Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Emulátorok

_HeGe

Recommended Posts

_HeGe

Sziasztok!

Megnyitottam ezt a topicot, mert bandeee barátom mondta, hogy minden oké lesz. Na akkor mondanám az első problémámat.

Megvan a CoD3 playstation 2-re, és szedtem le netről emulátort. De van egy olyan gondom, hogy nekem nem megy ez a dolog. Kiír valamit, hogy biosz...meg satöbbi. Pedig mások Budokkai-znak, és hasonlók. Lehet ez azért van, mert még nem emulálták a CoD3-at?

Írjatok, ha valamit megtudtok, hogy mikor jön ki valami frissítés mondjuk ehez.

És akinek van emulátorja, annak működik?

Hellnight

A topic nem rossz sztem sem, bár én inkább a régi konzolos játékokat emuláló szoftvereket preferálom.

Sajnos az X1-es és PS2-es emuk működnek ugyan, de rengeteg játék vagy el sem indul rajta, vagy ha el is indul akkor olyan alacsony FPS számmal fut, hogy maga a játék élvezhetetlen.

Az meg, hogy X360 vagy PS3 játék futtatható legyen PC-n az sztem teljességgel kizárt. Akkora hardwert mint az a két konzol egyenlőre LEHETETLEN lesz PC reprodukálni, pláne nem elfogadható FPS szám mellett.

Szal ha nagyon játszani akarsz a COD3-al akkor vegyél egy használt PS2-őt. Hidd el jobban jársz :wink:

_HeGe

A topic nem rossz sztem sem, bár én inkább a régi konzolos játékokat emuláló szoftvereket preferálom.

Sajnos az X1-es és PS2-es emuk működnek ugyan, de rengeteg játék vagy el sem indul rajta, vagy ha el is indul akkor olyan alacsony FPS számmal fut, hogy maga a játék élvezhetetlen.

Az meg, hogy X360 vagy PS3 játék futtatható legyen PC-n az sztem teljességgel kizárt. Akkora hardwert mint az a két konzol egyenlőre LEHETETLEN lesz PC reprodukálni, pláne nem elfogadható FPS szám mellett.

Szal ha nagyon játszani akarsz a COD3-al akkor vegyél egy használt PS2-őt. Hidd el jobban jársz :wink:

Szerintem azért egy 50FPS-t vinne közepes grafon.

Hellnight

Szerintem azért egy 50FPS-t vinne közepes grafon.

Hát gondolod Te.

Meg milyen közepes grafon? Emulátornál nincs grafikai beállítás :wink:

Örülhetsz ha majd 10FPS-el fog menni. Nah jó, esetleg 20-al

_HeGe

Hát gondolod Te.

Meg milyen közepes grafon? Emulátornál nincs grafikai beállítás :wink:

Örülhetsz ha majd 10FPS-el fog menni. Nah jó, esetleg 20-al

Annál biztos többel mennne...

Amugy most megint döntés előtt állok, hogy mitkérjek karáconyra! :D

Ittvannak a választások:

(1).1024MB ram+250GB Sata2 Winchester

(2).Playstation2+55Cm es síkképcsöves Thomson TV

(3).Playstation2+250GB vinyó+óccsó TV

Iam_The_Ghost

Hát ha vki eltudja indítani a Budokai 3-t jó minőségben, normálisan játszható sebességgel, azelőtt Én leborulok. :wink: De a Tenkaichi 2-nek, Ultimate Ninjanak, Narutimate Hero 3-nak v. az Uzumaki Chroniclesnek is örülnék. :D

Gaboo7

PSP-re kellene nekem valami használható PS emulátor!

Ha valaki tud ilyenröl dobjon már egy linket!

Elöre is köszi!

RyanTT

Annál biztos többel mennne...

Amugy most megint döntés előtt állok, hogy mitkérjek karáconyra! :D

Ittvannak a választások:

(1).1024MB ram+250GB Sata2 Winchester

(2).Playstation2+55Cm es síkképcsöves Thomson TV

(3).Playstation2+250GB vinyó+óccsó TV

Én azt mondom 2vagy3.De sztem vedd meg előbb a PS-t és nézd meg hogyan megy a monitorodon.Ha jól akkor a 3. mer játszasz monitoron,de tudsz a szüleid nagy TV-jén is.Ha levág a képből vagy nem optimális,akkor 2. hogy tudjál játszani a szobádban normális körülmények között. :smile:

Alex75

Nekem van xbox emulátorom , ami néhány esetben még müködik is , de nem érdemes vele foglalkozni. Nagyon kevés game megy , és az is elképesztöen rosszul Kb 15-20 fps./nem egy gyengus pc-n/ PS1 -et érdemes emulálni az korrekten müxik , igaz csak a PAL rendszerü gamek. Az Xbox emulátorok semmit nem érnek Amugy 25-30 k körül van már xbox, szóval nem érdemes vele vacakolni , föleg hogy nem is megy.Ps2 emuk vannak dögivel , s bár elfogadható sebességet lehet elérni velük / már amelyik müködik/ nem könnyü kitalálni melyik game melyik emuval indul el.

• 2 weeks later...
gombilaci

Én azt mondom 2vagy3.De sztem vedd meg előbb a PS-t és nézd meg hogyan megy a monitorodon.Ha jól akkor a 3. mer játszasz monitoron,de tudsz a szüleid nagy TV-jén is.Ha levág a képből vagy nem optimális,akkor 2. hogy tudjál játszani a szobádban normális körülmények között. :smile:

Na figyu....

Minden game beállításai legyenek 640*480 medium részletesség!!!

tv vel összedug, játék indít , és ha így ránézel a tvre akkor kb ps2 grafikai szintet kapsz...

:--)) ilyen beállítással a pc MINDEN game-t elvisz..tehát semmi értelme annak a gagyi ps2nek!!!!!!

CrW

Na figyu....

Minden game beállításai legyenek 640*480 medium részletesség!!!

tv vel összedug, játék indít , és ha így ránézel a tvre akkor kb ps2 grafikai szintet kapsz...

:--)) ilyen beállítással a pc MINDEN game-t elvisz..tehát semmi értelme annak a gagyi ps2nek!!!!!!

aham... és ki a francnak van kedve dugogatni a gépet ide oda? És a ps2 azért nem árt mert egy csomó játék csak arra (ill. más konzolokra) jelent meg :tongue:

Mercury

Úgy hallottam Core 2-n egész jól mennek már a ps2 emuk. Tudna valaki adni egy gyorstalpalót, hogy ha püfölködni akarok melyik emut húzzam le és hogy kell elindítani (vágom az angolt, egy leírás bőven jó)?

Azért kérdezem itt, mert hátha van tapasztalat és a Google meg ugye nem mondja meg, hogy egy óra szenvedés után fog-e menni a játék...

Iam_The_Ghost

Úgy hallottam Core 2-n egész jól mennek már a ps2 emuk. Tudna valaki adni egy gyorstalpalót, hogy ha püfölködni akarok melyik emut húzzam le és hogy kell elindítani (vágom az angolt, egy leírás bőven jó)?

Azért kérdezem itt, mert hátha van tapasztalat és a Google meg ugye nem mondja meg, hogy egy óra szenvedés után fog-e menni a játék...

Régebben próbálkoztam és úgy emlékszem elindult egy game, de aztán megakadt. Csak arra nem emlékszem, hogyan indítottam egyáltalán el, de asszem semmi cselt nem vetettem be. Én innen a PCSX2-t ajánlom, ha jól tudom ezt tartják a legjobbnak.

Hellnight

Régebben próbálkoztam és úgy emlékszem elindult egy game, de aztán megakadt. Csak arra nem emlékszem, hogyan indítottam egyáltalán el, de asszem semmi cselt nem vetettem be. Én innen a PCSX2-t ajánlom, ha jól tudom ezt tartják a legjobbnak.

