k0ssuth 0 Share Posted July 2, 2005 De hogy én-ezt-a-topicot hányszor csináltam meg! és törölték.... Aztán megcsinálta más! és törölték..... És-most megcsináltad te! és törölni fogják..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puli 0 Author Share Posted July 2, 2005 De hogy én-ezt-a-topicot hányszor csináltam meg! és törölték.... Aztán megcsinálta más! és törölték..... És-most megcsináltad te! és törölni fogják..... Ohh!... Ez kínos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puli 0 Author Share Posted July 2, 2005 De hogy én-ezt-a-topicot hányszor csináltam meg! és törölték.... Aztán megcsinálta más! és törölték..... És-most megcsináltad te! és törölni fogják..... De nem tudom, hogy miért. Hiszen nem ütközik a Fórum szabályzatába! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergamo 0 Share Posted July 2, 2005 ZeroCool-ra szavaztam aztán Gyu,Berrr,mazur második helyen a többiek a harmadikon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin 0 Share Posted July 2, 2005 sztem érthetö, h törlik... nem akarják, h ebbõl kifolyólag legyenek közöttük ellentétek, h húú téged jobban szeretnek mint engem... biztos eggyik se csinálja ezt, de inkább megelõzik... és sztem jobb is igy... nem is ismerjük õket... kb 2-3an forumoznak, de aktívan csak Gyu... és kivel jáccik eggyütt rengeteg gs-es... Gyuval... és ebbõl mi lesz, Gyu ra fog szavazni a többség... holott a többieket nem is ismerjük... én kedelem Gyu-t... nincs bajom azzal, ha ö nyeri a szavazást... de a többieket nem is ismerjük... én személyszerint Bad Sactort is jó fejnek tartom... régebben imádtam a cikkeit... mondjuk multkor lefik.ázta a Manhuntot, azzal nem értettem egyet teljes mértékben... de ez van.. izlések és pofonok... (sztem az is jó játék, de ez nem ide tartozik) tehát... én nem szívesen szavazok, h mejikük jobb fej... ezt mi nem tudjuk eldönteni... biztos van olyan szerencsés, aki ismeri is õket.. jobban... de ez egy nehéz döntés, és szttem megint fogják törölni... õket ugyse érdekli, h ki a jobb fej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puli 0 Author Share Posted July 2, 2005 sztem érthetö, h törlik... nem akarják, h ebbõl kifolyólag legyenek közöttük ellentétek, h húú téged jobban szeretnek mint engem... biztos eggyik se csinálja ezt, de inkább megelõzik... és sztem jobb is igy... nem is ismerjük õket... kb 2-3an forumoznak, de aktívan csak Gyu... és kivel jáccik eggyütt rengeteg gs-es... Gyuval... és ebbõl mi lesz, Gyu ra fog szavazni a többség... holott a többieket nem is ismerjük... én kedelem Gyu-t... nincs bajom azzal, ha ö nyeri a szavazást... de a többieket nem is ismerjük... én személyszerint Bad Sactort is jó fejnek tartom... régebben imádtam a cikkeit... mondjuk multkor lefik.ázta a Manhuntot, azzal nem értettem egyet teljes mértékben... de ez van.. izlések és pofonok... (sztem az is jó játék, de ez nem ide tartozik) tehát... én nem szívesen szavazok, h mejikük jobb fej... ezt mi nem tudjuk eldönteni... biztos van olyan szerencsés, aki ismeri is õket.. jobban... de ez egy nehéz döntés, és szttem megint fogják törölni... õket ugyse érdekli, h ki a jobb fej... Hogy érted, hogy mindenki Gyuval játszik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin 0 Share Posted July 2, 2005 Hogy érted, hogy mindenki Gyuval játszik? WoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puli 0 Author Share Posted July 2, 2005 WoW Miért? A többiek is Wow-oznak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puli 0 Author Share Posted July 2, 2005 Szerintem azért is nagy Gyu népszerûsége, mert õ vezeti az arénát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixi 0 Share Posted July 2, 2005 De az olyan hülyeség, hogy ki a legjobb fej... Mindenki NAGYON JÓ FEJ, hisz ezért Magyarország, vezetõ számítástechnikai-magazinja a GS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 0 Share Posted July 2, 2005 Én már jáccottam ZeroCool-lal, egész normális volt, kicsit nagy az arca de azért elment. De aztán mesélt róla a haverom is, hogy jáccott vele. Na, tõle már csak rosszakat hallottam. Haverom jobban nyomta nála és ment a csíterezés Zero-tól. amúgy Gyu a legjobb fej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariachi 0 Share Posted July 2, 2005 ez a csiterezés dolog biztos? csak nem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puli 0 Author Share Posted July 3, 2005 ez a csiterezés dolog biztos? csak nem... Honnan tudod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariachi 0 Share Posted July 3, 2005 Honnan tudod? hát én is kérdezem nem mondom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puli 0 Author Share Posted July 3, 2005 hát én is kérdezem nem mondom Végülis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c_o_l_o_s 2 Share Posted July 3, 2005 Hány ilyen topik volt már Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotin 0 Share Posted July 3, 2005 berkenye hol marad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puli 0 Author Share Posted July 3, 2005 berkenye hol marad? Helyhiány... Tudod, kihagytam azokat, akik legkevesebb cikket írták. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted July 3, 2005 mindenki mért nincs? ...SZvSZ vki is elmenne a csapattól,tuti hiányozna,ha nem is annyit ír..ez acsapat úgy tökéletes ahoyg van..épp ezért nem is szavazok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dniworrom 0 Share Posted July 3, 2005 Szerintem azért is nagy Gyu népszerûsége, mert õ vezeti az arénát. azért nagy Gyu népszerûsége ,mivel a leggyakrabban õ lép kapcsolatba velünk.lásd aréna,gsonline! egyébként tényleg jó fej! én még mazur fanyar humorát csípem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puli 0 Author Share Posted July 3, 2005 azért nagy Gyu népszerûsége ,mivel a leggyakrabban õ lép kapcsolatba velünk.lásd aréna,gsonline! egyébként tényleg jó fej! én még mazur fanyar humorát csípem Ja. Mazur is jó fej. Mindenki jó fej. Csak valaki 1 kicsit jobban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmester 0 Share Posted July 3, 2005 Sztem Berrr a legjobb fej a GS-be Nemtudom miért is de az õ cikkei fognak meg leginkább Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin 0 Share Posted July 3, 2005 nagyon nehéz szavazni... még nem is szavaztam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0ssuth 0 Share Posted July 4, 2005 nagyon nehéz szavazni... még nem is szavaztam... pedig csak egy kattintás....hidd el, menni fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts