Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Dead Space trilógia

Recommended Posts

Posted

Láttam hogy ennek a nagyszerû horror tps-nek még nincs topikja. Ami szerintem hiba! :) Nem tudja valaki mikor jön a játék?

Posted

Hát humoruk az van... De ember milyen messze van még október :( És én még nem szeretném ha október lenne :D

Posted

Hát humoruk az van... De ember milyen messze van még október :( ÉS én még nem szeretném ha október lenne :D

messze :( , 3an lesz szulinapom szval en varom az oktobert :D

eleg igeretesnek tunik... majd apam vegigtolja en meg nezem :D (mint anno a Doom 3-at, csak a fobosst irtottam en le:D)

annyira nem komalom a tulelohorrorokat, de azert megnezem ;)

a kozelharc nagyon jo lessz... meg f*satosabb :) :)

Posted

Kicsit átnyálaztam az összes Dead Space videót mégegyszer és arra jutottam hogy ez eddig (a videók alapján) nem valami parás. Azért nekem hiányzik az hogy mindenhonnan elõjönnek a dögök. Vagy csak elõugrik egy valahonnan és eltûnik a szellõzõben. Azért remélem ilyenek lesznek benne mert ha csak szembõl meg hátulról jönnek majd a dögök az kicsit unalmas lesz. Azért egy horrorba kell rakni sejtelmesebb dolgokat is itt-ott felvillanó szemek és a többi :)

• 3 weeks later...
Posted

Szerintem azért elég parás lesz... :unsure: :huh: nem csak elõlrõl és hátulról fognak jönni :rolleyes: :D

Posted

Jó game lesz, de én spec. az új Alien játékot jobban várom.

Posted

Megnéztétek az E3-as videót? Szerintem elég parásra sikeredett :) Ahogy látom a hangulat az nagyon ott van már alig várom hogy kijöjjön :rolleyes:

Posted

Az új trailer aláz. Eszméletlen hangulatos :rolleyes: .

tsfatinternet
Posted

Az új trailer aláz. Eszméletlen hangulatos :rolleyes: .

Ja. De még messze van a megjelenés. :unsure:

Posted

Ja. De még messze van a megjelenés. :unsure:

De legalább még idén megjelenik :).

Posted

Láttam hogy ennek a nagyszerû horror tps-nek még nincs topikja. Ami szerintem hiba! :) Nem tudja valaki mikor jön a játék?

lol :lol: én azt hittem h fps lesz :D

még nem is láttam/olvastam róla semmit, csak ezt az e3as vidit néztem meg, az felkeltette az érdeklõdésem :)

Posted

Érdemes utánanézni mert nekem nagyon tetszik B) ;) Csak a topik most döcög de lesz ez még jobb is(remélem) :)

Posted

Érdekel itt valakit a Downfall? Engem eléggé izgat :)!

tsfatinternet
Posted

Érdekel itt valakit a Downfall? Engem eléggé izgat :)!

Engem is. :)

Posted

Most mindenki azonnal nézze meg az animated comic issuekat a Game Trailersen. Eszméletlen jók. :o

• 4 weeks later...
Posted

Kijött az 5. issue is. Bár a 4. szerintem még mindig jobb.

• 1 month later...
Posted

Megjelent a Dead Space. Elnézve a Lauch Trailer-jét tiszta Doom 3. A kõ amit kibányásztak, a szörnyek, a környezet. Annak ideén azt ígérték hogy tiszta Bioshock lesz csak az ûrben. <_<

Posted

ign-en 8.8-at kapott.Ami hát hogyis mondjam ahoz képest hogy a bia:hh nem is lett olyan rosz és 7.5 öt kapott. Szoval elvileg jó lesz..Biztos jobb mint a SH home comming

Posted

Megnéztem Youtubon a final boss fight..elsö 30 másodpercét."Jézusom" MOndtam magamban.Annyira stilusos volt minden.. A graf a kameramozgás..AZtán kikapcsoltam..Mert rályöttem hogy ezzel várni akarok addig amig a kezemben lesz.

Posted

11-óra a megjelenésig::VÁÁÁÁ..csak én várom ennyire??

Posted

Megnéztem Youtubon a final boss fight..elsö 30 másodpercét."Jézusom" MOndtam magamban.Annyira stilusos volt minden.. A graf a kameramozgás..AZtán kikapcsoltam..Mert rályöttem hogy ezzel várni akarok addig amig a kezemben lesz.

De mért nézed meg a játék végét? :blink:

Egyáltalán, egyes emberek mért néznek meg egy sorozat,játék,film legvégén lévõ csattanóját még a megnézük elõtt?

Nem akartok meglepõdni vagy mia f*szom?

Posted

11-óra a megjelenésig::VÁÁÁÁ..csak én várom ennyire??

a GS cikk elolvasása óta várom én is nagyon, jó game lesz ez. :)

Posted

De mért nézed meg a játék végét? :blink:

Egyáltalán, egyes emberek mért néznek meg egy sorozat,játék,film legvégén lévõ csattanóját még a megnézük elõtt?

Nem akartok meglepõdni vagy mia f*szom?

nyugi én is utálom Az ilyet..Mert pl unokatesom A hl 2 episode two-nak a végét megnézte..Két nap mulva megvette.Nahát azé EHEz kell ész..Én már csak kinomban kezdem ell..de mondom csak annyit néztem meg hogy hogy jelenik meg a föö boss..Semmi több

Posted

nyugi én is utálom Az ilyet..Mert pl unokatesom A hl 2 episode two-nak a végét megnézte..Két nap mulva megvette.Nahát azé EHEz kell ész..Én már csak kinomban kezdem ell..de mondom csak annyit néztem meg hogy hogy jelenik meg a föö boss..Semmi több

én ha meg is tudom valaminek a végét és érdekelt elõtte is, mindenképpen megnézem, hogy legalább hogy jutottunk el odáig.