wYth-NRG Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 The Longest Journey Dreamfall - The Longest Journey Dreamfall Chapters Megnyitom már újra ennek a kiváló kalandjáték sorozatnak a topicját. Mert megérdemli^^Oldalak:The Longest Journey (A sorozat elsö része)Dreamfall - The Longest Journey (A sorozat második része) A Csúnya gonosz FunCom bejelentette, hogy mindenki kedvenc hosszú utazása rétes tészta nagyságúra nyúlik, mivel a harmadik részt, a Dreamfall Chapters-t, több, kissebb részre bontva kívánják megjelentetni még az idei év folyamán! Ez mind szép és jó, csak a probléma abból adódik, hogy a Dreamfall-t is már a legtöbb kritika a brutális rövidsége miatt érte (egy sovány hétvége alatt eljuthattunk a történet végére), reméljük nem fog a visszájára fordulni ez az epizódikus dolog...Képek:The Longest JourneyDreamfall - The Longest Journey
tenderlumpling Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Szerettem az első részt, kár hogy ennek a topiknak nem nagy jövőt jósolok... Mindenesetre megpróbálom megszerezni a második részt, meg talán ráfanyalodok erre a sorozatos módra is.
wYth-NRG Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ha jól tévwedek, ez volt egyszer a GS teljesjátéka! Igen, az első rész tényleg az volt. A második is majd jöhetne :D és persze majd az epizódikus is
wYth-NRG Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 a 2.rész az milyen hosszú? hát sajnos elég rövid, de nagyon jó
GAMEZ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 hát sajnos elég rövid, de nagyon jó akkor beszerzem majd mostanában vmikor
wYth-NRG Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 akkor beszerzem majd mostanában vmikor helyes, eszméletlen jó full olyan mint a Fahrenheit, de mégsem^^
kopo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 helyes, eszméletlen jó full olyan mint a Fahrenheit, de mégsem^^ helyes, eszméletlen jó full olyan mint a Fahrenheit, de mégsem^^
NecrisPhayder Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Engem nem érdekel mikor jön ki, de ha meghal Zoe, vag April (bármi okból kifolyólag) gyilkolni kezdek ABC-sorrendben
wYth-NRG Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Engem nem érdekel mikor jön ki, de ha meghal Zoe, vag April (bármi okból kifolyólag) gyilkolni kezdek ABC-sorrendben :D hát akkor azt ajánlom a fejlesztőkenk, hogy happy end legyen :D
kopo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Engem nem érdekel mikor jön ki, de ha meghal Zoe, vag April (bármi okból kifolyólag) gyilkolni kezdek ABC-sorrendben :D Szegény fejlesztők :lol:
GAMEZ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 dreamfallnak chapterjei lesznek Sam and Max után szabadon
gerhajdu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Sam and Max után szabadon nem tudnál longest journeyben segíteni nekem:)
GAMEZ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 nem tudnál longest journeyben segíteni nekem:) NRGt javaslom mert én még nem kezdtem neki(még fent sincs a gépemen)
gerhajdu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 NRGt javaslom mert én még nem kezdtem neki(még fent sincs a gépemen) dreamfall-ba?, én az 1re gondoltam.
NecrisPhayder Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kérdezhetsz tőlem is nyugodtan,mindkettőt végignyomtam
Morwen Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hű! Én még nem is hallottam, hogy epizódikus lesz. Wow. Nagyon szerettem az első részt. A másodiknál elakadtam, és mivel rengeteget foglalt, leszedtem, de a mentéseimet meghagytam. Emlékszem, annyita bosszantott az, ahol megakadtam, hogy dühöngtem már. Pedig végigjátszást is olvastam. Meg mentést töltöttem le... Mert engem kifejezetten idegesített az a rész, amikor Aprillel abban a föld alatti szarságban kellett rejtőzködni a gnómok elől. Mindig szarrá vertek, és úgy megijedtem. =( De a sztori, meg a grafika is eszméletlenül megragadott. Szeretem.
gerhajdu Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kérdezhetsz tőlem is nyugodtan,mindkettőt végignyomtam 7. fejezet, a tengerben a hínárt nem tudom elmozdítani.. pedig múltkor még ment.
bacilus Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Hű! Én még nem is hallottam, hogy epizódikus lesz. Wow. Nagyon szerettem az első részt. A másodiknál elakadtam, és mivel rengeteget foglalt, leszedtem, de a mentéseimet meghagytam. Emlékszem, annyita bosszantott az, ahol megakadtam, hogy dühöngtem már. Pedig végigjátszást is olvastam. Meg mentést töltöttem le... Mert engem kifejezetten idegesített az a rész, amikor Aprillel abban a föld alatti szarságban kellett rejtőzködni a gnómok elől. Mindig szarrá vertek, és úgy megijedtem. =( De a sztori, meg a grafika is eszméletlenül megragadott. Szeretem. Szia! A megoldas 1szeru! Keruld el lehetoleg a kis gnomokat mert ha eszrevesznek riasztjak a "nagy" gnomot es az tuti szarra ver! Egyszeruen figyeld ki a gnomok utvonalat es lassan foratgatsd a tomboket a megfelelo helyre! Ez egy kisse Splinter Cell-es resze a jateknak de sztem nagyon faxa!Erdemes vegigvinni a jatekot de figyelmeztetlek hogy a jatek vegen majd az idegosszeomlas fog kerulgetni......majd meglatod miert :D !
IstenHataElott Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A Dreamfall mentésekkel eggyütt sokat foglal a gépen? Mert az első rész a kedvenceim közé tartozik
wYth-NRG Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 A Dreamfall mentésekkel eggyütt sokat foglal a gépen? Mert az első rész a kedvenceim közé tartozik pontosan nem tudom mennyit foglal, de pár gigát biztosan
NecrisPhayder Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Majdnem 6GB a játék Tudom kicsit nagy ez a szám,de gondolj bele mennyi beszéd van ebbe a játékba Itt van valami azoknak akik értenek angolul: Ch. 1 Ch. 2 A saját verzióm hogy mi történik April-el miután leszúrják Javaslom nézzétek át jól a Dev-artot, rengeteg Dreamfall rajz van fönn. A kedvencem: A Tükör Másik Oldalán Gyönyörű,nem?
Recommended Posts