_AATT_ 0 Share Posted September 21, 2008 Jön az elsõ béta Az új asztali Windowsról valóban kevés részlet ismert eddig. Annyit azért tudni lehet, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az érintéses vezérlésre, a Windows Live szolgáltatások szorosan integrálva lesznek az operációs rendszerbe, valamint hogy a szoftver virtualizációs képességeket is felvonultat majd -- ezekrõl a funkciókról az M3 kapcsán egy szót sem ejtettek a bennfenntesek, így könnyen elképzelhetõ, hogy csak a Beta 1-ben mutatkoznak be.A Microsoft elkészült a Windows 7 M3 (Milestone 3) változatával, amelyet a belsõs tesztelõk mellett a legfontosabb partnerek is megkaptak Nem különbözik sokban a Vistától Azok, akik látták az Milestone 3-at (Build 6780), azt mondják, az új operációs rendszer ránézésre és érzetre nem különbözik sokban a Windows Vistától. A kiszivárgott információk szerint a Windowsba épített alkalmazások (pl. Paint, Wordpad) az Office 2007-bõl ismerõs Ribbon menüt kapták, de állítólag ez a fajta menü több helyen visszaköszön a szoftverben. Úgy hírlik, a Windows 7 felületét ugyanazok tervezték, akik az Office 2007 menüjét is meglakották. A beépített számológép is átesett egy kisebb ráncfelvarráson -- állítják bennfenntesek. A Microsoft fejlesztési ütemtervét ismerõk szerint az M3 az utolsó mérföldkõ az elsõ béta elõtt, ami még az idén várható -- a legfrissebb hírek szerint decemberben. A Beta 1 állítólag már "feature complete" lesz, vagyis a végleges operációs rendszer összes funkcióját tartalmazni fogja. Ha minden a tervek szerint alakul a Windows 7 akár már a 2009-es ünnepi szezonra a piacon lehet, de inkább valószínû egy 2010 eleji megjelenés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted September 21, 2008 Várom szeretettel az új Windowst B) Én szeretem a Vistát is, most is azt használok. De mindenképpen kipróbálom az új os-t is ha itt lesz. Persze mérget vennék rá hogy majd jönnek az XP pártiak is nemsoká ide :lol: Hogy minek a Windows 7 jó nekem az XP meg olyan rossz lesz mint a Vista stb. :angry: És remélem amit ígért a Microsoft végre be is váltja, új fastruktúra (winFS) új Windows kernel (WinMin) Egyszóval várom a Windows 7-et B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted September 21, 2008 Várom szeretettel az új Windowst B) Én szeretem a Vistát is, most is azt használok. De mindenképpen kipróbálom az új os-t is ha itt lesz. Persze mérget vennék rá hogy majd jönnek az XP pártiak is nemsoká ide :lol: Hogy minek a Windows 7 jó nekem az XP meg olyan rossz lesz mint a Vista stb. :angry: És remélem amit ígért a Microsoft végre be is váltja, új fastruktúra (winFS) új Windows kernel (WinMin) Egyszóval várom a Windows 7-et B) Én nem vagyok XP párti, bár igaz hogy ragazkodom a jó öreg XP-hez mert ezt szoktam meg :) , vista az nekem nem nagyon jött be, a hálózatkezelésétõl majdnem dobtam egy hátast, meg elég gépigényes is, de erre a win-re én is kíváncsi vagyok, remélem a HV igénye nem akkora mint a vistának. Dehát kinek a pap, kinek a papné :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrW 0 Share Posted September 21, 2008 Én nem vagyok XP párti, bár igaz hogy ragazkodom a jó öreg XP-hez mert ezt szoktam meg :) , vista az nekem nem nagyon jött be, a hálózatkezelésétõl majdnem dobtam egy hátast, de erre én is kíváncsi vagyok, remélem a HV igénye nem akkora mint a vistának. Asszem nagyot nézne a világ ha 3 év eltelte után a gépigény csökkenne a vistához képest... annyi elõnye lesz, hogy a driverek már meglesznek hozzá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_L_ 0 Share Posted September 21, 2008 Várom szeretettel az új Windowst B) Én szeretem a Vistát is, most is azt használok. De mindenképpen kipróbálom az új os-t is ha itt lesz. Persze mérget vennék rá hogy majd jönnek az XP pártiak is nemsoká ide :lol: Hogy minek a Windows 7 jó nekem az XP meg olyan rossz lesz mint a Vista stb. :angry: És remélem amit ígért a Microsoft végre be is váltja, új fastruktúra (winFS) új Windows kernel (WinMin) Egyszóval várom a Windows 7-et B) K;ne tal'lnom valahol Milestone 2-t :D Driverek vannak hozzá legalább :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted September 21, 2008 Asszem nagyot nézne a világ ha 3 év eltelte után a gépigény csökkenne a vistához képest... annyi elõnye lesz, hogy a driverek már meglesznek hozzá. Igazad van, de remélem hogy nem nõ sokat, mondjuk amíg jó az XP-m addig nem veszek másikat, most off lesz de elvileg az OEM XP alaplaphoz van kötve, alaplapcsere volt és simán feltelepült, és regelni is hagyta magát ez aztán a mák :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrW 0 Share Posted September 21, 2008 Igazad van, de remélem hogy nem nõ sokat, mondjuk amíg jó az XP-m addig nem veszek másikat, most off lesz de elvileg az OEM XP alaplaphoz van kötve, alaplapcsere volt és simán feltelepült, és regelni is hagyta magát ez aztán a mák :) . Én meg remélem hogy hamar bekerül az msdnaa rendszerbe megjelenés után és akkor legál hozzájuthatok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_L_ 0 Share Posted September 21, 2008 Igazad van, de remélem hogy nem nõ sokat, mondjuk amíg jó az XP-m addig nem veszek másikat, most off lesz de elvileg az OEM XP alaplaphoz van kötve, alaplapcsere volt és simán feltelepült, és regelni is hagyta magát ez aztán a mák :) . Mivel 90%ban Vista, vagyis Milestone 1ben annyi volt a kóül h kapot multi-driver támogatást, szopval 90%ban Vista, jobban ment mint a Vista :) Érthetõbben : logoutos tapasztalat alapján a MS1nek kisebb volt a gépigénye mint a Vistának :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted September 21, 2008 Én meg remélem hogy hamar bekerül az msdnaa rendszerbe megjelenés után és akkor legál hozzájuthatok :) Hova? :blush: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrW 0 Share Posted September 21, 2008 Hova? :blush: Újabban lehetõségem van kihasználni a felsõoktatás nyújtotta elõnyöket és ezek közt van sok ms szoftver ingyenes letöltése. