Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Graffiti

Recommended Posts

Posted

Ez ha jól látom sablon :rolleyes: de am qvajó :) ami viszont körülötte van... <_<

Nah igen egy idõben gondolkodtam rajta..sõt... :rolleyes:

És detto ez a véleményem a körülötte lévõ "firkákról".

De ez is ien kaliberû:

IPB Image

Posted

Kela: Mert ha egy templom falán lenne ahoz mit szólnál? :unsure:

Az egy dolog h lefújják a falakat, igaz h az is törvénysértés, de azért egy templomra egyáltalán nem illene.

És ezt úgy mondom h egyáltalán nem vok vallásos, de ettõl függetlenül el tudom képzelni h mit éreznének azok akik igen és meglátnának egy ilyet...

Posted

Igen, a 'nagyok' stencil graffitisek, vagyis csinálnak egy sablont és azt fújják le. Mondjuk nem szórják tele a várost, csak Budapesten van olyan, hogy egy-egy fejet ezer sarkon viszontlátok ( aztán így lehet eltalálni a szimplakerthez, trafóhoz meg régen a tûztatehez ). Ügyes.

IPB Image

Nagyon ügyes!

Posted

Kela: iagazad van csak krédeztem... ;)

Fishy: Hát az...-_-

kép:

IPB Image

Posted

Ez már nonsense kategória:

:lol: :lol: :lol:
Posted

Hehe, az a kétfarkú kutyapárt, a jelenlegi legjobb magyar streetart csapat (: Szeged tele van velük, és tiszta hangulatos tõle a város.

http://mkkp.hu/

Fishyfrost
Posted

ez se rossz

Nem rossz, de semmi extra. Az olyan képeknél néztem nagyot mint Yeti cigizõs vagy Demonic hajózós képe. Ezekbõl árad a kreativitás, fõleg az elõbbibõl :D ha van még ilyen akkor jöhetnek :)

Posted

Te óvodás vagy?? xDD

Nem csak szeretem a haditechnikát. Az ovodás az osztálytársam, aki nem is tud rajzolni, de azért rajzolja. Az enyémeket legalább fel lehet ismerni.

Posted

A tegelésnek semmi értelme, és az olyanokat picsán kéne rúgni. Mintha szarral kennéd össze a falat. Kend össze otthon, 'azze.

az is a graffiti része... :rolleyes:

Igen, a 'nagyok' stencil graffitisek, vagyis csinálnak egy sablont és azt fújják le. Mondjuk nem szórják tele a várost, csak Budapesten van olyan, hogy egy-egy fejet ezer sarkon viszontlátok ( aztán így lehet eltalálni a szimplakerthez, trafóhoz meg régen a tûztatehez ). Ügyes.

IPB Image

Nagyon ügyes!

az nem "stencil graffiti" hanem street art :lol:

Posted

IPB Image

2007. Kõbánya :rolleyes:

Posted

komiszka, te tök. Stencillel csinálják -_- úgy hívják azt a mintát, amit felrak a falra, mielõtt ráfújná a festéket.

A kõbányai csodákhoz meg volt szerencsém már párszor Szeged felé... attól eltekintve, hogy egész meredek helyen van néhány ( a KöKi ûrhajó tetejénél, wtf ), javarészt trágyák. Amit linkeltél, ott is csak a madár a szép, meg a macskafej, a többi az csak festékszórós faxverés kb. :\

Posted

komiszka, te tök. Stencillel csinálják -_- úgy hívják azt a mintát, amit felrak a falra, mielõtt ráfújná a festéket.

A kõbányai csodákhoz meg volt szerencsém már párszor Szeged felé... attól eltekintve, hogy egész meredek helyen van néhány ( a KöKi ûrhajó tetejénél, wtf ), javarészt trágyák. Amit linkeltél, ott is csak a madár a szép, meg a macskafej, a többi az csak festékszórós faxverés kb. :\

Jaja, de az mûvészi.

Yeti: Tetsuik az új avid, van egy enyhe rájenes beütése szvsz.

Posted

Nanome: kösz de az igazi választ a Avatarok topicban találod. :)

kép:

IPB Image

Szintén kõbánya...

Posted

Jaja, de az mûvészi.

Yeti: Tetsuik az új avid, van egy enyhe rájenes beütése szvsz.

tök mind1 h Pinko (Fenyõ Iván) az a Jarhead-bõl :D

Yeti: Tök véletlenü ezt nem nyáron csináltad? :lol:

Am kivételesen egyetértek KeLa-val...ez nem mûvészet...ez undorító firka :rolleyes:

Kela: Mert ha egy templom falán lenne ahoz mit szólnál? :unsure:

kép:

IPB Image

én spec röhögnék egy jót :lol:

ez egész jó...de akkor sem a város falain van a helye :rolleyes:

Posted

Na ebben aztán nem sok "mûvészet" van :D

De graffiti... :rolleyes:

IPB Image

Posted

Ja, meg vandalizmus xD

jah há' az benne a lényeg nem? :lol: -_-

Posted

Uh. Stencil => street art. Nehéz ezt megérteni?

www.stencil.hu

És Tiru: épp az a lényege, hogy a többi csatorna híjján már csak a városfal marad kommunikációra. Jobb esetben ez nem egy névfelírással valósul meg. az olyanra lõni kéne.

Posted
street art ezt már fikázni sem lehet :P nem a zene a lényeg(ahogy a cimében is van ez a szám CLASSIC!) de amit fujnak benne télleg csak anyit h respect
Posted

stencil vagy sablon tök ugyanaz a kettõ...azért írtam rá h az STREET ART (amit te le"stencil graffitiztél") :D

más: itt egy kis hazai legál :) ász-prk(nálam nagyon üt)

http://www.fotolog.com/ae52/44896656