Brian55 0 Share Posted August 18, 2008 Gondoltam ha már van amcsi legyen japán is ;) Itt lehetne képeket rakosgatni a japán full tuningos verdákról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SH4D0W 0 Share Posted August 18, 2008 Jó kis topic :D én is szeretem a japán autókat :rolleyes: Gyors guglizás eredmény, gépen hirtelen nem tudom, hol vannak a képeim :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted August 18, 2008 Mikor mondtad h japán tuningautókat szereted nem gondoltam h topicot is nyitsz nekik :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
-TT- 0 Share Posted August 18, 2008 Na ha már skyline-ok, berakom a legtutibb ER34-et. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor9108 0 Share Posted August 18, 2008 4ajtós Skyline hm iylet neten is ritkán láttam hát tõle mlessz pár Mitsubishis kép de mivel az Amcsis topicban si va nterepjáró ide is lehet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted August 18, 2008 Végül is miért ne :) Amúgy nekem is volt rengeteg tuningos képem nem tudom hova tûntek.. most újból gyüjtögetem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor9108 0 Share Posted August 18, 2008 újra versenyben a csapat!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Hát amint látjátok nagy Mitsubishi fan vagyok :D azért az Impreza is elmegy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmoorrbb 0 Share Posted August 18, 2008 :DDD na ez jó topik bushashahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted August 18, 2008 Jó az a drift evo B) csak van amelyiken nem jön be az a túl sok matrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviG 0 Share Posted August 19, 2008 Nos én jobban örültem vona egy átlagos tining topicnak, de nem baj, jó ez is. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
-TT- 0 Share Posted August 19, 2008 Jó az a drift evo B) csak van amelyiken nem jön be az a túl sok matrica Sztem a tulajt nem zavarja h kap pénzt pár szponzortól.Azért egy D1GP-t is megnéznék élõbe. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edemking 115 Share Posted August 19, 2008 Jó kis topic :D én is szeretem a japán autókat :rolleyes: ez egy távirányítós autó :D xD [sm23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SH4D0W 0 Share Posted August 19, 2008 ez egy távirányítós autó :D xD [sm23] Ne mondd, hogy nem lenne jó :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edemking 115 Share Posted August 19, 2008 Ne mondd, hogy nem lenne jó :D menõ lennék én bringával az meg jönne melletem :D bár sztem egy trabantot lehet h legyorsul ha ien benzinmotoros v miafene [sm23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BajuszGG 0 Share Posted August 19, 2008 Oszt European Tuning Cars mé' nincs [bawling] Mindig csak ilyen távoli cuccokat csináltok... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted August 19, 2008 Nem igazából azon is gondolkoztam de a Japán Tuningnak elég nagy ''kultúrája" van meg amcsi kocsik is híresek az európaiak nem tudnak annyira tuningolni sztem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BajuszGG 0 Share Posted August 19, 2008 Nem igazából azon is gondolkoztam de a Japán Tuningnak elég nagy ''kultúrája" van meg amcsi kocsik is híresek az európaiak nem tudnak annyira tuningolni sztem Nem olvasol eleget... B) Fogadjunk nem nézted még az alám, első linkjét B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviG 0 Share Posted August 19, 2008 Oszt European Tuning Cars mé' nincs [bawling] Mindig csak ilyen távoli cuccokat csináltok... :( Erért írtam én is, hogy lehetett volna újraáéleszteni a tuningverdák topicot is. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor9108 0 Share Posted August 19, 2008 nehogy gond legyen egy kis konkurencia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ktamas 0 Share Posted August 19, 2008 Erért írtam én is, hogy lehetett volna újraáéleszteni a tuningverdák topicot is. :( Ennyi erõvel már össze lehetett volna vonni a 2 autós topikot, és egy mindenki tesz be olyan autót amilyet akar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SH4D0W 0 Share Posted August 19, 2008 Ez az új Subaru nekem nagyon tetszik :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni 0 Share Posted August 19, 2008 Nem igazából azon is gondolkoztam de a Japán Tuningnak elég nagy ''kultúrája" van meg amcsi kocsik is híresek az európaiak nem tudnak annyira tuningolni sztem TechART? B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted August 21, 2008 Nem olvasol eleget... B) Fogadjunk nem nézted még az alám, elsõ linkjét B) Ja hát persze AC Shnitzer azt ismerem csak nem azok a full tuningos autók amik japánban vannak a különbözõ vinylek azokat egyedikké teszik és ez tetszik nekem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor9108 0 Share Posted August 21, 2008 hohó üt az S2000es Honda egyik nagy kedvencem a corolla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Author Share Posted August 24, 2008 Alap! A Corolla-k meg nagyon jók driftre ;) Miért nem írosgatunk gyerekek? :unsure: Lehet hpgy javítani fogok a topic címén hogy Európai tuning autók is bekerüljenek mert mondtátok jópáran és biza nem is lenne rossz ötlet. Lehet teszek az ügy érdekében és szólok egy modinak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts