Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Batman: Arkham Asylum/Arkham City/Arkham Origins/Arkham Knight

Recommended Posts

Posted

Nos nem tom h ki hogy van vele, de nekem gyerekkorom nagy kedvence volt a Batman-rajzfilmsorozat, képregények, stb. ezeken kívül a filmeket is imádtam, rengetegszer láttam õket. az új filmek pedig ismét meghozták a kedvemet a sorozathoz.

most végre esély van rá, h egy igen korrektül összerakott akciójáték készüljön a Denevérember kalandjaiból, megspékelve némi szerepjátékos elemekkel.

a játékot egyébként a GS beválasztotta a '2009 TOP30 játéka' rovatba, így valóban nem ígérkezik rossznak a játék.

videót itt láthattok a játékról, és a játékból.

a megjelenés 2009 nyarán esedékes. várjuk szeretettel :)

Iam_The_Ghost
Posted

A trailer meghozta a kedvemet a gamehez, bár túl sokat nem várok tõle. A játékmenetre kiváncsi leszek, azt olvastam egy kalandjáték-TPS akció keverék lesz. Remélem sikerül egy jó összhangot formálniuk, mert Batman semmiképp nem üthet, robbanthat halomra embereket. Picit tartok tõle, hogy ezzel a játékkal csak a Batman-Joker hullámot akarják meglovagolni a fejlesztõk, de ez csak apró kétség, eddig nagyon jól fest a játék.

Posted

A trailer meghozta a kedvemet a gamehez, bár túl sokat nem várok tõle. A játékmenetre kiváncsi leszek, azt olvastam egy kalandjáték-TPS akció keverék lesz. Remélem sikerül egy jó összhangot formálniuk, mert Batman semmiképp nem üthet, robbanthat halomra embereket. Picit tartok tõle, hogy ezzel a játékkal csak a Batman-Joker hullámot akarják meglovagolni a fejlesztõk, de ez csak apró kétség, eddig nagyon jól fest a játék.

igen, nekem is elsõsorban a videó hozta meg a kedvem. :)

egyébként nem baj ha csak a Joker-hullámot akarják meglovagolni, ha emellett a játék is jó lesz. :) :D

Posted

Én nagyon bízok a fejlesztõkben, a trailer is büntetõs lett, a kombózás is jónak tûnik és a darkos hangulat is abszololút megvan. Várjuk B) B)

Posted

Várom nagyon. Ez az új trailer tényleg szájtátósra sikeredett. Csak kissé még soká van a megjelenés :(

kb Prototype-al együtt jön szvsz [sm40]

Posted

Igen, énis várom bááár... nem annyira, biztos érdekes lesz!! :D A legkiváncsibb arra leszek, hogy Joker mennyire lesz majd gyagyás, a kis poénok biztos ütnek!! :D

Posted

Még nem tudok sokat a game-rõl, de a grafika büntet, szokatlanul szép egy képregényes játékhoz képest. Kíváncsi leszek rá B)

Posted

Picit tartok tõle, hogy ezzel a játékkal csak a Batman-Joker hullámot akarják meglovagolni a fejlesztõk, de ez csak apró kétség, eddig nagyon jól fest a játék.

nem hiszem, végülis nem most kezdték el fejleszteni, ha most jelentenék be, úgy más tészta lenne

egyébként tökéletes párosítás sztem ez a képregényszerű grafikai stílus, és a T.A.S féle szinkron

a trailerben ahogy megláttam az oldszkúl batmobilt, már akkor kijelentettem: áh, ezt nem már szúrhatják el :D

mondjuk maga a trailerben nem sziporkázott mark hamill annyira, de a végére belerázódik remélem

a játékmenettel kapcsolatban voltak aggályaim a trailer ismerete elõtt ezzel a "csi szerû nyomozásos részekkel", de látomén, hogy jókis akciójáték lesz ez :)

Iam_The_Ghost
Posted

nem hiszem, végülis nem most kezdték el fejleszteni, ha most jelentenék be, úgy más tészta lenne

