Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Lovagok Bõr Páncélban

Recommended Posts

Posted

Annyit tököltetek, hogy meguntam. Pedig nem akartam megnyitni. Rohadjon le a fogatokról a dzsuva, lusta népség.

Hajrá Barca!

Posted

Annyit tököltetek, hogy meguntam. Pedig nem akartam megnyitni. Rohadjon le a fogatokról a dzsuva, lusta népség.

Hajrá Barca!

a kérlek szépen javítsd ki a nevem, köszi ;)

Posted

a kérlek szépen javítsd ki a nevem, köszi ;)

Hanna Montana pedig jóóó lett volna..

Posted

Jó új bõrben vannak a lovagok így :lol: :D

Posted

Hanna Montana pedig jóóó lett volna..

ki kérdezte? <_<

a köszönöm -_-

Posted

amúgy sunyiban én is a bõrpáncélra szavaztam xD :D a következõt meg majd kitaktikoljuk :huh:

Posted

bazz... új ruci? :D pudinga.

most jöttem haza. egész este a városban voltam. és semmi kikúrt élet. hát ez a város megöl... <_<

Posted

siófuuuckkkk tudod xD

majd õsszel jobb lesz :D

Posted

Arch... Pálma.....

Posted

most jöttem haza. egész este a városban voltam. és semmi kikúrt élet. hát ez a város megöl... <_<

Jöjj le Gy-re :rolleyes: :lol:

Posted

Gy? az Gyõr? ott van most élet? a fösulis sunák is hazamentek nem? siófuckhoz már öreg vok:D nem vok kiváncsi nagy szabadtéri bulikra ahol mindenki rongyosra hánnyja a száját:P

ezt a Pálmát én is ismerem. de csak látásból... az unokatesója nagy spanom volt xD dehhh mih is van vele télleg? :D

Posted

szép munka, végre lett ilyen topik is, sok b.uzi egy helyen. B) :rolleyes: :lol:

Posted

Gy? az Gyõr? ott van most élet? a fösulis sunák is hazamentek nem? siófuckhoz már öreg vok:D nem vok kiváncsi nagy szabadtéri bulikra ahol mindenki rongyosra hánnyja a száját:P

ezt a Pálmát én is ismerem. de csak látásból... az unokatesója nagy spanom volt xD dehhh mih is van vele télleg? :D

Gy = Gyöngyös, ma végzett a sok fõsulis khurva vagy nem tudom, mer olyan káosz volt fõsulin mint a pitsa :lol:

Posted

Gy = Gyöngyös, ma végzett a sok fõsulis khurva vagy nem tudom, mer olyan káosz volt fõsulin mint a pitsa :lol:

jah, diplomaosztók hada volt.. kár hogy nekem még odébb van, akikkel kezdtem most vehették át a papírjukat. :unsure: :o <_< :rolleyes:

Posted

Mi van Pálmával a88? xD

Posted

mi ez a punnyadás?? :unsure:

Mindenkit ledöbbentett Arch micsoda csacsi, ezért van haldoklás. Hannit fejbelõtte egy mûanyagflakonos airsoft pálinka, Madri depressziós, te mindig csak kefélsz, Jem mosogat a kocsmában, én meg király vagyok, sok a teendõm. Nagyjából így lehetne összefoglalni a pangást.

(Colsról, és Mumáról nem tudok nyilatkozni)

(Arch, nem jött össze a Pálmával a járás dolog, ugye? :( )

Posted

Nos elhalt mielõtt szóba jöhetett volna bármi ilyesmi. Talán én hibáztam... :lol: xD

Posted

Nos elhalt mielõtt szóba jöhetett volna bármi ilyesmi. Talán én hibáztam... :lol: xD

Mit tettél? :lol:

Posted

Mit tettél? :lol:

Talán mit nem tettem... amúgy semmi extra, túl ritkán találkoztunk ahhoz, hogy bármi is összejöjjön. Nem rajtam múlt. Ergo, nem jöttem be neki. [sm17]

Posted

Talán mit nem tettem... amúgy semmi extra, túl ritkán találkoztunk ahhoz, hogy bármi is összejöjjön. Nem rajtam múlt. Ergo, nem jöttem be neki. [sm17]

találsz jobbat. -_-

Posted

találsz jobbat. -_-

oohh ez már régi dolog xD

Posted

oohh ez már régi dolog xD

akkor meg mit számít? :rolleyes:

Posted

akkor meg mit számít? :rolleyes:

a88 pattog itten :unsure: :lol: xD

Posted

No, kértem pótfelvételi lapot az NYME-re B)

a88 pattog itten :unsure: :lol: xD

Remélem jó szûk az ánuszod, úgy szeretem <_< :rolleyes: