Jump to content
GSForum - Segélyvonal

The Longest Journey, Dreamfall - The Longest Journey, Dreamfall Chapters

Recommended Posts

Posted
The Longest Journey
Dreamfall - The Longest Journey
Dreamfall Chapters

Megnyitom már újra ennek a kiváló kalandjáték sorozatnak a topicját. Mert megérdemli^^

Oldalak:
The Longest Journey (A sorozat elsö része)
Dreamfall - The Longest Journey (A sorozat második része)

A Csúnya gonosz FunCom bejelentette, hogy mindenki kedvenc hosszú utazása rétes tészta nagyságúra nyúlik, mivel a harmadik részt, a Dreamfall Chapters-t, több, kissebb részre bontva kívánják megjelentetni még az idei év folyamán! Ez mind szép és jó, csak a probléma abból adódik, hogy a Dreamfall-t is már a legtöbb kritika a brutális rövidsége miatt érte (egy sovány hétvége alatt eljuthattunk a történet végére), reméljük nem fog a visszájára fordulni ez az epizódikus dolog...

Képek:
The Longest Journey
Dreamfall - The Longest Journey
tenderlumpling
Posted

Szerettem az első részt, kár hogy ennek a topiknak nem nagy jövőt jósolok... :sad: Mindenesetre megpróbálom megszerezni a második részt, meg talán ráfanyalodok erre a sorozatos módra is.

Posted

Ha jól tévwedek, ez volt egyszer a GS teljesjátéka!

Posted

Ha jól tévwedek, ez volt egyszer a GS teljesjátéka!

Igen, az első rész tényleg az volt. :smile:

A második is majd jöhetne :D és persze majd az epizódikus is :rolleyes:

Posted

a 2.rész az milyen hosszú?

Posted

a 2.rész az milyen hosszú?

hát sajnos elég rövid, de nagyon jó

Posted

hát sajnos elég rövid, de nagyon jó

akkor beszerzem majd mostanában vmikor :rolleyes:

Posted

akkor beszerzem majd mostanában vmikor :rolleyes:

helyes, eszméletlen jó :smile:

full olyan mint a Fahrenheit, de mégsem^^

Posted

:smile:

:smile:

NecrisPhayder
Posted

Engem nem érdekel mikor jön ki, de ha meghal Zoe, vag April (bármi okból kifolyólag) gyilkolni kezdek ABC-sorrendben :wink:

Posted

Engem nem érdekel mikor jön ki, de ha meghal Zoe, vag April (bármi okból kifolyólag) gyilkolni kezdek ABC-sorrendben :wink:

:D

hát akkor azt ajánlom a fejlesztőkenk, hogy happy end legyen :D

Posted

:D

Szegény fejlesztők :lol:

Posted

dreamfallnak chapterjei lesznek :huh:

Posted

dreamfallnak chapterjei lesznek :huh:

Sam and Max után szabadon

Posted

Sam and Max után szabadon

nem tudnál longest journeyben segíteni nekem:)

Posted

nem tudnál longest journeyben segíteni nekem:)

NRGt javaslom mert én még nem kezdtem neki(még fent sincs a gépemen)

Posted

NRGt javaslom mert én még nem kezdtem neki(még fent sincs a gépemen)

dreamfall-ba?, én az 1re gondoltam.

NecrisPhayder
Posted

Kérdezhetsz tőlem is nyugodtan,mindkettőt végignyomtam :wink::smile:

Posted

Hű! Én még nem is hallottam, hogy epizódikus lesz. Wow. Nagyon szerettem az első részt. A másodiknál elakadtam, és mivel rengeteget foglalt, leszedtem, de a mentéseimet meghagytam.

Emlékszem, annyita bosszantott az, ahol megakadtam, hogy dühöngtem már. Pedig végigjátszást is olvastam.

Meg mentést töltöttem le...

Mert engem kifejezetten idegesített az a rész, amikor Aprillel abban a föld alatti szarságban kellett rejtőzködni a gnómok elől. Mindig szarrá vertek, és úgy megijedtem. =(

De a sztori, meg a grafika is eszméletlenül megragadott. Szeretem.

Posted

Kérdezhetsz tőlem is nyugodtan,mindkettőt végignyomtam :wink::smile:

7. fejezet, a tengerben a hínárt nem tudom elmozdítani.. pedig múltkor még ment.

• 3 weeks later...
Posted

Hű! Én még nem is hallottam, hogy epizódikus lesz. Wow. Nagyon szerettem az első részt. A másodiknál elakadtam, és mivel rengeteget foglalt, leszedtem, de a mentéseimet meghagytam.

Emlékszem, annyita bosszantott az, ahol megakadtam, hogy dühöngtem már. Pedig végigjátszást is olvastam.

Meg mentést töltöttem le...

Mert engem kifejezetten idegesített az a rész, amikor Aprillel abban a föld alatti szarságban kellett rejtőzködni a gnómok elől. Mindig szarrá vertek, és úgy megijedtem. =(

De a sztori, meg a grafika is eszméletlenül megragadott. Szeretem.

Szia! A megoldas 1szeru! Keruld el lehetoleg a kis gnomokat mert ha eszrevesznek riasztjak a "nagy" gnomot es az tuti szarra ver! Egyszeruen figyeld ki a gnomok utvonalat es lassan foratgatsd a tomboket a megfelelo helyre! Ez egy kisse Splinter Cell-es resze a jateknak de sztem nagyon faxa!Erdemes vegigvinni a jatekot de figyelmeztetlek hogy a jatek vegen majd az idegosszeomlas fog kerulgetni......majd meglatod miert :D ! :wink:
IstenHataElott
Posted

A Dreamfall mentésekkel eggyütt sokat foglal a gépen? Mert az első rész a kedvenceim közé tartozik :smile:

Posted

A Dreamfall mentésekkel eggyütt sokat foglal a gépen? Mert az első rész a kedvenceim közé tartozik :smile:

pontosan nem tudom mennyit foglal, de pár gigát biztosan :unsure:

NecrisPhayder
Posted

Majdnem 6GB a játék :wink: Tudom kicsit nagy ez a szám,de gondolj bele mennyi beszéd van ebbe a játékba :smile:

Itt van valami azoknak akik értenek angolul:

Ch. 1

Ch. 2

A saját verzióm hogy mi történik April-el miután leszúrják :smile:

Javaslom nézzétek át jól a Dev-artot, rengeteg Dreamfall rajz van fönn.

A kedvencem: A Tükör Másik Oldalán

IPB Image

Gyönyörű,nem? :wub: