a880120 0 Share Posted July 24, 2009 Annyit tököltetek, hogy meguntam. Pedig nem akartam megnyitni. Rohadjon le a fogatokról a dzsuva, lusta népség. Hajrá Barca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni 0 Share Posted July 24, 2009 Annyit tököltetek, hogy meguntam. Pedig nem akartam megnyitni. Rohadjon le a fogatokról a dzsuva, lusta népség. Hajrá Barca! a kérlek szépen javítsd ki a nevem, köszi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
otvosa 0 Share Posted July 24, 2009 a kérlek szépen javítsd ki a nevem, köszi ;) Hanna Montana pedig jóóó lett volna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted July 24, 2009 Jó új bõrben vannak a lovagok így :lol: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni 0 Share Posted July 24, 2009 Hanna Montana pedig jóóó lett volna.. ki kérdezte? <_< a köszönöm -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted July 24, 2009 amúgy sunyiban én is a bõrpáncélra szavaztam xD :D a következõt meg majd kitaktikoljuk :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jemero 0 Share Posted July 24, 2009 bazz... új ruci? :D pudinga. most jöttem haza. egész este a városban voltam. és semmi kikúrt élet. hát ez a város megöl... <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted July 25, 2009 siófuuuckkkk tudod xD majd õsszel jobb lesz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Author Share Posted July 25, 2009 Arch... Pálma..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni 0 Share Posted July 25, 2009 most jöttem haza. egész este a városban voltam. és semmi kikúrt élet. hát ez a város megöl... <_< Jöjj le Gy-re :rolleyes: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jemero 0 Share Posted July 25, 2009 Gy? az Gyõr? ott van most élet? a fösulis sunák is hazamentek nem? siófuckhoz már öreg vok:D nem vok kiváncsi nagy szabadtéri bulikra ahol mindenki rongyosra hánnyja a száját:P ezt a Pálmát én is ismerem. de csak látásból... az unokatesója nagy spanom volt xD dehhh mih is van vele télleg? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sid 0 Share Posted July 25, 2009 szép munka, végre lett ilyen topik is, sok b.uzi egy helyen. B) :rolleyes: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni 0 Share Posted July 25, 2009 Gy? az Gyõr? ott van most élet? a fösulis sunák is hazamentek nem? siófuckhoz már öreg vok:D nem vok kiváncsi nagy szabadtéri bulikra ahol mindenki rongyosra hánnyja a száját:P ezt a Pálmát én is ismerem. de csak látásból... az unokatesója nagy spanom volt xD dehhh mih is van vele télleg? :D Gy = Gyöngyös, ma végzett a sok fõsulis khurva vagy nem tudom, mer olyan káosz volt fõsulin mint a pitsa :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sid 0 Share Posted July 25, 2009 Gy = Gyöngyös, ma végzett a sok fõsulis khurva vagy nem tudom, mer olyan káosz volt fõsulin mint a pitsa :lol: jah, diplomaosztók hada volt.. kár hogy nekem még odébb van, akikkel kezdtem most vehették át a papírjukat. :unsure: :o <_< :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted July 26, 2009 Mi van Pálmával a88? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sid 0 Share Posted July 26, 2009 mi ez a punnyadás?? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Author Share Posted July 26, 2009 mi ez a punnyadás?? :unsure: Mindenkit ledöbbentett Arch micsoda csacsi, ezért van haldoklás. Hannit fejbelõtte egy mûanyagflakonos airsoft pálinka, Madri depressziós, te mindig csak kefélsz, Jem mosogat a kocsmában, én meg király vagyok, sok a teendõm. Nagyjából így lehetne összefoglalni a pangást. (Colsról, és Mumáról nem tudok nyilatkozni) (Arch, nem jött össze a Pálmával a járás dolog, ugye? :( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted July 26, 2009 Nos elhalt mielõtt szóba jöhetett volna bármi ilyesmi. Talán én hibáztam... :lol: xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni 0 Share Posted July 26, 2009 Nos elhalt mielõtt szóba jöhetett volna bármi ilyesmi. Talán én hibáztam... :lol: xD Mit tettél? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted July 26, 2009 Mit tettél? :lol: Talán mit nem tettem... amúgy semmi extra, túl ritkán találkoztunk ahhoz, hogy bármi is összejöjjön. Nem rajtam múlt. Ergo, nem jöttem be neki. [sm17] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sid 0 Share Posted July 26, 2009 Talán mit nem tettem... amúgy semmi extra, túl ritkán találkoztunk ahhoz, hogy bármi is összejöjjön. Nem rajtam múlt. Ergo, nem jöttem be neki. [sm17] találsz jobbat. -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted July 27, 2009 találsz jobbat. -_- oohh ez már régi dolog xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sid 0 Share Posted July 28, 2009 oohh ez már régi dolog xD akkor meg mit számít? :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted July 28, 2009 akkor meg mit számít? :rolleyes: a88 pattog itten :unsure: :lol: xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Author Share Posted July 28, 2009 No, kértem pótfelvételi lapot az NYME-re B) a88 pattog itten :unsure: :lol: xD Remélem jó szûk az ánuszod, úgy szeretem <_< :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts