AkosPunk Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 A HARDWiRED-re felkerültek az első hivatalos Fallout 3 képek és lassan jön a honlap is! Azt hiszem itt az ideje, hogy elkezdjünk izgulni miatta! Reméljük a legjobbakat !
grasslover Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Én is akartam régen nyitni egy topicot, de gondoltam, nem sokan fognak irogatni...reméljük, hogy sokáig "ébren" marad majd, én itt leszek B) Hihetetlenül várom a 3. részt, minimum egy új megváltóra számítok...
Balee Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Na majd én is irogatok, nem rég elkezdtem az első részt, igaz abba is hagytam, most nincs időm ilyen nagy lélegzetű gamekre, de tényleg nagyon nagy RPG! B)
grasslover Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Na majd én is irogatok, nem rég elkezdtem az első részt, igaz abba is hagytam, most nincs időm ilyen nagy lélegzetű gamekre, de tényleg nagyon nagy RPG! B) Te találtál valami jó patchet az első részhez? Nekem lépten-nyomon lefagy, kilép...pedig szívesen tolnám.
kaszman1 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Nekem ezekre még a mai napig könnycseppek jelennek meg a szemem sarkában A 3. részért imádkozni fogok, h ne k*rják el!!!!! Számomra az F2 minden idők legjobb szerepjátéka!
Balee Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Te találtál valami jó patchet az első részhez? Nekem lépten-nyomon lefagy, kilép...pedig szívesen tolnám. Oh, rosszul írtam, a 2-t tolom, az egyet XP-n még nem próbáltam! :D
_Jazz_ Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Hogy mekkora játék ez már! Az 1 és második rész örök favorit, a Tactics nem jött be a csapatalapúság miatt. A harmadik rész sztem nagyon ottlesz, legalábbis remélem.
crocki Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Black Isle - Fallout 3 techdemo Zsííír! a makkos mindenit leállt a peacemakerem
Ruurig Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Kipróbáltam ezt a techdemót, de sajnos nem sokat láttam belőle, mert minden betűnek 70% látszik, bár lehet, hogy csak nálam ez a gond. Egyébként meg eddig csak azért léptem ki belőle, mert lefagyott. Szerintem ezt is simán tovább fejlesztheték volna. Olyan igazi Fallout feeling egy kis grafikával megspékelve. Egyéként ott a Pipboyban már 2230 körült járt a mutató, úgyhogy már nagyon kevés hatása lehet sajnos az atombombáknak -> civilizáltabb körülmények lennénk -> kevésbé Falloutfeeling. Remélem a Bethesda inkább a Fallout 1-2 idejében fogja a történetet írni (inkább az 1, az egy árnyalatnyival jobb ).
General_Grievous Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 ha jól tom az oblivion fos grafjával készül a 3,kár,sztem nem nagyon jó ötlet de majd meglátjuk... a tech demósat kellett volna továbbfejleszteni jah... én az 1et elkezdtem de nem vittem végig,de a 2 egyszer végigtoltam anno de a favorit a zegyetlen a Tactics isten császár,nekem eddig ez a keddvenc ilyen rpg-m ,valszeg azért mert imádom a csapat orientált játékokat a 3 nak mi lesz a története amúgy? :ph34r:
AkosPunk Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 A videot most töltöm és köszi a linket! Nekem képek alapján a Bethesdas Fallout 3 abszolút nem tetszik, a grafika néhol rettentő csúnya és olyan a textúrák kinézete mintha otthon hányták volna flash playerben, a kocsi ablaküvege meg tök fekete... A ruhákon semmi egyedi folt, a régiekben tiszta rozsda volt pl. Jahés semmi vér... Számomra az is része volt a fallout atmoszférának hogy a drága pénzért megszerzett SMG-el hátulról lesoroztam az embereket és szakadtak darabokra. Sok hiányosságot látok grafikailag úgy vélem pont a kis részletek hiányoznak amik megadják a hangulatot. Remélem ez csak a kezdeti státusz jele, de sztm nagyfalat lesz a bethesdanak visszaadni a hangulatot. Lehet megkellett volna maradni a régi motornál?
Leon121 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 A videot most töltöm és köszi a linket! Nekem képek alapján a Bethesdas Fallout 3 abszolút nem tetszik, a grafika néhol rettentő csúnya és olyan a textúrák kinézete mintha otthon hányták volna flash playerben, a kocsi ablaküvege meg tök fekete... A ruhákon semmi egyedi folt, a régiekben tiszta rozsda volt pl. Jahés semmi vér... Számomra az is része volt a fallout atmoszférának hogy a drága pénzért megszerzett SMG-el hátulról lesoroztam az embereket és szakadtak darabokra. Sok hiányosságot látok grafikailag úgy vélem pont a kis részletek hiányoznak amik megadják a hangulatot. Remélem ez csak a kezdeti státusz jele, de sztm nagyfalat lesz a bethesdanak visszaadni a hangulatot. Lehet megkellett volna maradni a régi motornál? Milyen képek? Már vannak képek a valódi Fallout 3-ból...?
AkosPunk Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Oppá... bocsi, de most itt kavartam a trutyit... még a régi falloutból voltak aképek amiket az előbbiekben itt leoltottam . De mindenesetre itt a harmadik hírt nézzétek meg, azmár az új falloutról szól. http://www.hardwired.hu/search.php?type=news&q=Fallout+3 Szvl lassan indul a dolog.
tenderlumpling Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Oppá... bocsi, de most itt kavartam a trutyit... még a régi falloutból voltak aképek amiket az előbbiekben itt leoltottam . De mindenesetre itt a harmadik hírt nézzétek meg, azmár az új falloutról szól. http://www.hardwired.hu/search.php?type=news&q=Fallout+3 Szvl lassan indul a dolog. Amúgy sem a grafkájáról kellene megítélni semmit De azért már volt róla szó, hogy az Oblivion motorját használja, szal csili-vili 3D lesz :ph34r:
AkosPunk Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Amúgy sem a grafkájáról kellene megítélni semmit De azért már volt róla szó, hogy az Oblivion motorját használja, szal csili-vili 3D lesz :ph34r: Nem a garfikájáról, deha hiányoznak azok az apró részletek amiket 2d-ben sikerült megvalósítani és nagyban hozzájárultak a hangualához, akkor igen...
grasslover Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Nadjon remélem (és melegen ajánlom a készítőknek, me merrrrgess leszek), hogy nem lesz FPS :ph34r: :ph34r: Vagy izometria, vagy TPS...de FPS neee
tenderlumpling Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Nadjon remélem (és melegen ajánlom a készítőknek, me merrrrgess leszek), hogy nem lesz FPS :ph34r: :ph34r: Vagy izometria, vagy TPS...de FPS neee Az izometria meghalt. Szerintem Oblivion motorból egyenesen következik, hogy TPS/FPS válhatóság lesz.
AkosPunk Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Igen énis így gondolom... de, hogy őszinte legyek én annak örülnék a legjobban ha a Fallout Tactics grafikájával készülne, uyganaz volt mint az 1 és 2 csak egy picit szebb, nagyon jó hangulata volt, én imádtam. A STALKER után bízok benne hogy lehet jó FPS is, de a fejlődés részre akkor nagyon kíváncsi leszek... a lőfegyver+szerepjáték+FPS nemszokott működni.
tenderlumpling Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Igen énis így gondolom... de, hogy őszinte legyek én annak örülnék a legjobban ha a Fallout Tactics grafikájával készülne, uyganaz volt mint az 1 és 2 csak egy picit szebb, nagyon jó hangulata volt, én imádtam. A STALKER után bízok benne hogy lehet jó FPS is, de a fejlődés részre akkor nagyon kíváncsi leszek... a lőfegyver+szerepjáték+FPS nemszokott működni. Viccelsz? Deus ex? B)
AkosPunk Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Nekem nem jött be a Deus Ex, de az szj vonalát annyira nem vágom szvl az lehet jó volt. A Bloodline lőfegyvesres vonala valami borzalmas, kardal nyomtam, valamint az Oblivionban és Morrowindben sem tetszett. Nekem az nemjön be hogy fejkbelövöm FPS-ben és nem marad ott, mert nem elég nagymég a skillem vagy nincs is tesrészekre osztva a sebzés... hameg a harc úgyvan mint egy hagyományos FPS-ben akkor nhosszútávon unalmassá válhat vagy elhanyagolódhat a szj rész (Dark Messiah).
grasslover Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Nekem nem jött be a Deus Ex, de az szj vonalát annyira nem vágom szvl az lehet jó volt. A Bloodline lőfegyvesres vonala valami borzalmas, kardal nyomtam, valamint az Oblivionban és Morrowindben sem tetszett. Nekem az nemjön be hogy fejkbelövöm FPS-ben és nem marad ott, mert nem elég nagymég a skillem vagy nincs is tesrészekre osztva a sebzés... hameg a harc úgyvan mint egy hagyományos FPS-ben akkor nhosszútávon unalmassá válhat vagy elhanyagolódhat a szj rész (Dark Messiah). Másrészt FPS-nézetből nem lehet körökre osztott a harc, ha meg ezáltal nem lehet taktikázni, nagy számú ellenség kell hozzá, az meg átmegy hentbe...ettől rettegek, a Fallout sosem a méhhhhszáhhlásról szólt...
-Arch- Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Fallout 1 megy XP-én? mert a 2-őt most szedem sajna nem volt hozzá még szerencsém... Előtte olvasgattam a történetéről az 1 történetéről, valmint a 2 kezdetéről
crocki Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Fallout 1 megy XP-én? mert a 2-őt most szedem sajna nem volt hozzá még szerencsém... Előtte olvasgattam a történetéről az 1 történetéről, valmint a 2 kezdetéről szerintem ja ha jól tom az oblivion fos grafjával készül a 3,. "fos grafika"? :ph34r: nem fos, csak optimalizálatlan a motor...
Recommended Posts