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted September 21, 2008 Újabban lehetõségem van kihasználni a felsõoktatás nyújtotta elõnyöket és ezek közt van sok ms szoftver ingyenes letöltése. De csak 2009-ig szóval szívtad :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted September 21, 2008 Újabban lehetõségem van kihasználni a felsõoktatás nyújtotta elõnyöket és ezek közt van sok ms szoftver ingyenes letöltése. Ha teszteled és beküldesz pár hibát, akkor is kapsz letölthetõ, legális verziót :) legalábbis a Vista-nál így volt... Majd tesztelem ezt is :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted September 21, 2008 Ha teszteled és beküldesz pár hibát, akkor is kapsz letölthetõ, legális verziót :) legalábbis a Vista-nál így volt... Majd tesztelem ezt is :D Hibabeküldést muszáj? Erre én is kíváncsi vagyok, majd belinkeled hogy hol lehet,( felteszem VPC-re :D ) ezt meg is lehet tartani és a hibajavításokat is megkapod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrW 0 Share Posted September 21, 2008 Ha teszteled és beküldesz pár hibát, akkor is kapsz letölthetõ, legális verziót :) legalábbis a Vista-nál így volt... Majd tesztelem ezt is :D de a véglegesnél gondolom nincs így... én arra gondoltam :) vista bétám nekem is volt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted September 21, 2008 de a véglegesnél gondolom nincs így... én arra gondoltam :) vista bétám nekem is volt... Egy darabig volt lehetõség arra, hogy ha adott határidõig beküldtép pár hibát, akkor kaptál egy végleges Vista-t :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted September 21, 2008 Egy darabig volt lehetõség arra, hogy ha adott határidõig beküldtép pár hibát, akkor kaptál egy végleges Vista-t :D Gondolom angolul kellett beküldeni mi? :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted September 21, 2008 Se7en :rolleyes: B) 1995 óta egy ilyen operációs rendszerre várok :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Jolly_Joker_ 0 Share Posted September 21, 2008 Ne hamarkodd el a dolgot Moki! Gondolj már bele, hogy milyen szarul fog futni a Crysis egy béta oprendszeren! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Share Posted September 21, 2008 Én annyit tudok errõl az oprendszerrõl, hogy emiatt kell leszek kénytelen lecserélni az XP-t, és kell gépet fejleszteni <_< (nem, nem vagyok XP fan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted September 22, 2008 Ne hamarkodd el a dolgot Moki! Gondolj már bele, hogy milyen szarul fog futni a Crysis egy béta oprendszeren! :) Felteszi VPC-re, tipikus bétázó trükk :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetine 0 Share Posted September 22, 2008 Asszem nagyot nézne a világ ha 3 év eltelte után a gépigény csökkenne a vistához képest... annyi elõnye lesz, hogy a driverek már meglesznek hozzá. Nagyot nézne és örülni... azért vicc hogy lassan már 2 giga ram kell a windowsnak... és még vegyünk 2-t hogy tudjunk valamit kezdeni is vele... szvsz felesleges csilli villi windowst csinálni. Inkább legyen hasznos mint látványos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UC 119 Share Posted September 22, 2008 Nem szeretem a Vistát (XP párti sem vagyok), mert ami jól mûködik, azt sztem nem kell jobbá tenni (agyonbonyolítással a haladás nevében), de ha logikus feljesztések lesznek benne, használható dolgok, lefele kompatibilitás!!! és nem kell hozzá újabb erõmû, akkor jó lesz ez szerintem :) (De kérek bele választható alapértelmezet könyvtárat (documents and settings helyett), egérrel rendezhetõ ablaksorrendet a tálcán és elmenthetõ-visszatölthetõ ikon pozíciót az asztalon!!!! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted September 23, 2008 Nagyot nézne és örülni... azért vicc hogy lassan már 2 giga ram kell a windowsnak... és még vegyünk 2-t hogy tudjunk valamit kezdeni is vele... szvsz felesleges csilli villi windowst csinálni. Inkább legyen hasznos mint látványos. A kettõ nem zárja ki egymást... :) A Linux Compiz(volt Beryl), nagyságrendekkel látványosabb mint a Vista mégsem kell neki erõmû. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AATT_ 0 Author Share Posted September 26, 2008 Újabb Windows 7 prebéta októberben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted September 27, 2008 Egy pár kérdés a Windows 7rõl, és rá a válaszok :) http://winportal.net/?id=1058 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts