Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Warhammer 40000: Dawn of War sorozat

Recommended Posts

USSRxHellknight
Posted

Közeleg a dark crusade megjelenése (október 9) Mióta neten nyomom azóta a kedvenc stratégiám amit nem gondoltam volna a warcraft után :smile: Szal a Dawn of War-ról és kiegészítõirõl mindent ide :wink:

Posted

Közeleg a dark crusade megjelenése (október 9) Mióta neten nyomom azóta a kedvenc stratégiám amit nem gondoltam volna a warcraft után :smile: Szal a dark crusade-ről mindent ide :wink:

nem gondolod hogy ez a topic tök felesleges?ott a másik....... <_<

USSRxHellknight
Posted

nem gondolod hogy ez a topic tök felesleges?ott a másik....... <_<

Sztem nem felesleges mert az az alap game kell az újítás!

Posted

Sztem nem felesleges mert az az alap game kell az újítás!

de hát ott is beszéltek a winter assault kiegről.....sztem ez is felesleges.max akkor nem lenne az hogyha olyan fél évvel előbb nyitottátok volna.....

Posted

Srácok: egy próbát megér. Aztán majd max összevonom, ok? :smile: Kiegészítőknek tök jogos a külön topic, példálózik is vele a szabályzat.

Posted

Át kéne írni a másik topik alcímét: ...és kiegészítői.

USSRxHellknight
Posted

Srácok: egy próbát megér. Aztán majd max összevonom, ok? :smile: Kiegészítőknek tök jogos a külön topic, példálózik is vele a szabályzat.

Erről van szó! Thx :smile:

Posted

Át kéne írni a másik topik alcímét: ...és kiegészítői.

szerintem itt a pont..(a másik már járatott topic..most minek megosztani a postokat???)

Posted

1. tényleg felesleges ez...

2. legalább a nevét írd le helyesen!!!

Posted

2. legalább a nevét írd le helyesen!!!

ÁÁáá, észre se vettem xD

WARHAMMER 4k xDD

USSRxHellknight
Posted

ÁÁáá, észre se vettem xD

WARHAMMER 4k xDD

A billentyűzetem se a régi már... :sad: 4x nyomtam a 0-át de 3x írta. Ez van. Nektek a véretekben van a csesztetés látom. Most h vmi példát felhozzak: ha kijön a pentium 5-ös processzor akkor is a pentium 4esbe írnád a hozzá tartozó dolgokat? Nyílván nem mert nem logikus. Ezért hoztam létre egy külön topicot. De sztem jó lenne már ha warhammerről lenne itt szó nem arról h felesleges-e ez a topic mert sztem egy kieg simán megér egy külön topicot pláne ha ilyen jó a játék és ennyi újítás lesz benne. Inkább azt mondjátok meg h tudtok-e vmi extrát a necronokról mert a hősön alapuniton és építőn kívül nem sokat láttam belőle...

Posted

A billentyűzetem se a régi már... :sad: 4x nyomtam a 0-át de 3x írta. Ez van. Nektek a véretekben van a csesztetés látom. Most h vmi példát felhozzak: ha kijön a pentium 5-ös processzor akkor is a pentium 4esbe írnád a hozzá tartozó dolgokat? Nyílván nem mert nem logikus. Ezért hoztam létre egy külön topicot. De sztem jó lenne már ha warhammerről lenne itt szó nem arról h felesleges-e ez a topic mert sztem egy kieg simán megér egy külön topicot pláne ha ilyen jó a játék és ennyi újítás lesz benne. Inkább azt mondjátok meg h tudtok-e vmi extrát a necronokról mert a hősön alapuniton és építőn kívül nem sokat láttam belőle...

én akkor is kitartok melette hogy tök hülyeség..már jó ideje a dc-ről megy a téma a másik topicba is...szóval HÜLYESÉG

info meg: www.w40krts.hu (nézz szét itt elég sok minden van)

USSRxHellknight
Posted

Köszönöm a moderátornak hogy kijavította a hibát(ami a billentyűzetből adódott) hasznos volt :smile: Amúgy a www.w40krts.hu oldalon már elég régiek a hozzászólások az a baj vele... viszont van egy extra részletes leírás minden amit eddig tudni lehet a dark crusade-ről... Ha replayek kellenek akkor a legjobb oldal a http://dowsanctuary.com/ itt vannak a legjobb videók.

Posted

Köszönöm a moderátornak hogy kijavította a hibát(ami a billentyűzetből adódott) hasznos volt :smile: Amúgy a www.w40krts.hu oldalon már elég régiek a hozzászólások az a baj vele... viszont van egy extra részletes leírás minden amit eddig tudni lehet a dark crusade-ről... Ha replayek kellenek akkor a legjobb oldal a http://dowsanctuary.com/ itt vannak a legjobb videók.

kétlem hogy régiek lennének oom és hydra barátaink azonnal nyomják ki az oldalra a friss infokat...

USSRxHellknight
Posted

kétlem hogy régiek lennének oom és hydra barátaink azonnal nyomják ki az oldalra a friss infokat...

Az lehet, hozzászólások terén elavult inkább meg kevés a videó... amúgy naon jó az oldal

Posted

A kiegészitő mikor fog kijönni Forumtársak? :smile:

jah már látom ezzel inditott a topicnyitó xD

USSRxHellknight
Posted

A kiegészitő mikor fog kijönni Forumtársak? :smile:

jah már látom ezzel inditott a topicnyitó xD

Elméletileg október 9 de Európaszerte a boltokba sokkal később tán huszadika fele fog kerülni a game

Posted

Elméletileg október 9 de Európaszerte a boltokba sokkal később tán huszadika fele fog kerülni a game

Aaha, köszi :smile: a demo az jó volt :smile: :D

Posted

Aaha, köszi :smile: a demo az jó volt :smile: :D

sztem 1 szar volt..de ez az én véleményem

USSRxHellknight
Posted

sztem 1 szar volt..de ez az én véleményem

Sztem minden wh fannak tetszett a demo(max imba a tau az lehetett riasztó de a patchek majd kijavítják) Szal ha fan vagy akkor nemtom mi nem tetszett benne...

Posted

Sztem minden wh fannak tetszett a demo(max imba a tau az lehetett riasztó de a patchek majd kijavítják) Szal ha fan vagy akkor nemtom mi nem tetszett benne...

1. tau nem imba csak a gép volt rohadt easy és azért tünt imba-nak

2.maga a tau szar....a relicet karóba huzná sztem az összes tau játékos mert amit csináltak az 1 nagy kaki..1általán nem hasonlít a tau-ra... :angry:

Posted

Ahogy Masa mondta, Relicnél úgy működik kampány esetén a nehézségi szint, hogy az egységek HP-jával csalnak. Skirmish-ben Hard felett pedig a req és energia bevétellel csalnak.

Az alap Relic játékkal egyébként már nem tudom mióta nem játszom, a modok messze jobbak.

Posted

Ahogy Masa mondta, Relicnél úgy működik kampány esetén a nehézségi szint, hogy az egységek HP-jával csalnak. Skirmish-ben Hard felett pedig a req és energia bevétellel csalnak.

Az alap Relic játékkal egyébként már nem tudom mióta nem játszom, a modok messze jobbak.

jam kb..lassan jön kia tau mod...na az végre yooo lesz...alig várom....shad amugy te fent vagy nekem msn-n??

USSRxHellknight
Posted

1. tau nem imba csak a gép volt rohadt easy és azért tünt imba-nak

2.maga a tau szar....a relicet karóba huzná sztem az összes tau játékos mert amit csináltak az 1 nagy kaki..1általán nem hasonlít a tau-ra... :angry:

Az igaz h fele hp-juk volt a marinoknak (terminek 1300 helyett 650) de azt azért durvának tartom h a kroot beast ránéz egy scout marinra és az szörnyethal. Meg h egy kimaxolt space marine squadot szétkap 4 mp alatt. Meg egy kukát egy tag veszteséggel szétkap. stb... Attól függetlenül nekem nagyon tetszett és várom már naon a kieget. :smile:

Posted

Az igaz h fele hp-juk volt a marinoknak (terminek 1300 helyett 650) de azt azért durvának tartom h a kroot beast ránéz egy scout marinra és az szörnyethal. Meg h egy kimaxolt space marine squadot szétkap 4 mp alatt. Meg egy kukát egy tag veszteséggel szétkap. stb... Attól függetlenül nekem nagyon tetszett és várom már naon a kieget. :smile:

ismétlem önmagam a gép hülye...csak ezért öltél meg ezekkel ien dolgokat....