Igen-igen, az a legjobb emu mind közül.

• 3 weeks later...
_L_

Na lenne egy kis gondom:ePSXe 1.6-os verzióján a Metal Gear Solidot próbáltam meg futtatni.A játék introjában csak a karakterek mozgása szagatott.Mine más ment normális sebességgel.Tudom hogy a gép nem valami erőmű,de ezen csak normálisan kéne futnia:Intel Celeron M410 448MB RAM 256MB ATi X700 VGA.Legygyengébb beállításokon is ugyyanolyan,mint legerősebben.

Iam_The_Ghost

Na lenne egy kis gondom:ePSXe 1.6-os verzióján a Metal Gear Solidot próbáltam meg futtatni.A játék introjában csak a karakterek mozgása szagatott.Mine más ment normális sebességgel.Tudom hogy a gép nem valami erőmű,de ezen csak normálisan kéne futnia:Intel Celeron M410 448MB RAM 256MB ATi X700 VGA.Legygyengébb beállításokon is ugyyanolyan,mint legerősebben.

Ez PS1-es?

Sztem RAM-ot mindenképp vegyél, bár számomra most nem derült ki, hogy a 448MB v. a 256MB a RAM, de mindkettő kevés. :rolleyes:

_L_

Ez PS1-es?

Sztem RAM-ot mindenképp vegyél, bár számomra most nem derült ki, hogy a 448MB v. a 256MB a RAM, de mindkettő kevés. :rolleyes:

PS1-es igen.a 448MB az a Main RAM,a 256MB Pedig a VGA RAM.

Mercury

Lehúztam a PS2es Resident Evil 4et, mert érdekel milyen is lesz. Próbáltam elindítani, de azt írja, hogy 'Error loading ...' . Ez miért lehet?

Szerk: Jó, most bejött valami, de japánul nem tudok. A memória kártyákat kéne kiválasztani, azt is külön kell szerezni, mint biost? BTW angol bios nincs?

Hellnight

Lehúztam a PS2es Resident Evil 4et, mert érdekel milyen is lesz. Próbáltam elindítani, de azt írja, hogy 'Error loading ...' . Ez miért lehet?

Milyen verziós PCSX2-őd van. Elvileg egy oldal azt írja, hogy a 0.9.2-es verzióval játszható a Resi 4

Iam_The_Ghost

PS1-es igen.a 448MB az a Main RAM,a 256MB Pedig a VGA RAM.

Az a 448MB elég kevés, de egy PS1-es gamet sztem is el kéne vinnie simán.

Mercury

Milyen verziós PCSX2-őd van. Elvileg egy oldal azt írja, hogy a 0.9.2-es verzióval játszható a Resi 4

Jaja, az van, néztem is. CSináltam egy képet (én nem tudok japánul), ha segít be tudom rakni.

Hellnight

Jaja, az van, néztem is. CSináltam egy képet (én nem tudok japánul), ha segít be tudom rakni.

Hát szted én tudok japánul?? :D :D

Egyébként bios-od van emuhoz? Ha nincs akkor szerezz hozzá. Ha viszont már az is van, akkor passz, hogy mi lehet a baj :unsure:

Mercury

Hát szted én tudok japánul?? :D :D

Egyébként bios-od van emuhoz? Ha nincs akkor szerezz hozzá. Ha viszont már az is van, akkor passz, hogy mi lehet a baj :unsure:

Aha, reménykedtem :D

Bios nélkül el sem indul. Mind1, azért kösz.

Mercury

Na, sikerült berúgnom a gépet, és elindítottam a Narutot. E6300, 1 gb ram, 7900GT és olyan 20-25 FPSt produkált meg olyan durva grafikai hibákat, hogy csak na. Ja és folyton kilép. De már teljesítmény, hogy elindult.

ShodRyan

ps 2 -es emulatort honnan lehet letölteni.