Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Mirror's Edge

Tompika_nyomul

Recommended Posts

Tompika_nyomul
Posted

Gyerekek most láttam a teasert .Azt kell mondjam EZ ÜTNI FOG!!!!!!!

teaser LINK

Aki nem vágná a játék célja a POP féle akrobatikus játékmenetet próbálja összeházasítani az FPS nézettel mindezt egy utópisztikus nagyvárosba helyezve . A grafikáról a DICE frostbite engine-je gondoskodik ami elég szép munkát végez . Megjelenés valamikor az idén ,minden platformra (PC,PS3,X360)

Posted

kerestem már hogy van e topicja, de nem találtam, végre lett. szeintem is egy rohadt orbitálisan giga jó játék lesz, a teaser alapján.

JaniRazor
Posted

Énis nagyon ráom már, most már szinte tééleg ott leszel a játékban, nagyon feelinges ez a z geész ahogy lendül a kamera amikor felugrik, megkapaszkodik a csaj + minden ^^ B)

tsfatinternet
Posted

Hát rá is férne már valami innovativitás az FPS-ekre. Ha valami, akkor ez az lesz.

Posted

Ezzel a témával is megelõztek, nem mertem nyitni, mert még elég kevés az infó róla...nah de mindegy

Várom sok szeretettel :D B) B) nagyon tuti az ötlet B)

Egy ingame jelenetre már kiváncsi vagyok :)

JaniRazor
Posted

Ezzel a témával is megelõztek, nem mertem nyitni, mert még elég kevés az infó róla...nah de mindegy

Várom sok szeretettel :D B) B) nagyon tuti az ötlet B)

Egy ingame jelenetre már kiváncsi vagyok :)

Ez ingame nem? :blink:

Posted

letojtam a nyitóhozzászólást :( :( :unsure:

nagyon tetszik :unsure: :unsure:

:D

Posted

Végre vmi eredeti :D

Nem mintha az FPS-mûfaj rászorulna, amikor még mindig a COD az Év játéka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

megnéztem az ingame videót, nagyon teccik... :rolleyes: B) az irányítás érdekel, az nehézkes lesz sztem...

am a videóban a számnak a címét nem tudja vki? :) az is naggyon jó

KÉP!!

Posted

ÁÁááh végre ingame!!! Köszii

Ezt tuti emgveszem :) B) B)

Madridista
Posted

Na ez fincsi lesz :rolleyes:

Posted

Ez a csaj beztos valamilyen génmanipulált mutáns véreb :lol: :D :D kegyetlen B) :D

Az irányitás szerintem nem lesz nehéz, kb olyan Dark Messiah szintû lesz :huh: szerinteeem :huh:

Posted

Ez nagyon jónak tûnik, mindenképp kipróbálom majd. :D

Posted

Ez nagyon jónak tûnik, mindenképp kipróbálom majd. :D

Kell egy pofon? :huh: :huh:

végigtolod -_- -_-

:lol: :D

grasslover
Posted

Ez a csaj beztos valamilyen génmanipulált mutáns véreb :lol: :D :D

Az tuti, hogy nem kínai vagy japán, leginkább tajvaninak mondanám. Vagy vietnám, indonéz...mind máshogy néz ki.

Posted

Az tuti, hogy nem kínai vagy japán, leginkább tajvaninak mondanám. Vagy vietnám, indonéz...mind máshogy néz ki.

én nem tudom eldönteni :unsure: szerintem keverék xD :huh: :blink:

grasslover
Posted

én nem tudom eldönteni :unsure: szerintem keverék xD :huh: :blink:

Szerintem jól mondtam :D Most rákerestem, és néccsak, ezek tajvaniak: klikk.

Szerintem hasonló...a szemállás az szinte ugyanaz, az arcberendezés is. Jobban hasonlít mint egy kínai, vagy japán.

Azé igencsak egyértelmû a különbség szerintem ^^

Posted

Tényleeeg :D :D tisztán kivehetõ a hasonlóság, plusz a fõszereplõ sminkje is rátesz egy lapáttal ezekre a szemekre. :unsure:

Posted

Szerintem jól mondtam :D Most rákerestem, és néccsak, ezek tajvaniak: klikk.

Szerintem hasonló...a szemállás az szinte ugyanaz, az arcberendezés is. Jobban hasonlít mint egy kínai, vagy japán.

Azé igencsak egyértelmû a különbség szerintem ^^

nagyon.. :lol: de am ja, kb tajvani :)

vki a ZENE CÍMÉT nem tudja, ami az in-game videóból van?

megjelenés mikorra várható, nemtudjátok??? :unsure:

Posted

gso-n ma volt hír h a játék ue3 engine-t használ. ez azért megnyugtató mert kellemes gépigényt ígér

tsfatinternet
Posted

gso-n ma volt hír h a játék ue3 engine-t használ. ez azért megnyugtató mert kellemes gépigényt ígér

Ha jól optimalizálják.

Posted

Ha olyan tökéletesen mint az UT3-mat akkor nincs semmi gond :) Amúgy a game novemberben látna napvilágot, de biztos lesznek késések szóval számoljunk december-januárral :D :lol:

Posted

Hú, ez nagyon komolynak tûnik! :)

Posted

Ez a játék zseniális lesz... ez a gameplay videó, hát simán év játéka esélyes, sõõõõt, ha ezt ilyen minõségûre megcsinálják akkor.... áááh ki sem merem mondani :rolleyes: Jelenleg ezt a játékot várom a legjobban, nincs vita :D