk, a kövekbõl születnek. Elfek: Kedves, jószívû nép, nagyon muzikálisak. Igazi zenésznek születtek (bárd kaszt...). Vámpírok: Rejtélyes, nemes de vérszomjas faj. Veszélyes mágusok, akik akár denevérré is képesek átváltozni. Törpök: Fejlett eszközeik vannak, a puskát is õk fedezték föl. Bár kevesen vannak, annál hatásosabbak a harcban. Emberek: Erõs mágikus erejük van, de az igazi erõsségük, hogy mindenféle képességben otthonosan mozognak. A játék karakterosztályai: Warrior, Protector, Mage, Priest, Dwarfgunner, Blood Controller és Assassin. Az összes faj az összes karakterosztályt fölveheti, de lesznek különbözõségek, attól függõen, hogy milyen fajjal vagy. Grafikai motor: A játék a továbbfejlesztett PROPRIETARY ANGELICA 3D ENGINE-t használja. (bár egyesek ezt cáfolják, biztosan nem lehet tudni). A bizonyíték: http://img51.imageshack.us/i/img200912181416221.jpg/ http://img30.imageshack.us/i/img200912181416220.jpg/ http://img30.imageshack.us/i/img200912181409481.jpg/ http://img710.imageshack.us/i/548155.jpg/ http://img710.imageshack.us/i/img200912181414461.jpg/ http://img6.imageshack.us/i/548154.jpg/ http://img51.imageshack.us/i/548152.jpg/ http://img51.imageshack.us/i/548151.jpg/ http://img51.imageshack.us/i/548149.jpg/ Rendszerkövetelmény: Minimum: CPU: Dual-Core 2.0GHz Memory: 1G Graphic Card: GeForce 9600GT Hard Disk: Ajánlott: CPU: Dual-Core 2.5GHz Memory: 2G Graphic Card: GeForce 9800GT Hard Disk: Cinematic Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=xq2EMHuZvDM Fejlesztõi napló (Kínai): http://www.youtube.com/watch?v=eMlbGzamwQ4 Official oldal (Kínai) : http://shenmo.wanmei.com Gameplay trailer: http://video.mmosite.com/display.php?vid=12975&gid=1062 és a végére pár kép: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richo25 0 Share Posted January 29, 2010 Na az már gépigény.Cg trailerbe wowos hangok vannak:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Share Posted January 29, 2010 PW+Jade egyberakva kis +al. Fix, hogy szét grindeled az agyad mire bárhová is jutsz és az item mallban lesz minden... (cáfoljon rá, de sztem úgyse tud) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted January 29, 2010 hát meglepödnék ha nem grindes meg fizetsd ki az agyad is item mall lenne :D ettõl függetlenül ki fogom próbálni :D eljutok addig amig a beépitett botot meg nem kapom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted January 30, 2010 A CG trailer az majdnem minden másodpercben egy az egyben ugyanaz mint a Wrath of the Lich King Cinematic Intro-ja. Ezek után... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted January 30, 2010 Azt lehet már tudni, hogy nálunk mikor lesz elérhetõ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Author Share Posted January 30, 2010 Nos, ovatos becslesek 2010. februar, marciusra teszik az US zárt bétatesztet. Ami biztos, hogy 2010-ben varhato a nemzetkozi megjelenes is. (nem kizart, hogy a kinaival egy idoben) Illetve, olyat is lehet hallani, hogy hasonloan az allods-hoz, lesz egy US es egy EU oldal/szerverek, nem pedig egy kozos international. Az mar vegleges h a kinai F2P lesz, az US/EU viszont meg nem eldontott. Mar tudni a szakmakat is, meg van par uj vidi, screenshot, hamarosan postolom oket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted January 31, 2010 hát meglepödnék ha nem grindes meg fizetsd ki az agyad is item mall lenne :D ettõl függetlenül ki fogom próbálni :D eljutok addig amig a beépitett botot meg nem kapom :D ha a PWi csinálja akkor ez "fizesd ki az agyad item mailre különben semmitse érsz" féle game lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted January 31, 2010 ha a PWi csinálja akkor ez "fizesd ki az agyad item mailre különben semmitse érsz" féle game lesz csak a szokásos a beépitett botról tudunk valamit? lesz benne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Author Share Posted January 31, 2010 ha a PWi csinálja akkor ez "fizesd ki az agyad item mailre különben semmitse érsz" féle game lesz Legyszives mondj egy F2P mmo kiadot ami nem ilyen. :) csak a szokásos a beépitett botról tudunk valamit? lesz benne? Meg nem tudni, majd megkerdezem, de sztm nem. Foleg h az sem biztos meg h F2P lesz EU/US ben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted January 31, 2010 Legyszives mondj egy F2P mmo kiadot ami nem ilyen. :) Meg nem tudni, majd megkerdezem, de sztm nem. Foleg h az sem biztos meg h F2P lesz EU/US ben. hát szerintem ha fizetõs lesz EU ban akkor nem sokáig lesznek szerverek. Van helyette jobb mmo ami nem grindes és fizetös. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Author Share Posted January 31, 2010 Sorry a duplapostért, de ismét van pár új információ: Elõször is, a szakmák: Social House(???): Ez a szakma mûvelõi meggyõzhetik az NPC-ket, hogy olyan küldetéseket is adjanak, amit egy "mezei" játékosnak nem adnának. (Klánoknak hasznos) Felfedezõ: Megállapítja, hogy az adott Boss mennyire erõs. (Amit az elsõ posztban írtam, hogy vannak olyan bossok, amit ha megtámadsz, meteoresõ hullik, meg elsorvadnak a fák, stb...) A felfedezõ ezeket állapítja meg és jelenti. (Klánoknak hasznos) Üzletember (Aka: Kereskedõ): A legjobb árat kapja a kereskedelemben a dolgokért. Gyûjtõ: Értékes információkhoz juthat a könyvek és tekercsek másolásával. A rúna hadosztály: A rúnák ismeretével védelmet, szerencsét, vagy pusztítást hozhatnak. Botanikus: A gyógynövények szakértõje. Asztrológus: képes megjósolni a jövõt. Valamint elnyerheti istene jóindulatát, imádkozás által. Kovács: A törpék és a titánok mesterei e szakmának. Állatszelídítõ: Állatokat szelídít (mily meglepõ :P) Alkimista: Gyógyitalokat és fõzeteket készít. Valamint amit még tudni lehet: Nem készítenek a játéknak új EU/US oldalt, hanem a kínai oldal design-ja lesz a nemzetközi verzióban is. Ami igen jó, mert marha jól néz ki :) És a végére pár érdekes SS: A karaktergeneráló menü: A felhasználói interfész itt látszik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted January 31, 2010 nem tünik rossznak, nekem nagyon tetszik, csak a kiadója nem :S ez a bossozás is jó dolog szerintem. kiderül majd hogy mennyire lesz item mallos. igazából egy olyan játék kellene mint a GW. egyszer megveszed és nincs több havidij meg item mall Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted January 31, 2010 nekem egyre jobban tetszik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted January 31, 2010 Legyszives mondj egy F2P mmo kiadot ami nem ilyen. :) Meg nem tudni, majd megkerdezem, de sztm nem. Foleg h az sem biztos meg h F2P lesz EU/US ben. kb. az összes f2p-t feltudnám neked most sorolni... itt nem az a kérdés hogy ilyen-e hanem hogy mennyire pofátlan a game hoster és pakolja tele olyan dolgokkal ami teljesen tönkrevágja azoknak az embereknek a játékélményét akik tényleg ingyen akarnak vele játszani PWi item mailjet ismered? a játékvégi cuccokat meglehet venni (hozzá a matit), szintet meglehetett venni (oracle skillbook) ahogy a képeket nézem ez nem más mint egy "PW mod" jó szórakozást annak aki kipróbálja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Author Share Posted January 31, 2010 kb. az összes f2p-t feltudnám neked most sorolni... itt nem az a kérdés hogy ilyen-e hanem hogy mennyire pofátlan a game hoster és pakolja tele olyan dolgokkal ami teljesen tönkrevágja azoknak az embereknek a játékélményét akik tényleg ingyen akarnak vele játszani PWi item mailjet ismered? a játékvégi cuccokat meglehet venni (hozzá a matit), szintet meglehetett venni (oracle skillbook) ahogy a képeket nézem ez nem más mint egy "PW mod" jó szórakozást annak aki kipróbálja :) Fura hogy ezt mondod! :) Mivel barmelyik F2P mmo forumaba olvasok bele, mindenhol azt latom h "grind, grind" meg "unfair item mall" legyen az a RoM, az Allods vagy az Atlantica online, hogy csak a legnagyobbakat emlitsem.... De ezek szerint ezekkel minden OK, csak a PW-vel van gond! Ezt majd kozold az ezekkel a jatekokkal jatszokkal is :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Share Posted January 31, 2010 Fura hogy ezt mondod! :) Mivel barmelyik F2P mmo forumaba olvasok bele, mindenhol azt latom h "grind, grind" meg "unfair item mall" legyen az a RoM, az Allods vagy az Atlantica online, hogy csak a legnagyobbakat emlitsem.... De ezek szerint ezekkel minden OK, csak a PW-vel van gond! Ezt majd kozold az ezekkel a jatekokkal jatszokkal is :P RoM világa alapból nem tetszett így azzal nem játszottam, a többit ismerem eléggé. Igen, a PW az kimondottan az a játék ami nem free to play... Említetted atlanticát, item mallba a kosztümök és a hátasok vannak és kb ki is fújt. (a blessing meg a merc roomot nem mondom mert izlés kérdése meg lehet nélkülük is lenni) 115ön nem szenvedtem semmiféle hátrányt. PW-ben meg.. Ha jó dolgos ember vagy esélyed sincs a jó cuccokra ilyen, hogy +5ös arany cucc 90 felett 3-4 sockettel felejtõs ha nem item mallból "veszed" meg. És mivel ether saga, JD és ilyen így valószínüleg ez se lesz más. (persze ha nem így lenne akkor tuti kipróbálom, de ha van beépített bot akkor rá se nézek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted January 31, 2010 Fura hogy ezt mondod! :) Mivel barmelyik F2P mmo forumaba olvasok bele, mindenhol azt latom h "grind, grind" meg "unfair item mall" legyen az a RoM, az Allods vagy az Atlantica online, hogy csak a legnagyobbakat emlitsem.... De ezek szerint ezekkel minden OK, csak a PW-vel van gond! Ezt majd kozold az ezekkel a jatekokkal jatszokkal is :P attól hogy grindes egy mmo attól még lehet jó de más játékban is van olyan hogy pénzért megveszed a szintet? vagy a lv100as uniq cuccokat? amit a normál player évek alatt sem tud összehozni? csak, hogy példának említsem a PWi-n nemolyan rég nyílt egy új szerver, de már 1 hónap után volt lv90+os raknék be képeket milyen cuccokat lehetett item mailbõl venni, de akik nem PWztek azok nemértenék Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted January 31, 2010 RoM világa alapból nem tetszett így azzal nem játszottam, a többit ismerem eléggé. Igen, a PW az kimondottan az a játék ami nem free to play... Említetted atlanticát, item mallba a kosztümök és a hátasok vannak és kb ki is fújt. (a blessing meg a merc roomot nem mondom mert izlés kérdése meg lehet nélkülük is lenni) 115ön nem szenvedtem semmiféle hátrányt. PW-ben meg.. Ha jó dolgos ember vagy esélyed sincs a jó cuccokra ilyen, hogy +5ös arany cucc 90 felett 3-4 sockettel felejtõs ha nem item mallból "veszed" meg. És mivel ether saga, JD és ilyen így valószínüleg ez se lesz más. (persze ha nem így lenne akkor tuti kipróbálom, de ha van beépített bot akkor rá se nézek) nem mondtam h van beépitett bot! de az utcsó 2 mmoban amit kiadtak JD és ether saga abban volt, ebböl vontam le a következtetést... tehát ha nicns benne bot/amit kétlek/ akkor ne engem bántsatok :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Author Share Posted January 31, 2010 nem mondtam h van beépitett bot! de az utcsó 2 mmoban amit kiadtak JD és ether saga abban volt, ebböl vontam le a következtetést... tehát ha nicns benne bot/amit kétlek/ akkor ne engem bántsatok :rolleyes: Nincs beepitett bot, legalabbis nem talaltam semmi nyomat a kinai forumon. Ezt a jatekot nem emlithetjuk a JD-vel egy napon. Az lenyegeben PW csak mas design-al es nem mellesleg 2-3 eves. Ez teljesen friss fejlesztes, es a grafikai engine-t (ami valljuk be meg most is nagyon pofas, foleg feturbozva!) leszamitva a leiras alapjan nem sok kozoset talaltam a PW-vel. Azert a PW fejlesztoi is fejlodokepesek, muszaj nekik kovetni a trendet, tudjak h a nemzetkozi piacon RoM, meg Allods mellett nem all meg egy PW klon. Bar, megmondom oszinten, a kepek es leirasok alapjan inkabb wow-hoz hasonlonak latom ezt a jatekot, jopar uj otlettel. Valojaban, ahogy en latom, Ez a jatek lesz egy tenyleges uj mmo a PW fejlesztoitol, mig a tobbi csak "rokabornek" volt tekintheto. Valamint, en erosen erzem a nyugati hatast is a jatekban, a kepeken, videokon is inkabb az epuletek, a helyszinek a nyugati kultura tobbseget mutatjak. (varak, egyiptomi piramisok, gorog templom), ezt ki is emelte a bejelenteseben a fejleszto, hogy alkalmazkodniuk kell a nemzetkozi piachoz. Idezem: ""We integrate many western features in the game play in order to make it more appealing to international players. We believe 'Forsaken World' will bring a new and exciting gaming experience to players around the world." (Forras: http://www.pwrd.com/html/en/news_c_091217.html) illetve, halgassatok meg ezeket a zeneket: http://www.tudou.com/programs/view/W12cicYBPAc http://www.tudou.com/programs/view/IImNJtyhYx8 Tipikus nagyzenekari művek, nem pedig a keleti nyivakolos cucc sztm :) Szoval, en ezekbol mind azt szurom le, hogy a fejlesztok nem akarnak kimaradni a F2P jatekok piacanak es megitelesenek jelenlegi formalodasabol, amikor is olyan nyugati F2P mmo-k jelennek meg mint az Allods (khm orosz de azert nyugati hozzajuk kepest :)), vagy a Mytheon. Muszaj nekik alkalmazkodni a nemzetkozi igenyekhez, ha meg akarjak vetni a labukat azon a piacon is. Nem veletlen h szinte parhuzamosan jelenik meg ez a jatek kinaban es a nemzetkozi piacon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Author Share Posted February 1, 2010 Sorry a duplapostert, de van pár uj fejlemeny: Nos akkor eloszor is jojjon: Pet rendszer: - A petek mind megszelídített vadállatok (mob-ok). - A peteket egy speciálisan tervezett AI (mesterséges intelligencia) fogja irányítani. - A pet nem lehet erõsebb mint a karaktered. - Néhány petnek különleges képessége lesz, (pl: farkas) ami csak neki van. Kis Class fölülvizsgálat. Úgy tûnik, lesznek faj specifikus osztályok, lássuk a jelenlegi felállás szerint hogy néz ki a dolog. Természetesen a dolgot nem lehet készpénznek venni! Warrior (Melee DPS) Csak óriások és titánok lehetnek. Guardian (tank karakter) (valószínûleg csak titánok) Assassin-DPS lopakodással (szokásos assasin, nem tudni még, melyik faj lehet) Musketeer/Gunner (távolsági DPS) (Úgy látszik hogy a törpök és a titánok a mágiára nem fogékonyak, tehát ez az osztály is õk lehetnek) Folytatás (nem engedett több képet): Master (Magic DPS) Talán vámpírok és emberek... Pastor (Healer valõszínûleg) Talán elfek es humanok Csak vámpírok Azt nem tudni hogy mik is lesznek valójában, eléggé új típusú osztály. Bárd (AoE és buffok valószínû) Csak tündék nagy valószínûség szerint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P3rzs4 0 Share Posted February 1, 2010 hát nekem Allods után második helyen áll a wishlisten :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Author Share Posted February 1, 2010 Új képek: Elf mágus Guardian (Igazi tank nem?:)) Víz alatti mauzóleum Mágikus kert Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisHUN 0 Share Posted February 3, 2010 Nekem is tetszik ahogy leírtad. Nagy PW függõ voltam és hát nem sok játék fogott meg annyira mint az régen. Ha tényleg nyugati trendes lesz akkor sok küldi lesz és nem olyan grindes mint régen a PW! Nekem lenne pár kérdésem azért: A térkép mennyire lesz egyben? A PW-ben ilyen téren nagy szabadság volt semmi nem volt instantceolva csak az FB-k. Itt milyen lesz tudsz róla valami? Repülni lehet benne? (azt szerettem nagyon) :D TW lesz? (Terrority War) Magyarul guild harc valamikért, pl vár vagy terület mint a PW-ben! Egyébként szépnek tûnik csak erre a pár dologra kiváncsi vagyok. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampire17 0 Author Share Posted February 3, 2010 Nekem is tetszik ahogy leírtad. Nagy PW függõ voltam és hát nem sok játék fogott meg annyira mint az régen. Ha tényleg nyugati trendes lesz akkor sok küldi lesz és nem olyan grindes mint régen a PW! Nekem lenne pár kérdésem azért: A térkép mennyire lesz egyben? A PW-ben ilyen téren nagy szabadság volt semmi nem volt instantceolva csak az FB-k. Itt milyen lesz tudsz róla valami? Repülni lehet benne? (azt szerettem nagyon) :D TW lesz? (Terrority War) Magyarul guild harc valamikért, pl vár vagy terület mint a PW-ben! Egyébként szépnek tûnik csak erre a pár dologra kiváncsi vagyok. :) 1. Igen, itt is egyben lesz a terulet. 2. olvastam valami repulessel kapcsolatosat is, de meg nem tudni biztosan. 3. igen, lesz guild harc, valoszinuleg varakert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts