Stampede Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Sztem egyértelmû a topik célja, lássuk megél-e. :D Elsõ téma amit feldobok: Szávay Ágnes a 16 között van a USOpenen B)
Gyu Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Sztem egyértelmű a topik célja, lássuk megél-e. :D Első téma amit feldobok: Szávay Ágnes a 16 között van a USOpenen B) Élete formájában van, szóval akármeddig eljuthat: New Havenben is nyert volna, ha nem sérül meg. Petrovát is simán hazaküldte. És mindehhez még hozzá kell tennem, hgoy nagoyn bájos leányzó.
Stampede Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Élete formájában van, szóval akármeddig eljuthat: New Havenben is nyert volna, ha nem sérül meg. Petrovát is simán hazaküldte. És mindehhez még hozzá kell tennem, hgoy nagoyn bájos leányzó. unokatestvérem egy osztályba járt vele Kecskeméten és most egy nemkiemeltel játszik majd igen, akármi összejöhet
Gyu Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 unokatestvérem egy osztályba járt vele Kecskeméten és most egy nemkiemeltel játszik majd igen, akármi összejöhet Csak meg ne sérüljön. Jót tenne nekünk magyaroknak végre, ha lenne nekünk is NAGY teniszezőnk Taróczy és Temesvári után
Stampede Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Csak meg ne sérüljön. Jót tenne nekünk magyaroknak végre, ha lenne nekünk is NAGY teniszezőnk Taróczy és Temesvári után hatalmasat fejlődött ebben az évben Női egyes sorsolás
Gyu Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 hatalmasat fejlődött ebben az évben Női egyes sorsolás Végre egy igéret, akiből lesz is valami...
Ronnie Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Graulálok Áginak. További jó szereplést, már közel van a legjobb 30. Én is feldobnék egy témát. Tegnap kezdődött a Női kézilabda 2007/2008-as idénye. Szerintetek kik az esélyesek. Sztem a Győr. Sajnos a Fradi igazolt jó játékosokat, de elvesztette két legjobbját (Tóth Tímeát, Kirsner Erikát). Tegnapi eredmények: BUDAPEST BANK-FTC - VASAS-INVITEL SC 35–22 (19–11) Kőbányai út, 700 néző. V: Korcsmáros, Nagy L. FTC: PASTROVICS – KOVACSICZ 5, Szamoránsky P. 3, UHRAKOVÁ 11 (6), ILYÉS 4, Szucsánszki 3, Juhász Gy. 2. Cs: Haris (kapus), Soós 1, Zácsik 1, Németh H. 2, Kocsis, Szamoránsky A. 2, Dajka 1. Edző: Zsiga Gyula VASAS: Guiu – Gorova 1, NAGY K. 6, Gaál 3, Kupricsenkova 3, Pollaková 2, BALOG 6 (1). Cs: Tóth Zs. (kapus), Szeberényi 1, Szalontai. Edző: Papp György Az eredmény alakulása. 6. p.: 3–3. 20. p.: 12–4. 28. p.: 16–10. 38. p.: 24–12. 44. p.: 28–14. 54. p.: 30–20 Kiállítások: 4, ill. 4 perc Hétméteresek: 6/6, ill. 1/1 CORNEXI-ALCOA-AUTO BAHN - VÁCI NKSE 31–29 (16–15) ---nyögvenyelős győzelem a Székesfehérváriaknak BÉKÉSCSABAI NKSE - DUNAFERR SE 24–25 (12–14) ------- nehéz meccs volt a Dunaferr számára
Csapoati Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Sztem egyértelmű a topik célja, lássuk megél-e. :D Első téma amit feldobok: Szávay Ágnes a 16 között van a USOpenen B) Csak így tovább, az Eurosporton valakik a 4 közé várták. Remélem igazuk lesz. B)
Stampede Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Graulálok Áginak. További jó szereplést, már közel van a legjobb 30. Én is feldobnék egy témát. Tegnap kezdődött a Női kézilabda 2007/2008-as idénye. Szerintetek kik az esélyesek. Sztem a Győr. Sajnos a Fradi igazolt jó játékosokat, de elvesztette két legjobbját (Tóth Tímeát, Kirsner Erikát). hevertünk ki már nagy játékosok távozását inkább András távozása a kellemetlen
Ronnie Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 hevertünk ki már nagy játékosok távozását inkább András távozása a kellemetlen Kellemetlen, de reméljük 2 év múlva visszatér.
BajuszGG Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jó topik... Már én is gondoltam rá, hogy nyitni kéne egy ilyesmit. :D NLL-t látott már valaki? Az kicsit nem normális "sport" :ph34r:
buub Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jó topik... Már én is gondoltam rá, hogy nyitni kéne egy ilyesmit. :D NLL-t látott már valaki? Az kicsit nem normális "sport" :ph34r: NLLt nem, de ha nem normális sport akkor lehet, hogy az amit Ausztráliában játszanak?És tök dúrva?
BajuszGG Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 NLLt nem, de ha nem normális sport akkor lehet, hogy az amit Ausztráliában játszanak?És tök dúrva? Ez a Lacrosse dolog olyan mint a jégkorong, csak füvön játsszák, ugyanolyan hokis szerelésben, csak az a poén benne hogy ha a csávó elviszi a labdát valakitől, akkor simán utána lehet ütni, meg lehet gáncsolni az ütővel :ph34r:
-StiF- Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ez a Lacrosse dolog olyan mint a jégkorong, csak füvön játsszák, ugyanolyan hokis szerelésben, csak az a poén benne hogy ha a csávó elviszi a labdát valakitől, akkor simán utána lehet ütni, meg lehet gáncsolni az ütővel :ph34r: Pedig nagyon jó kis sport. Legalábbis sztem
buub Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ez a Lacrosse dolog olyan mint a jégkorong, csak füvön játsszák, ugyanolyan hokis szerelésben, csak az a poén benne hogy ha a csávó elviszi a labdát valakitől, akkor simán utána lehet ütni, meg lehet gáncsolni az ütővel :ph34r: Lehet a hogy a lábtörés megszokott dolog.
BajuszGG Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Pedig nagyon jó kis sport. Legalábbis sztem Sztem is xD Rochester Knighthawks powa' :D
Ronnie Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Én nem ismerem, de arra emlékszem, hogy az Amerikai Pitébe volt jelenet amikor ezt játszották. Egyébként ez Ausztrálián kívűl még, hol népszerű sport?
Stampede Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 akkor majd meg kell tanulnom ezt játszani B) B) Ausztrál vagyok legbelül ugyanis B) :D :D @Ronnie:Sztem amerika
-StiF- Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Én nem ismerem, de arra emlékszem, hogy az Amerikai Pitébe volt jelenet amikor ezt játszották. Egyébként ez Ausztrálián kívűl még, hol népszerű sport? Gondolom Amerikában
Batou Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Én úgy tudom, hogy kanadában. Mintha valahol olvastam volna régebben.
BajuszGG Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Gondolom Amerikában Ők próbálnak mindig kitalálni egy új sportot, miután egy szintén általuk kitalált sportban nem ők az Istenek
-StiF- Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Mostmár biztos, h amerikában is népszerű hisz van rendes bajnoksága: USA Lacrosse Kanadában is Kanadai Lacrosse
BajuszGG Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Mostmár biztos, h amerikában is népszerű hisz van rendes bajnoksága: USA Lacrosse Kanadában is Kanadai Lacrosse Én felkelek élőben megnézni a NLL meccseket ROCHESTER KNIGHTHAWKS!!!!
John__ Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Én felkelek élőben megnézni a NLL meccseket ROCHESTER KNIGHTHAWKS!!!! Miért? király lehet
Ronnie Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Női Kézilabda: GYŐRI AUDI ETO KC - KISKUNHALAS NKSE - 40 - 19 Győr, 1800 néző. Vezette: Natkai – Szalay ETO: Pálinger – MRAVIKOVA 5, Hornyák 2, SPIRIDON 4, Bradeanu 2, TOMORI 5, VÉRTEN 5 Csere: HERR (kapus), Görbicz 10(6), Dokic 2, Temes 1, Kovacsics 1, Szegedi 1, Deáki 2 Edző: Konkoly Csaba KNKSE: Szikora – Kurgyis 2(1), Zámbó 2, Kósa, Rábai 3, CSENDES 4, Virág 2 Csere: Pethő (kapus), Földes L. 4(2), Hodosi 2, Horváth M., Micskó, Szarka Edző: Zsadányi Sándor Hétméteres: 6/6, illetve 7/3 Kiállítások: 4, illetve 10 perc A bajnokság győri nyitányán eleinte úgy tűnt, hogy az ETO játékosai a lámpalázasabbak. Védekezésben és támadásban egyaránt sok volt a hiba, amit elsősorban az egykori győri, Csendes Edit használt ki. Aztán beállt a kapuba Herr Orsolya, rendezettebbé vált a védekezés, és ettől kezdve folyamatosan nőtt az előny. A mérkőzés ezen szakaszában Tomori, Spriridon és Mravikova lőtte a győri gólokat. Pályára lépett az addig kispadon pihenő Görbicz Anita, a támadójáték gyorsabb, gördülékenyebb lett és a szünetre már minden eldőlt. A fordulás után Konkoly Csaba folyamatosan cserélt, mindenki lehetőséget kapott. A remeklő Herr Orsi helyett visszajött Pálinger, aki szintén javuló formában védett. Az utolsó negyedórában játéklehetőséget kaptak a fiatalok, és a többiek – főleg Görbicz Anita – elsősorban arra figyeltek, hogy őket is megdobassák, ami sikerült is. Deáki két gyönyörű átlövésből, Kovacsics és Szegedi pedig lerohanásból volt eredményes. Konkoly Csaba: Ilyen bemutatkozásra számítottam, hiszen kedvező volt a sorsolásunk. A Vác ellen is komolyan készülünk, nehogy visszafelé süljön el a kapanyél. Képek a gólzáporos meccsről
Recommended Posts