Stauffenberg Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 IL-2 Sturmovik sorozat Aki csak kicsit is otthonos a szimulátorok világában az tudja, hogy a világháborús harci-repülõ szimulátorok koronázatlan királyát tisztelhetjük meg a ebben a páratlan sorozatban! Számos kiegészítõ és modifikáció jelent meg a játékhoz, valamint nagyszabású virtuális légiharc kupák kerülnek megrendezésre, ahol a magyar pilóták nem ritkán a dobogó legtetejére állhatnak fel. A számtalan PC-s verziót követõen a 2009-es év elhozta konzolokra is a játékot Birds of Prey alcímmel. Az IL-2 Sturmovik: Birds of Prey Xbox360-as verziójáról írt tesztemet a GameStar Online hasábjain olvashatjátok. A sorozat eddig megjelent darabjai: IL-2 Sturmovik (PC) IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles (PC) IL-2 Sturmovik: Aces Expansion Pack (PC) IL-2 Sturmovik: Pacific Fighters (PC) IL-2 Strumovik: 1946 (PC) Számos, nem a fejlesztõk által készített modifikáció és kiegészítés, hivatalos dobozos kiadásban. IL-2 Sturmovik: Birds of Prey (Xbox360, PlayStation 3, PSP, Nintendo DS) A topik ezentúl megkülönböztetett státuszt kap, ezáltal nem kerül törlésre még akkor sem, ha bizonyos idõn túl nem érkezik bele poszt! - Stauffenberg
tspawn Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Az ugye még nem tragédia ha az elsõ pár repülésnél, némi kormány és pedál birizgálgatás után úgy csapódtam a földbe mint egy féltégla? ;)
Tirexi2009 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Töltsétek, nagyon baba lett: http://gamestar.hu/wings-of-prey-demo-es-trailer.html :rolleyes:
Lord_Gera Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Az ugye még nem tragédia ha az elsõ pár repülésnél, némi kormány és pedál birizgálgatás után úgy csapódtam a földbe mint egy féltégla? ;) nem szabad annyira rángatni... meg amúgy is ha nekem elkezdi üvölteni hogy stall akkor rányomom autopilótára általában kihoz a bajból
mark44 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ez a Wings of Prey nagyon jó, be kell szereznem teljesben :) Végre egy jó kis repülõs játék. Majd meglesem az IL Sturmovik régebbi részeit is :)
falcon992 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 nem szabad annyira rángatni... meg amúgy is ha nekem elkezdi üvölteni hogy stall akkor rányomom autopilótára általában kihoz a bajból nem kell autopilot-ot nyomni....amikor dugóhúzóba kerülsz, nyugodtan alaphelyzetbe teszel mindent, aztán ha kell még, akkor ellene csûrsz és lépsz. (bot a pörgéssel ellenkezõ irányba, oldalkormány szintén. A Spitfire hajlamos úgy esni mint a falevél, azzal nem lehet semmit se kezdeni. De a legbiztosabb, ha nem viszed fölöslegesen dugóhúzóba.
Lord_Gera Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Szimulátor fanatikusok és árkád játékosok! Akinek az il2 sturmovik 1946 megvan, hamachival is rendelkezik és szeretne játszani multiba az vegyen fel skypera: lord_gera Eddig 3 állandó player van velem együtt, jókat játszogatunk, gyertek minél többen. xoxo Gera
Stauffenberg Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Nem tudom, hogy van-e olyan aki kipróbálta az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover-t, de csak egy jó tanács: Ne próbáld ki, ha nincs izomburtál atomerõmûved! Sõt, igazából még azon is szaggatni fog... Az én konfigomon átlag 5-10 fps-t sikerül elérni High (nem Very High) grafikai beállításokkal, de Medium beállításokkal is a 25fps-t verdesi alulról (de itt is hajlamos leesni 15 fps-re). De a játék hivatalos fóruma is izzik az elégedetlenkedõktõl, akiknek egész egyszerûen nem sikerül megszelídíteni a játékot. A kiadó elismerte, hogy a játék valóban küzd "némi" optimalizációs problémával. Valójában nem kicsivel, hanem hatalmassal, mert jelenleg alig akad olyan erõs konfig ami kellõen gyorsan meg tudná hajtani a játékot. Nem tudom, hogy a fejlesztõk akár csak egyszer is tesztelték-e a játékot, de ez így ebben a formában simán felkerülhet a TOP10 legszarabbul optimalizált játék listájára. Az egyetlen lehetõség a tûrhetõ sebesség elérésre ha Full Low beállításokat alkalmazol. De így meg rondább szegény, mint az IL-2 Sturmovik: 1946... ami már igencsak jó sok éves darab és a lófing laptopom is elviszi High-on...
Recommended Posts