Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Quake

AdiiBOY

Recommended Posts

Posted

Nos azért lett megnyitva ez a topic hogy ha lenne bármily kérdése valakinek nyugodtan tegye fel na és hát közeleg a Quake 5 (reméljük xD) amivel és érkezhetnek hírek stb stb.

tsfatinternet
Posted

Nos azért lett megnyitva ez a topic hogy ha lenne bármily kérdése valakinek nyugodtan tegye fel na és hát közeleg a Quake 5 (reméljük xD) amivel és érkezhetnek hírek stb stb.

Milyen forrásból van ez az értesülésed, hogy lesz mindjárt Quake 5? :)

Posted

Milyen forrásból van ez az értesülésed, hogy lesz mindjárt Quake 5? :)

lehet, hogy a Tech 5-re gondolt xDD

Posted

de Doom 4 biztos lesz :D

Posted

Hát az ötödik rész azért remélem nem lesz olyan uncsi a végefelé mint a negyedik ... bár alapvetõen az sem volt rossz

Posted

Hát az ötödik rész azért remélem nem lesz olyan uncsi a végefelé mint a negyedik ... bár alapvetõen az sem volt rossz

Én hangulatosabbra számítottam, de azért jót játszottam vele. A Doom III jobban bejött.

• 2 weeks later...
Posted

Én hangulatosabbra számítottam, de azért jót játszottam vele. A Doom III jobban bejött.

Én abban féltem. :ph34r:

Posted

Én abban féltem. :ph34r:

Én erre már nem irok semmit sem xD

Amugy én is fostam xD

tsfatinternet
Posted

Én erre már nem irok semmit sem xD

Amugy én is fostam xD

Én is. :) Bár ezt már párszor kitárgyaltuk. :lol:

Posted

Nemtom hogy indul-e, de az oldalt, amit linkeltél nem tudom megnyitni -.-

• 1 month later...
Posted

Quake III RUUUUUUUULZ!!!!! :D

Annál jobb nincs, értitek NiNNNNcs!!! :angry: Mwahahahaha

• 2 weeks later...
Posted

Üdv!

Letöltöttem skineket az arénához és be is másoltam a baseq3 mappába csak amikor kiválasztom, hogy egy új skinnel legyek a többi botnak is olyanná változik harc közbe. Nem marad meg az eredeti.

Aki tudja, hogy oldható meg ez a probléma kérem írjon!

Köszönöm.

Posted

Üdv!

Letöltöttem skineket az arénához és be is másoltam a baseq3 mappába csak amikor kiválasztom, hogy egy új skinnel legyek a többi botnak is olyanná változik harc közbe. Nem marad meg az eredeti.

Aki tudja, hogy oldható meg ez a probléma kérem írjon!

Köszönöm.

Kapcsold ki a Force Player Models -t a beállításokban.

• 2 weeks later...
Posted

Én is olvastam hogy lesz Quake 5 ami méghozzá visszanyúl a Q3-ra szóval ez is multi orientált lesz már ha igaz hogy lesz. Asszem a GSO-n is volt róla hír...

• 1 month later...
Posted

Mennyire erõs a hazai Q4-community? Úgy értem, sokan multiznak vele, meg vannak magyar szerverek? Tervezem, hogy belekezdek (elvégre a Q3A régi nagy kedvenc, egyike az elsõ FPS-eimnek), csak azért szeretném tudni, mégis mire számítsak. Magyarokkal mégis jobb játszani, mint külföldiekkel. :)

Posted

mivan már a quake live -al ?

beregeltem de vissza se szoltak

megy már az ?

Posted

mivan már a quake live -al ?

beregeltem de vissza se szoltak

megy már az ?

A regelés nem jelent automatikusan hozzáférést a bétához, írják is.

Ismerve az ID-t, lehet ellesznek vele még egy darabig.

Én is be vagyok regelve, várom, de egyenlõre sehol egy megjelenési dátum :lol: :angry:

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok,gondoltam megosztom veletek az egyik régi élményem,a nyakamat rá,hogy sokan nem látták még a soron következõ movie-t,pedig már elég régi. own-age papa movieja,aki kedvet kapna hozzá,hogy megnézze annak itt a link: own-age.com | own-age Q3 video / Annihilation

Sajna sok ftp bedöglött,mert nemrég lett újrarakva az oldal,de 100%ig letölthetõ legalább 5 helyrõl,csak nembiztos,hogy gyorsan jön sajnos. De mint tudjuk,türelem rózsát terem: ) Megéri,kicsit állat szegény,15 excellent meg ilyen apróságok,na nézzétek meg.... Aki meg látta,az meg tudja,hogy tényleg mennyire megéri: )

• 2 months later...
Posted

Hello!Bocsánat ha ide írom a bánatom, de nem találtam hozzá topicot.Az a problémám, hogy Hamachin szeretnénk játszani haverommal, de ha én csinálom a szervert neki 999 a pingje, ha pedig õ akkor nekem játszhatatlan.Próbáltam a CfosSpeedet de semmi.Quake III Arena-ról van szó.Valaki valami ötlet?Nagyon megköszönném!

• 2 weeks later...
Posted

Jha ez nálam is elõfordult...nem tudom mi lehet :unsure: Esetleg egy üres szerverre menjetek fel, vagy egy Q3 rajongói oldalon próbálj meg segítséget kérni,...hátha..vagy csak kértek egy IP cimet amin tudtok gamelni..

Posted

ha valakinek van meghívója Live-ra megdobhatna eggyel

Hello!Bocsánat ha ide írom a bánatom, de nem találtam hozzá topicot.Az a problémám, hogy Hamachin szeretnénk játszani haverommal, de ha én csinálom a szervert neki 999 a pingje, ha pedig õ akkor nekem játszhatatlan.Próbáltam a CfosSpeedet de semmi.Quake III Arena-ról van szó.Valaki valami ötlet?Nagyon megköszönném!

mi toltuk hamachin 1.0.1.5 verzióval 10 alatti ping volt, szarabb nettel 50 körül

de nem fontos a hamachi, lehet konzolból direkt ip-re csatlakozni és tudtok játszani

ja elég jo movie, amit legutóbb láttam az a Get Quaked 3 volt, na azis odavágott

Mennyire erõs a hazai Q4-community? Úgy értem, sokan multiznak vele, meg vannak magyar szerverek? Tervezem, hogy belekezdek (elvégre a Q3A régi nagy kedvenc, egyike az elsõ FPS-eimnek), csak azért szeretném tudni, mégis mire számítsak. Magyarokkal mégis jobb játszani, mint külföldiekkel. :)

a q4 scene szvsz össze fog omlani ha a quake live beindul, utána minden nagyobb versenyen az lesz a q4 meg megy a kukába, mondjuk nem kár érte...

Én is olvastam hogy lesz Quake 5 ami méghozzá visszanyúl a Q3-ra szóval ez is multi orientált lesz már ha igaz hogy lesz. Asszem a GSO-n is volt róla hír...

következõ quake játék elkészítése a quake live sikerétõl függ (legalábbis IDnél ezt nyilatkozták)

Posted

na még nyáron beregeltem a quakelivera és most kaptam vissza értesítést tudok játszani

ki is probáltam és elég hangulatos, uj pályák meg minden

csak az a baj hogy ledarálják az embert mint fasirtot pedig nem vagyok kezdõ

a fejlesztõknek csak gratulálni tudok semmi lagg semmi szagattás ugy megy mintha hálozatba játszana az ember

már 7500 an játszanak vele

reggeljen mindenki jo lesz az :)

Posted

na még nyáron beregeltem a quakelivera és most kaptam vissza értesítést tudok játszani

ki is probáltam és elég hangulatos, uj pályák meg minden

csak az a baj hogy ledarálják az embert mint fasirtot pedig nem vagyok kezdõ

a fejlesztõknek csak gratulálni tudok semmi lagg semmi szagattás ugy megy mintha hálozatba játszana az ember

már 7500 an játszanak vele

reggeljen mindenki jo lesz az :)

hát igen az átlag skill elég magas

mostmár mindenki aki beregeli az email címét kap meghívót mert bõvíteni akarják a bétát szal kicsit hígulni fog a skill

Posted

Hmmm....lehet tolni kellene :unsure: :huh: :huh: