ward_prod 0 Share Posted August 21, 2007 Screenshotos topic utódja. Váratik sok-sok in-game videó. Lehet funny, komoly, bármi, ami kedvet hozhat másoknak az aktuális kedvencedhez. Kiegészítés: Videó felvevő programok: - Fraps - GameCam Pro Videó tároló, streamelő oldalak: - youtube - google video - stage6 (HD) + konvertáló progi, hogy fel tudd tölteni a felvételedet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista 0 Share Posted August 21, 2007 Na ez tetszik, jó topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 0 Share Posted August 21, 2007 jó ötlet a topic, ki lehet húzni a "milyen topic hiányzik még a gsf-ről" listáról :D nekem perpill 3 colin mcrae dirt videóm van: #1 youtube-on: #2 jó minőségben letölthető: katt (20,2 MB) #2 youtube-on: -- #3 extrém jó minőségben letölthető: katt (83,5 MB) ez utóbbit külön kiemelném, mert tényleg jól sikerült. szép a pálya, megmutatja miért dicsérik annyian a dirt graf.-ját és a zene is jó alatta. átméretezett képek a jó minőségű videók lejátszásához az alábbi kodek-ek szükségesek: DivX, Lame MP3 (a nevükre kattintva tölthetők) esetleg készülhet 1 tutorial is ingame videó készítéséhez, ha van rá igény. (beleértve a hangkártya beállítást, a fraps beállítást és végül a tömörítést, mondjuk virtualdub-bal) a videók tárolásához 1ébként nem tudom ajánlai a youtube-ot, nagyon gyenge minőségű lesz a végtermék, akármit töltünk fel. extra.hu-n regizel 1 tárhelyet, index.html-be kilinkeled a videókat, fórumba meg bedirektlinkeled. naemg meg lehet osztani a tapasztalatokat a többi streaming oldalról is, pl. a stage6-nak mintha egész jó lenne a minősége. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted August 21, 2007 Stage6 oldalt nagyon is ajánlom. Mivel vannak fent HD előzetesek is szóval szerencsére az oldal nem méretezi a feltöltött videókat hála az istennek Youtibe valóban egy szar. Ha nem méretezné át a feltett képet jó lenne, de így?!! Semmit nem látni az egész videóból :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex75 0 Share Posted August 21, 2007 Jo 5let a topik szerintem is! F1 online HRC rally régebbi hires kocsikkal. super bike Riding challenge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex75 0 Share Posted August 21, 2007 Még kettö Champcar race meglehetösen akciódus Truck Racing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrubi 3 Share Posted August 21, 2007 DrIVer!!! :lol: :lol: :lol: . 2. videóm az elsőről ne beszéljünk inkább! Király a topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted August 21, 2007 Egyébként anno én is nyitottam egy ilyen topicot, meg is halt sajnos Biztos nem voltak vállalkozó szellemű játékosok :D Hátha most többen lesznek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meridius 0 Share Posted August 21, 2007 Egy kis Flatout 2 :D 1 Több is van, de azok szörnyen gagyik :lol: San Andreas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrubi 3 Share Posted August 21, 2007 Egy kis Flatout 2 :D 1 Több is van, de azok szörnyen gagyik :lol: San Andreas 2 A 2.nál direkt nincs hang?(azaz nem raktál alá zenét) De különben jók! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindcontrol 0 Share Posted August 21, 2007 Töltenék fel videókat, de nem működik a mikrofonom, ezért nem lenne hang Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex75 0 Share Posted August 21, 2007 Töltenék fel videókat, de nem működik a mikrofonom, ezért nem lenne hang Minek ahoz microfon? A saját hangodat akarod felvenni? Vagy miért? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Share Posted August 21, 2007 Még kettö Champcar race meglehetösen akciódus Truck Racing ezeket a játékokat honnan lehet beszerezni? + NASCAR játékok jelennek/jelentek meg pc-re? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex75 0 Share Posted August 21, 2007 ezeket a játékokat honnan lehet beszerezni? + NASCAR játékok jelennek/jelentek meg pc-re? Eze modok az rfactrohoz. Nascar mod is van hozzá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandesz 0 Share Posted August 21, 2007 Factor Rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 0 Share Posted August 21, 2007 Töltenék fel videókat, de nem működik a mikrofonom, ezért nem lenne hang rakjál vmi jó zenét alá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ward_prod 0 Author Share Posted August 21, 2007 Infernal Gameplay Felhasznált Programok: - Infernal - Fraps - Sony Vegas v7.0 Zene: - Red - Breathe Into Me Videó információk: - video felbontás: 640*480 - video codec: divx - audio codec: divx beépülő - hossz: 00:03:35 Megtekintés: - stage6 ( HD ) - youtube (incoming) Jó szórakozást. Remélem tetszeni fog . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindcontrol 0 Share Posted August 21, 2007 Minek ahoz microfon? A saját hangodat akarod felvenni? Vagy miért? Mert a Fraps mikrofon....hhhmmmm Megnézek valamit rakjál vmi jó zenét alá! Hát a Prey-es videóm, az egy beszélgetés nem egy fight, mindegy ha majd lesz olyan vidi meglesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted August 21, 2007 ezeket a játékokat honnan lehet beszerezni? + NASCAR játékok jelennek/jelentek meg pc-re? a 06 tuti megjelent, vagy előtte lévő volt még, az idei sajnos nem jön ki, pedig tök olyan mint a pro street csak máshol meg szimulátorosabban.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3G 0 Share Posted August 21, 2007 esetleg készülhet 1 tutorial is ingame videó készítéséhez, ha van rá igény. (beleértve a hangkártya beállítást, a fraps beállítást és végül a tömörítést, mondjuk virtualdub-bal) én megköszönném ha úgy nagyvonalakba felvázolnád hogy kell csinálni, mert én max odáig jutok el hogy frapsel felveszek egy 4 gigás videot, de max 300 megásat tok alkotni belőle. szóval így ontanám énis a videokat vidáman ha megmutatnád hogy kölllll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meridius 0 Share Posted August 21, 2007 A 2.nál direkt nincs hang?(azaz nem raktál alá zenét) De különben jók! Érdekes, ott kéne lennire hangkak, és volt is A Youtube b*szta el? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Share Posted August 21, 2007 a 06 tuti megjelent, vagy előtte lévő volt még, az idei sajnos nem jön ki, pedig tök olyan mint a pro street csak máshol meg szimulátorosabban.... keresgéltem, és az EA honlapján is csak egyetlen árva NASCAR játékot találtam pc-re, NASCAR SimRacing cimmel. ez mikori gém? amit montál, a 06-ot nem találtam sehol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex75 0 Share Posted August 21, 2007 én megköszönném ha úgy nagyvonalakba felvázolnád hogy kell csinálni, mert én max odáig jutok el hogy frapsel felveszek egy 4 gigás videot, de max 300 megásat tok alkotni belőle. szóval így ontanám énis a videokat vidáman ha megmutatnád hogy kölllll. Ezt mind egy progival meg lehet csinálni , nem kell ennyire bonyolitani. Mmint a fraps után persze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3G 0 Share Posted August 21, 2007 Ezt mind egy progival meg lehet csinálni , nem kell ennyire bonyolitani. Mmint a fraps után persze. és mely programmal lehet videokat kreativan csinálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ward_prod 0 Author Share Posted August 21, 2007 és mely programmal lehet videokat kreativan csinálni? Pl, amivel én is csináltam az én videóimat: link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts