Chuck_Norris Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 holnap új rész ! :) Én néztem....háááááát A szomszéd néniket rühellem, a másik meg, a Bruti vagy ki meg szint alatti szegény :( Gyenge kezdés.
gebali1991 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Roast-ról vélemény? :D Nem néztem soha amerikai roastokat, úgyhogy nekem nem volt Prekoncepcióm. Én élveztem. Voltak elég gyenge részek, mint Cini, Nyuszómuszó és a végén maga Feró, de összességében sikerült pár ütõs egysorost összehozni. Plusz nem ment el túl nagy durvulásba, ami nem tetszett volna.
Hor1 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Nekem nagyon bejött, az amcsikhoz persze nem ér fel, de több mint korrekt volt szerintem. Kíváncsi leszek a vágatlanra, mert ide is befért azért sok paraszt poén. :D
Chuck_Norris Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nem néztem soha amerikai roastokat, úgyhogy nekem nem volt Prekoncepcióm. Én élveztem. Voltak elég gyenge részek, mint Cini, Nyuszómuszó és a végén maga Feró, de összességében sikerült pár ütõs egysorost összehozni. Plusz nem ment el túl nagy durvulásba, ami nem tetszett volna. nekem is ez a véleményem
Chuck_Norris Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 melyik adásban beszélt (ha jól emlékszem-) Kiss Ádám az egyik barátjáról aki szilveszterkor született??
Recommended Posts