Már a Batman: Begins! is nagy siker volt, mikor mindenki megtudta, hogy a köv. részben Joker lesz, már akkor mindenki izgalomba lendült és készülni lehetett vmi nagyra. Az elsõ képek is a film megjelenése elõtte jóval elõbb kerültek ki a publikumnak, tulajdonképpen már ekkor beindult a gépezet, a nagy hype. Szóval azért ez sem a film megjelenésével kezdõdött, a fejlesztõk is jóval elõbb számoltak vele, hogy mekkora siker lehet. :) Ez a game értékébõl számomra nem von le semmit, csak tudod, néha a kevesebb több. Jokerbõl is jobb lenne kicsit kevesebb.

Posted

egyébként tökéletes párosítás sztem ez a képregényszerû grafikai stílus, és a T.A.S féle szinkron

a trailerben ahogy megláttam az oldszkúl batmobilt, már akkor kijelentettem: áh, ezt nem már szúrhatják el :D

mondjuk maga a trailerben nem sziporkázott mark hamill annyira, de a végére belerázódik remélem

a játékmenettel kapcsolatban voltak aggályaim a trailer ismerete elõtt ezzel a "csi szerû nyomozásos részekkel", de látomén, hogy jókis akciójáték lesz ez :)

nah annak pl. én személy szerint nagyon örülök h ilyen téren azért mégiscsak visszatérnek kicsit a gyökerekhez. ez a batmobil szvsz kicsit jobban illik a hangulathoz, h úgy mondjam kicsit "batman-esebb".

az új, a filmekben szereplõ batmobil sem rossz, csak olyan "új" :lol: :lol:

Posted

Már nagyon várom, mindig is szerettem a Batman filmeket/képregényeket és mindent ami hozzá kapcsolódik, csak ne qrják el, trailer is jó szvsz, szal' jöhet. B)

Posted

nah annak pl. én személy szerint nagyon örülök h ilyen téren azért mégiscsak visszatérnek kicsit a gyökerekhez. ez a batmobil szvsz kicsit jobban illik a hangulathoz, h úgy mondjam kicsit "batman-esebb".

az új, a filmekben szereplõ batmobil sem rossz, csak olyan "új" :lol: :lol:

+ itt is Kevin Conroy adja Batman hangját,mint olysokszor az eddigiekben(Batman:The Animated Series,Justice League,Gotham Knight anime). Úgyhogy ez is csak egy újabb jó pont ^_^

• 1 month later...
Posted

Itt egy újabb kis szösszenet a játékról, amiben megtekinthetjük kicsit mozgás közben. ;D

link

Posted

Nem rossz :)

Sam Fisher Batman ruhát húzott :lol:

Lord_Hunter
Posted

Kicsit olyan fröccsöntött feeling, mint a filmben is volt. De végülis mit várok, milyen legyen? Beton? :D

_Jolly_Joker_
Posted

Jó lesz ez, na! :)

Posted
itt egy új videó, illetve néhány infó egy esetleges gyûjtõi kiadásól, illetve annak tartalmáról :)
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

végleges hogy mi lesz a 100$-os gyûjtõi kiadás tartalma :)

elõ is rendelhetõ angliából, extra pálya csomaggal :rolleyes:

Posted

Ilyennek kell lenni, egy rendes CE-nek B)

Posted

Ilyennek kell lenni, egy rendes CE-nek B)

hát gyk. kétféle CE létezik manapság:

az egyik ez a típusú, amibe bele pakolnak egy csomó extrát és kacatot(:D :P). a másik pedig az a típus h tulajdonképpen ugyanazt beleteszik a CE-be is mint az alapba, megtoldva egy pár matricával, képeslappal, stb., és az egészet beleteszik egy különleges dobozba: pl. a Stalker: CS esetében a táskába, Fallout 3-nál az uzsis dobozba, Far Cry 2-nél a fadobozba.

ízlés kérdése h ki melyiket szereti jobban... :) (nekem mindegy... :D)

mindenesetre ez elég impozáns csomag :)