tom83 0 Share Posted August 27, 2009 Állítólag ma jelent meg, csak tudnám hol lehet beszerezni :unsure: Semmi infó a beszerzési módról, ha nem ingyenes az sem baj, megvenném tuti, nagy kedvencem :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted August 27, 2009 800-555-555-5-555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted August 28, 2009 wtf? :huh: :blink: Az új részrõl semmi komoly infó? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted August 28, 2009 Megjelent volna? :huh: Mondjuk vmi igényesebb topiknyitás nem ártott volna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted August 28, 2009 Az sohasem árt! ^_^ Hát én örülnék egy zsir új 3. résznek is :unsure: :huh: :huh: egy darkos, darás, ormótlanul istentelen nagy hentnek melyet lehetne coopban is tolni, csak úgy akkor még többen jönnének és sokkal szivatósabban :D ááhhh...erre még várni kell. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted August 28, 2009 Jó lesz ez az átdolgozás, bár ez gondolom csak a grafikát érinti, de messze jobb volt az elsõ része mint a 2. Mondjuk a Second Encounter volt talán a legjobb. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted August 28, 2009 Nekem a First a kedvenc :rolleyes: :rolleyes: a 2. sem rossz... B) the a First az valami kegyetlen nagy állatság :D emlékszem amikor még csak ízlelgettem az FPS mûfajt komolyabban...akkor még csak a First demoja volt kint...azt nyomtam állandóan, sokat szenvedtem vele xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepperoni 0 Share Posted August 29, 2009 Ez most akkor olyasmi lesz , amit a valve próbált csinálni a HL:Source-szal ? Igaz az nem jött össze, de ez sokkal jobban néz ki. :D Nekem tetszik. a second állati jó játék volt. Nem sok fejlesztõ van aki így bánik a régi játékaival. Elvileg ingyenes ? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killermonkey 2 Share Posted August 29, 2009 Nem hiszem h ingyenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jooni 0 Share Posted August 29, 2009 15 $ \ 1200 microsoft pont Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted August 29, 2009 Tehát mindenki szépen rákattint majd a "download torrent file" gombra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom83 0 Author Share Posted August 30, 2009 Boltban is kapható lesz dobozosan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted August 30, 2009 15 $ \ 1200 microsoft pont Lehet végre valahára eljött az a játék amiért megéri MS pontot venni? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trencsa 0 Share Posted August 30, 2009 sziasztok! kellene nekem egy kis segítség, méghozzá egy régi játékkal kapcsolatban : Serious Sam: The First Encounter el. Probléma: Szaggat mint az állat , és nem tudom miért. telepítettem a legújabb Drivert,patch és nem tudom mi lehet a probléma. mi ilyenkor a teendõ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blockade 0 Share Posted August 30, 2009 sziasztok! kellene nekem egy kis segítség, méghozzá egy régi játékkal kapcsolatban : Serious Sam: The First Encounter el. Probléma: Szaggat mint az állat , és nem tudom miért. telepítettem a legújabb Drivert,patch és nem tudom mi lehet a probléma. mi ilyenkor a teendõ? KV Hardver topicban ^^- irtam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trencsa 0 Share Posted August 30, 2009 újatelepítem és ugyan az a problem+ a second del is ugíanez a problem . beálítások ? legszarabtól a legjobbig ugyan az . milyen driver? pl ? 9600gt kari duplamagos proc és szaggat erõsen gyanus XD help me valaki esetleg valami tippet tud adni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
canadaa 0 Share Posted September 26, 2009 Most akk mi van a HD-vel? Én sem nagyon találom sehol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
canadaa 0 Share Posted October 3, 2009 Release Date: October 1, 2009 ideje lenne ha hozzám is megérkezne ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
canadaa 0 Share Posted October 4, 2009 sunshine and serious sam trailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripley 0 Share Posted October 27, 2009 Már lassan november és ahoz képest, hogy okt. elején kellett volna... hmmm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 540 Share Posted November 4, 2009 most akartam ennek a játéknak (meg a Serious SAM-eknek) topicot nyitni! A játék november 19.-én jön!!! megnéztem a trailert és Nagyon várós lenne (épp most tolom a Sam2-t) de nekem rohadtul nem tetszik h virágok meg cukorkák esnek ki az ellenfélbõl ... :( Remélem ezt ki lehet majd kapcsolni vagy valami, mnert ulétra gagyinak tûûnik a videó alapján. Ráadásul a pályák az 1. részt idézik amivel csak az volt a bajom h mivel sokszor végigvittem meguntam... (meg rövid is volt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted November 4, 2009 Hát fullra az elsõ rész marad, plusz szerintem nem lesznek virágok meg cukorkák a gameben xD csak poén... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 540 Share Posted November 4, 2009 Hát fullra az elsõ rész marad, plusz szerintem nem lesznek virágok meg cukorkák a gameben xD csak poén... Nagyon remélem h nem lesznek, mert nagyon csükkentené a játékélményt! Ha pedig fullra az elsõ rész lesz akkor szomorú leszek, mert hiába szebb, már annyiszor végigtoltam h unnám... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted November 4, 2009 hát jah, ezzel én is igy vagyok :huh: :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 540 Share Posted November 4, 2009 hát jah, ezzel én is igy vagyok :huh: :unsure: Na nov 18-án megtudjuk mi lesz! (ha már csak egy HDsítás akkor legalább a Second WEncountert csinálták volna meg ! Az sokkal hosszabb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts