Deathangel Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 nah akkor a TV vetítés bejelnetésének örömére a topicot megnyitom :D
KeLa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 És mi lesz itt õszig? Tömény manga spoilerek? :D Mert ha igen akkor a többiek érdekében ajánlom h MINDEN komment ezen sablon alapján legyen elküldve xD [quote][color=#FFFFFF] komment [/color][/quote]
Deathangel Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 honnan veszed hogy egyáltalán õsszel jön? :D
Jackassbomb Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Szerintem simán elfér a topic addig is. Elvégre nem egy egyszerû mangáról van szó. x] Btw szerintem nemsokára elkezdenek majd szaporodni az animés topicok, mert mostanság rengeteg iszonyat jó manga jelent meg vagy tart már egy ideje, és sokból valószínûleg anime is lesz. Pl a psyren is elég anime gyanús, csak kevés még a chapter.
fernandez Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Bakker, és tényleg meg lett nyitva xD Na, asszem itt is sok írás fog születni, és itt legalább nem kell oldalakat kifehéríteni :D Kinek ki a kedvenc karaktere? Nekem természetesen Erza, a csávók közül meg talán hmmm...Gray :D Am LOL...már most, 0 epizódos állapotában is 9.40-en áll MAL-on xD
Jackassbomb Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Tényleg, egy kedvenc karakter szavazást hozzá lehetne csapni a dologhoz. Bár rengetegen vannak jó karakterek. -.- Nekem talán Natsu a favorit meg Happy. x) Na de Gazille sem utolsó a sorban.
KeLa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Na, asszem itt is sok írás fog születni, és itt legalább nem kell oldalakat kifehéríteni :D Azért vigyázni kéne, valszeg majd jönnek ide azok is akik nem olvassák a mangát... :unsure:
-moki- Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Ah gecc, beleolvastam az elsõ chapterbe :D Jó lesz ez, asszem ezt be is darálom a következõ napokban :D Amúgy meg lesznek magyarázva a dolgok? Hogy pl miért lehet boltban venni mágiát, meg ilyenek?
freezy Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Ah gecc, beleolvastam az elsõ chapterbe :D Jó lesz ez, asszem ezt be is darálom a következõ napokban :D Én is azon gondolkozok,hogy elkezdem és beérem még az anime elõtt. Bár lehet azt csinálom,mint a Narutonál,hogy ha már nagyon nem bírok várni egy részre,akkor majd elkezdem a mangát.
KeLa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Amúgy meg lesznek magyarázva a dolgok? Hogy pl miért lehet boltban venni mágiát, meg ilyenek? Gondolom a kulcsra gondolsz... azt inkább csak vedd egy segédeszköznek... Van még pár ilyen karakter, de a mágia részét azt úgy kell megtanulni.
-moki- Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Bazmeg, ez az elsõ chapter annyira, de annyira awesome volt, hogy még a bimbóim is megkeményedtek tõle :D Fordulatos, vicces és bazz... 10 oldal után beszippant az eseményekbe. Fuck yeah... azt hiszem, hogy idõt kell rá valahogy szentelnem. Kár, hogy sokat kell mostanában melóznom. Amikor megeszi a tüzet bazz Natsu... hát azok a reakció fejek... fuckin' priceless :D Amúgy ez tényleg animálásra született. Bár nem értem, hogy pölö miért nem a Bones, vagy a Manglobe tette rá a kezét. Mondjuk a Bonesnak van elég dolga mostanában, viszont a ManGlobe simán bevállalhatta volna. Mindegy, sebaj...
freezy Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Miért tartozik minden fõszereplõ karakteréhez a zabálás? xD Nem mintha zavarna,mert akkor vágják a leghülyébb fejeket :D Amúgy tényleg jó volt az elsõ chapter^^ Biztos nagyon jó lesz meganimálva is.
lokids Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Mert a fõszereplõk szeretnek enni. Meg kell is, hogy ne pusztuljanak éhen. :P De vazz mire animében bejön Erza... De soká lesz az.
fernandez Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Azért vigyázni kéne, valszeg majd jönnek ide azok is akik nem olvassák a mangát... :unsure: A szentháromság egyik topikjában sem volt még ebbõl gond tudomásom szerint :) Am Lucynak is hány Stellar Spiritje van már? Vagy 6, nem?
KeLa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 A szentháromság egyik topikjában sem volt még ebbõl gond tudomásom szerint :) Nem, de attól még figyelni kell. Ráadásul ebben az esetben még csak most fog kezdõdni az anime. Am Lucynak is hány Stellar Spiritje van már? Vagy 6, nem? Pl. ez is spoileres, még ha nem is nagy...
fernandez Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Én is azon gondolkozok,hogy elkezdem és beérem még az anime elõtt. Bár lehet azt csinálom,mint a Narutonál,hogy ha már nagyon nem bírok várni egy részre,akkor majd elkezdem a mangát. Sztem nyugodtan kezdd el...baromi jól ki van dolgozva így is, és ez nem olyan típusú cucc, amire lehet könnyen várakozni x)
fernandez Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Pl. ez is spoileres, még ha nem is nagy... Tessék, kedvedért fix'd. Akkor most körkérdés a manga olvasóitól: Sztetek Leon meghalt?
KeLa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Tessék, kedvedért fix'd. Akkor most körkérdés a manga olvasóitól: Sztetek Leon meghalt? Hmm... én azt mondom 70 % h igen...
fernandez Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Am a lenti kérdésre válaszolva... eddig 11 van. LOL, ezen kicsit meglepõdtem, megnéztem wikián, ott 10-et írtak, de vmelyikre már nem is emlékszem O_o
KeLa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 LOL, ezen kicsit meglepõdtem, megnéztem wikián, ott 10-et írtak, de vmelyikre már nem is emlékszem O_o Én is ott néztem, és az van ott is amit én írtam O_o szerk; rosszul néztem xD
fernandez Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Mondjuk a Bonesnak van elég dolga mostanában, viszont a ManGlobe simán bevállalhatta volna. Sztem ez azért lehetett, mert Mashima maga választotta a stúdiót, már régebben is sok ajánlatot elutasított :unsure:
KeLa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 A Manglobe nem hiszem h vállalna hosszabb sorozatot, ráadásul ha jól tudom nem is egy nagy létszámú stúdió.
Recommended Posts