Toolvid Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 nos, talán van esélye annak, hogy élve tartsuk ezt a topicot, mégpedig azzal, hogy ide berakosgatunk ötletes, művészi, vicces, átlagos, undorító, eperízű zenei borítókat, és jól megdumáljuk őket, amolyan borítókritikusan...szal hajrá... így estefele, fáradtan, csak ezt tudom nyújtani kezdésképpen: bocs :lol:
-moki- Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Akkor szerepeljen itt a Metallica Load albumjának a borítója. Ha az informátoraim igazat mondtak, akkor ez a kép két emberi testnedvből összekevert "vegyület" mikroszkóp alatti képe. Hogy melyik az a két testnedv? Az egyik vörös és mindenkinek van, a másik meg csak a férfiaknak Igen durva így a kontraszt, a szokásos klisé, a ronda dolgok is alkodhatnak szépet és valljuk be, ez a metál B) Milliók számára ronda, de nekünk gyönyörűt ad, amikor hallgatjuk
Toolvid Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Nem rossz :D ez kihagyhatatlan szerintem viccet félretéve, a világegyetem legjobb borítója...én mindig kicsit újjászületek, mikor látom...főleg eredetiben...
Dan1EL Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 szerintem viccet félretéve, a világegyetem legjobb borítója...én mindig kicsit újjászületek, mikor látom...főleg eredetiben... csudiszép thorgerson artok vannak benne... főleg a bakelit díszkiadásban B)
Gyu Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nekem sok kedvencem van, majd adagolom őket: kezdésenk íme: És akkor még egy: S elalvás előtt egy harmadik:
Gyu Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Hát igen, a Fragile, az nem kicsit jó... De az én kedvencem akkoris a Drama És ezt ugy nem kell indokolnom? S maga a rock'n'roll dream.. S nehogy csak a zseniális Roger Dean szerepeljen:
VegaSHFOREVER Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 S maga a rock'n'roll dream.. Ez nagyon tetszik. Olyan régi sci-fi-s hangulata van.
Gyu Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ha már Rush, akkor Moving Pictures És a Grace Under Pressure: S még egy imádott Rush borítóm: Test for Echo
Zarathos Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Az előző ugye My Dying Bride - The Dreadful Hours Most egy kis Ayreon: Na ezt linkelem, mert nagy. De dönöjű
Toolvid Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 az Ayreont mér?sztem nem vmi nagy cuccos... ez az egyik kedvencem:
-moki- Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Az egyik kedvenc borítóm ami meg is van eredetiben Mindent elárul az albumról... tökéletes B) Az album címe 14 shades of Grey, a zenekar neve Staind.
Zarathos Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 az Ayreont mér?sztem nem vmi nagy cuccos... Mert sztem hangulatos: arra korszakomra emlékeztet, amikor Sci-Fiket olvastam orrKisTehén!ájba, és mindnek ilyen borítója volt. Abszolút elkapja a hangulatot B)
Darkdawn Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 szerintem viccet félretéve, a világegyetem legjobb borítója...én mindig kicsit újjászületek, mikor látom...főleg eredetiben... egyetértek egy nagy kedvenc: Borítók legoból :lol:
Dan1EL Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 a "sci-fi" szóról és a "Lucasssen" névről a következő jutott eszembe:
Recommended Posts