DaVeman 0 Share Posted May 2, 2008 Remélem nemcsak engem csigázott fel a mai hír és a márciusi GSben megjelent cikk :) Itt lehet beszélgetni a Gearbox mûhelyében készülõ játékról. "Az Aliens: Colonial Marines az Alien filmek második és harmadik epizódja között történteket boncolgatja. A Sulaco csatahajó pórul járt tengerészgyalogosai után speciális alakulatot küld a Weyland-Yutani társaság az idegen organizmus áltan megfertõzött planétára. Csapatos, taktikai FPS-t szállít nekünk a Gearbox, melyben egyedül senki sem maradhat életben. A történetvezéret kampányhoz négyszemélyes kooperatív játékmód is társul." idézet GSOról Nagyon ígéretesnek tûnik, várjuk szeretettel. Mai hír Pár kép Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted May 2, 2008 ..és még p*nára is kell bent lõni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (uccsó kép :D) 1ébként hiányzott már valami jó élienes game. Remélem nem baxák el :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted May 2, 2008 Rossz az aki rosszra gondol :D (és hülye aki nem :lol: ) Megjelenésig még azért van idõ, de addigis elleszünk a BiA :HH-val.(<<--azt is õk csinálják) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted May 2, 2008 No az azért kicsit más style :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edemking 115 Share Posted May 2, 2008 ..és még p*nára is kell bent lõni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (uccsó kép :D) 1ébként hiányzott már valami jó élienes game. Remélem nem baxák el :) nekem is kajak az jutott eszembe xD 1épként várjuk várjuk a játékot :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted May 2, 2008 A márciusi gamestarban írt is róla egy kis szösszenetet ashe :unsure: :unsure: Én nagyon várom a játékot B) szeritnem nagyon porfi lesz az egész :rolleyes: B) B) hisz maguk a készitõk is elég nagy fanok B) meg ugye a coop mód :rolleyes: :D irtó nagy feeling B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SamS- 0 Share Posted May 2, 2008 jaja énis várom :) pont ma néztem meg a avp2-t :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted May 2, 2008 mivel gearbox a készítõ, ezért várom. amúgy nem érdekel különösebb képpen. remélem hangulatos lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tacsko 0 Share Posted May 2, 2008 Az Avp 2 után újabb alienes játék? A Gearbox csinálja? Amikor ezt meghallottam, azt hittem rögtön kómába esek a gyönyörtõl!!! Nem is tudom mikor vártam utoljára ennyire egy játékot... Az AvP2 az egyik legjobb (ha nem a legjobb, bár az talán a Tron 2.0 :lol: ) FPS amivel valaha játszottam! Már annyira várom a Colonial Marines-t... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted May 3, 2008 Én legfõbb képp az "elvarratlan szálak" miatt várom :) :) B) Aliens forever B) :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted May 4, 2008 Negyedik negyedév. :( Az még messze van. GTA-zni fogok, nem marad idő az Alienekre :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalker_cs73 0 Share Posted May 4, 2008 Ideje lenne már valami igazán "feelinges" játékot kanyarítani ebbõl az univerzumból. Már alig várom, pláne ha nem az AVP2 :lol: :lol: :lol: féle aliens utánérzés lesz. A Gearbox-ban azért bízok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted May 4, 2008 elég csak a képekre nézni :ph34r: :ph34r: :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMEZ 0 Share Posted May 5, 2008 Negyedik negyedév. :( Az még messze van. GTA-zni fogok, nem marad idõ az Alienekre :D hát ha hozza a Gearbox a formáját akkor idén nem jön ki :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompika_nyomul 0 Share Posted June 8, 2008 hát ha hozza a Gearbox a formáját akkor idén nem jön ki :D Hát hozza is ,most jelentették be hogy eltolták 2009 Q1-re a megjelenést. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepperoni 0 Share Posted June 9, 2008 Affene. Pedíg úgy vártam már idénre ezt a játékot. Az AVP óta mindíg is egy ilyen élienes lövöldére vágytam. predatorok nélkül... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 303 Share Posted August 4, 2008 nem ertem miert nem szereti senki a predatorokat? :huh: vagy birjatok oket csak horror feelinget akartok? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted August 4, 2008 Egyszer mikor 2 barátommal lanoztunk AVP2ben mindig én akartam lenni a predator :D nagyon jókat játszottunk és az szentségelt a legjobban aki az emberrel volt :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Share Posted August 16, 2008 Sziasztok! Én is nagyon várom a játékot! De ki nem??? :lol: Jól tudom egyébként, hogy ez is unreal 3 engine-t fogja használni? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted August 16, 2008 Sziasztok! Én is nagyon várom a játékot! De ki nem??? :lol: Jól tudom egyébként, hogy ez is unreal 3 engine-t fogja használni? :unsure: Ha emlékeim ne csalnak UE3-at olvastam, igen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompika_nyomul 0 Share Posted August 30, 2008 Ultra rövid kamerás vid Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted August 30, 2008 Danke, még úgyse láttam róla egy mozgóképet se. Faja. Csak jönne már. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevermind 0 Share Posted August 30, 2008 Ennél jobban egy gamet sem várok! Go go Gearbox! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necros_21 0 Share Posted October 26, 2008 Nem tudom, ezt láttátok-e már. :) Aliens Colonial Marines Teaser Trailer (handycam) Direkt link. http://www.youtube.com/watch?v=EU02APStKds Rövid, de hangulatos cucc. B) A Gearbox partiján vették fel, ahol a Hell's Highway megjelenését ünnepelték. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted October 27, 2008 ÉN is nagyon várom bass.zus :( :ph34r: :unsure: 2009 eleje? vagy közepe? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts