Lord_KROK 546 Share Posted February 3, 2009 A villamoso trolibuszos topicban felmerült az igény egy vonatos szekcióra is. Gondoltam létrehozom. Kezdem is egy képpel (melyet eredetileg Zapo tett be a másik topicba) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Share Posted February 3, 2009 A Metro-t kihagytad :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted February 3, 2009 Kiváló topic, éljen -_- Ez a téma nem maradhatott volna a Buszok, Trolik, Villamosok topicon belõl -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapo 0 Share Posted February 3, 2009 Meg a HÉV-et is :D Szerintem beférnek ide, mivel sínen futó jószágok azok is. PAKolok is vagy tizet: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Author Share Posted February 3, 2009 Meg a HÉV-et is :D Szerintem beférnek ide, mivel sínen futó jószágok azok is. PAKolok is vagy tizet: Fúúú, fõleg az ilyen képeknek, nagyon nagy hangulata van :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted February 3, 2009 Mivel nagy mozdony rajongó vagyok ezér nagyon gratula a topic megnyitásáért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Author Share Posted February 3, 2009 Mivel nagy mozdony rajongó vagyok ezér nagyon gratula a topic megnyitásáért. Én kis koromban mozdonyvezetõ akartam lenni :D kösz. Remélem te is gazdagítod majd a topicot :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunocsi 189 Share Posted February 3, 2009 A Metro-t kihagytad :unsure: Nyitok inkább egy repülõset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted February 3, 2009 Én kis koromban mozdonyvezetõ akartam lenni :D kösz. Remélem te is gazdagítod majd a topicot :) Valószinü igen ezt a topicot be rakom a kedvencekbe. Máris egy példány. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arwy 0 Share Posted February 3, 2009 Nekem azért az ilyen kinézetû vonatok jobban bejönnek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapo 0 Share Posted February 3, 2009 Fúúú, fõleg az ilyen képeknek, nagyon nagy hangulata van :D Én is szeretem az ilyen képeket, nagy fû, vagy pusztaság, közepén valami poros, rozsdás mozdonnyal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted February 3, 2009 A maglev még belefér a topicba?? mert ez a csodajárgány lesz a jõvõ vasuthálózata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapo 0 Share Posted February 3, 2009 Valószinü igen ezt a topicot be rakom a kedvencekbe. Máris egy példány. Ez egy gyönyörû példány! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted February 3, 2009 Zapo csak nem a sovjet érához huzódsz haaa?? Mert töbségében M62 mozdonyokat pakolsz be, darabja 160tonna 2000Kw teljesitmény és láttam olyat hogy egy mozdony 186 vagont huzott maga után. Na ettõl totál beindultam mondom magamban ez igen még megszámolni is sok volt nem elhuzni micsoda erõ rejlik egy ilyen gépben!!! :) :) Házunktól két lilométere van vasut és még mindig a rég lejárt példányok koptatják a sint!!! Valamelyik már van 45 50 éves kormos koszos DE megy :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted February 3, 2009 Ismered ezeket a mozdonyokat????? Neem akkor gyere nézd meg Kárpátalján még ezeket a roncsokat használják. Hát ezért is nem szeretek vonattal utazni!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Author Share Posted February 3, 2009 Ahogy elnézem az 1930-as évek vége 1940-es évekbõl származhat. Feltehetõleg Amerikai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted February 3, 2009 Ahogy elnézem az 1930-as évek vége 1940-es évekbõl származhat. Feltehetõleg Amerikai. A Big Boy tesója. Canada-i :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Author Share Posted February 3, 2009 A Big Boy tesója. Canada-i :D Oh, a BigBoy a kedvencem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted February 3, 2009 Oh, a BigBoy a kedvencem :D Ott van a hát a mögött ha jobban meg figyeled az elõzõ képet. :) De jól kormolnak apám. :) ehez meg nem tudok hozzászólni. :huh: http://kepfeltoltes.hu/090203/G_z_s_a_v_ro...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Author Share Posted February 3, 2009 Bigboy for President!! (van valakinek jó méretû BB képe? Az jöhetne) nem rossz a városos kép se :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
IST 0 Share Posted February 3, 2009 Úgy tûnik itt van az én helyem. :-) (Köszi Gyunak a tippért!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yeti1942 0 Share Posted February 3, 2009 Nos így elsõre. Nem rossz ötlet a topc. Sõt. El kell mondjam életem folymán renegetget vonatoztam. Pár éve sikerült hosszába átvonatoznom az országot. :rolleyes: Hajdúszoboszló -> Szombathely. De meg van a feelingje a vonatozásnak. S ez a jó az egészben. Így elsõre csak 2 kép: Fél vonat..valami orosz csoda... :rolleyes: ..ha elfogyna a sín... :rolleyes: És az igazi Thomas: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapo 0 Share Posted February 3, 2009 Nem rossz képek! Ezek a típusok is szépen eregetik a füstöt: Link to comment Share on other sites More sharing options...
IST 0 Share Posted February 3, 2009 Pár éve sikerült hosszába átvonatoznom az országot. :rolleyes: Hajdúszoboszló -> Szombathely. Néhány évvel ezelõtt volt a jó élet, amikor még léteztek a postavonatok. Akkor tudtunk még olyan kört megtenni egy nap alatt, hogy Budapest-Szombathely-Kaposvár-Dombóvár-Bátaszék-Baja-Kiskunhalas-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc-Budapest. Több mint ezer kilométer, egy darab jeggyel. Ha valakit érdekelne, múlt hét eleji vonatozásomról két cikk: 668 km online 668 km képekben Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapo 0 Share Posted February 3, 2009 Zapo csak nem a sovjet érához huzódsz haaa?? Mert töbségében M62 mozdonyokat pakolsz be, darabja 160tonna 2000Kw teljesitmény és láttam olyat hogy egy mozdony 186 vagont huzott maga után. Na ettõl totál beindultam mondom magamban ez igen még megszámolni is sok volt nem elhuzni micsoda erõ rejlik egy ilyen gépben!!! :) :) Házunktól két lilométere van vasut és még mindig a rég lejárt példányok koptatják a sint!!! Valamelyik már van 45 50 éves kormos koszos DE megy :D :D Naná! A nevem is a Zaporozsec-bõl ered, jóhogy nem hagyom ki, mostanság orosz képmegosztón járok, azért vannak ezek, találtam 32 albumot kapásból. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts