Jump to content
GSForum - Segélyvonal

IL-2 Sturmovik sorozat

Recommended Posts

Posted

IL-2 Sturmovik sorozat

Aki csak kicsit is otthonos a szimulátorok világában az tudja, hogy a világháborús harci-repülõ szimulátorok koronázatlan királyát tisztelhetjük meg a ebben a páratlan sorozatban! Számos kiegészítõ és modifikáció jelent meg a játékhoz, valamint nagyszabású virtuális légiharc kupák kerülnek megrendezésre, ahol a magyar pilóták nem ritkán a dobogó legtetejére állhatnak fel.

A számtalan PC-s verziót követõen a 2009-es év elhozta konzolokra is a játékot Birds of Prey alcímmel.

Az IL-2 Sturmovik: Birds of Prey Xbox360-as verziójáról írt tesztemet a GameStar Online hasábjain olvashatjátok.

A sorozat eddig megjelent darabjai:

• IL-2 Sturmovik (PC)
  • IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles (PC)
  • IL-2 Sturmovik: Aces Expansion Pack (PC)
  • IL-2 Sturmovik: Pacific Fighters (PC)
  • IL-2 Strumovik: 1946 (PC)
  • Számos, nem a fejlesztõk által készített modifikáció és kiegészítés, hivatalos dobozos kiadásban.
  • IL-2 Sturmovik: Birds of Prey (Xbox360, PlayStation 3, PSP, Nintendo DS)

A topik ezentúl megkülönböztetett státuszt kap, ezáltal nem kerül törlésre még akkor sem, ha bizonyos idõn túl nem érkezik bele poszt! - Stauffenberg

• 1 month later...
Posted

Az ugye még nem tragédia ha az elsõ pár repülésnél, némi kormány és pedál birizgálgatás után úgy csapódtam a földbe mint egy féltégla? ;)

• 1 month later...
Posted

Az ugye még nem tragédia ha az elsõ pár repülésnél, némi kormány és pedál birizgálgatás után úgy csapódtam a földbe mint egy féltégla? ;)

nem szabad annyira rángatni... meg amúgy is ha nekem elkezdi üvölteni hogy stall akkor rányomom autopilótára általában kihoz a bajból

• 3 weeks later...
Posted

Ez a Wings of Prey nagyon jó, be kell szereznem teljesben :) Végre egy jó kis repülõs játék.

Majd meglesem az IL Sturmovik régebbi részeit is :)

• 7 months later...
Posted

nem szabad annyira rángatni... meg amúgy is ha nekem elkezdi üvölteni hogy stall akkor rányomom autopilótára általában kihoz a bajból

nem kell autopilot-ot nyomni....amikor dugóhúzóba kerülsz, nyugodtan alaphelyzetbe teszel mindent, aztán ha kell még, akkor ellene csûrsz és lépsz. (bot a pörgéssel ellenkezõ irányba, oldalkormány szintén. A Spitfire hajlamos úgy esni mint a falevél, azzal nem lehet semmit se kezdeni. De a legbiztosabb, ha nem viszed fölöslegesen dugóhúzóba.

• 1 month later...
Posted

Szimulátor fanatikusok és árkád játékosok!

Akinek az il2 sturmovik 1946 megvan, hamachival is rendelkezik és szeretne játszani multiba az vegyen fel skypera: lord_gera

Eddig 3 állandó player van velem együtt, jókat játszogatunk, gyertek minél többen.

xoxo Gera

• 5 months later...
Stauffenberg
Posted

Nem tudom, hogy van-e olyan aki kipróbálta az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover-t, de csak egy jó tanács: Ne próbáld ki, ha nincs izomburtál atomerõmûved! Sõt, igazából még azon is szaggatni fog...

Az én konfigomon átlag 5-10 fps-t sikerül elérni High (nem Very High) grafikai beállításokkal, de Medium beállításokkal is a 25fps-t verdesi alulról (de itt is hajlamos leesni 15 fps-re). De a játék hivatalos fóruma is izzik az elégedetlenkedõktõl, akiknek egész egyszerûen nem sikerül megszelídíteni a játékot. A kiadó elismerte, hogy a játék valóban küzd "némi" optimalizációs problémával.

Valójában nem kicsivel, hanem hatalmassal, mert jelenleg alig akad olyan erõs konfig ami kellõen gyorsan meg tudná hajtani a játékot. Nem tudom, hogy a fejlesztõk akár csak egyszer is tesztelték-e a játékot, de ez így ebben a formában simán felkerülhet a TOP10 legszarabbul optimalizált játék listájára.

Az egyetlen lehetõség a tûrhetõ sebesség elérésre ha Full Low beállításokat alkalmazol. De így meg rondább szegény, mint az IL-2 Sturmovik: 1946... ami már igencsak jó sok éves darab és a lófing laptopom is elviszi High-on...