Brian55 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na akkor a témához tessék hozzászólni, képeket berakni Gondoltam ha már van zeneborítós topic miért ne legyen ilyen is... No akkor kezdem is:
General_Grievous Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nekem a WOW:BC CE borítójan gayon tetszik,egyszerű de nagyszerű
Brian55 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 nekem a WOW:BC CE borítójan gayon tetszik,egyszerű de nagyszerű Hát igen egyszerű nem túl fantáziadús nekem annyira nem bejövős dehát ízlések és pofonok
Tomina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Lara kisasszony azért a játékba még jobb :D mert ott hátulról nézheted mi? :lol:
Brian55 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 mert ott hátulról nézheted mi? :lol: Hát most na lebuktam :lol: de egyébként ha akarom úgyis fordíthatom a kamera állást h előlről is lássam... ^_^
Tomina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Hát most na lebuktam :lol: de egyébként ha akarom úgyis fordíthatom a kamera állást h előlről is lássam... ^_^ és csak ezért játszol a tomb raiderrel, mi?
Brian55 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 és csak ezért játszol a tomb raiderrel, mi? Isten ments az effektek benne valami nagyon gyönyörűek Lara néni didkói, és popsija után :D Komolyra fordítva a szót nem :D
Tomina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Isten ments az effektek benne valami nagyon gyönyörűek Lara néni didkói, és popsija után :D Komolyra fordítva a szót nem :D persze, elhiszem :ph34r:
jardo Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu nah ez 1jo játék. megvan nekem is. nekem teccett ez a gamma. és a boritoja is teccik. csak a THIEF betütipusa nem teccik a boriton
wYth-NRG Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nagyon sok játéknak van jó borítója pl ittvan a MadeMan-é: de ott van még a Mafia-é is, de nem a mostani 100%-os kiadás bár nekem még sikerült beszereznem az eredeti borítóval B) de ott vannak még a Max Payne részek is, nekem nagyon bejön az a fekete-fehér borító B) főleg a kettőnek az a díszdoboza hmmm^^ majd még rakok be pár képet
Brian55 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Preynek is elég egyszerű a borítója de nekem azért tetszik rajta ez a fehéres madaras cucc
OG Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Preynek is elég egyszerű a borítója de nekem azért tetszik rajta ez a fehéres madaras cucc Nekem is bejön, de a Stalkeré se kutya
Csapoati Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Nálam ez a best: B) B) B) Még a collectorsnál is szebb ez a doboz.
Kreator Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A dobozrajz grafikai stílusa szakít a háborús sablonokkal:
Kreator Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No Comment :D B) Mindent a legendás filmplakátnak köszönhet.
Brian55 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 A FEAR-os bejön nekem is. De ez mégjobban... mérföldkő a játéktörténelemben Mi más mint a:
Recommended Posts