USSRxHellknight Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Közeleg a dark crusade megjelenése (október 9) Mióta neten nyomom azóta a kedvenc stratégiám amit nem gondoltam volna a warcraft után Szal a Dawn of War-ról és kiegészítõirõl mindent ide
Masakari Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Közeleg a dark crusade megjelenése (október 9) Mióta neten nyomom azóta a kedvenc stratégiám amit nem gondoltam volna a warcraft után Szal a dark crusade-ről mindent ide nem gondolod hogy ez a topic tök felesleges?ott a másik.......
USSRxHellknight Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 nem gondolod hogy ez a topic tök felesleges?ott a másik....... Sztem nem felesleges mert az az alap game kell az újítás!
MuMa01 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Sztem nem felesleges mert az az alap game kell az újítás! de hát ott is beszéltek a winter assault kiegről.....sztem ez is felesleges.max akkor nem lenne az hogyha olyan fél évvel előbb nyitottátok volna.....
Flame_of_Aiur Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Srácok: egy próbát megér. Aztán majd max összevonom, ok? Kiegészítőknek tök jogos a külön topic, példálózik is vele a szabályzat.
cHiPa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Át kéne írni a másik topik alcímét: ...és kiegészítői.
USSRxHellknight Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Srácok: egy próbát megér. Aztán majd max összevonom, ok? Kiegészítőknek tök jogos a külön topic, példálózik is vele a szabályzat. Erről van szó! Thx
Masakari Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Át kéne írni a másik topik alcímét: ...és kiegészítői. szerintem itt a pont..(a másik már járatott topic..most minek megosztani a postokat???)
markopolo Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 1. tényleg felesleges ez... 2. legalább a nevét írd le helyesen!!!
cHiPa Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 2. legalább a nevét írd le helyesen!!! ÁÁáá, észre se vettem xD WARHAMMER 4k xDD
USSRxHellknight Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 ÁÁáá, észre se vettem xD WARHAMMER 4k xDD A billentyűzetem se a régi már... 4x nyomtam a 0-át de 3x írta. Ez van. Nektek a véretekben van a csesztetés látom. Most h vmi példát felhozzak: ha kijön a pentium 5-ös processzor akkor is a pentium 4esbe írnád a hozzá tartozó dolgokat? Nyílván nem mert nem logikus. Ezért hoztam létre egy külön topicot. De sztem jó lenne már ha warhammerről lenne itt szó nem arról h felesleges-e ez a topic mert sztem egy kieg simán megér egy külön topicot pláne ha ilyen jó a játék és ennyi újítás lesz benne. Inkább azt mondjátok meg h tudtok-e vmi extrát a necronokról mert a hősön alapuniton és építőn kívül nem sokat láttam belőle...
Masakari Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 A billentyűzetem se a régi már... 4x nyomtam a 0-át de 3x írta. Ez van. Nektek a véretekben van a csesztetés látom. Most h vmi példát felhozzak: ha kijön a pentium 5-ös processzor akkor is a pentium 4esbe írnád a hozzá tartozó dolgokat? Nyílván nem mert nem logikus. Ezért hoztam létre egy külön topicot. De sztem jó lenne már ha warhammerről lenne itt szó nem arról h felesleges-e ez a topic mert sztem egy kieg simán megér egy külön topicot pláne ha ilyen jó a játék és ennyi újítás lesz benne. Inkább azt mondjátok meg h tudtok-e vmi extrát a necronokról mert a hősön alapuniton és építőn kívül nem sokat láttam belőle... én akkor is kitartok melette hogy tök hülyeség..már jó ideje a dc-ről megy a téma a másik topicba is...szóval HÜLYESÉG info meg: www.w40krts.hu (nézz szét itt elég sok minden van)
USSRxHellknight Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Köszönöm a moderátornak hogy kijavította a hibát(ami a billentyűzetből adódott) hasznos volt Amúgy a www.w40krts.hu oldalon már elég régiek a hozzászólások az a baj vele... viszont van egy extra részletes leírás minden amit eddig tudni lehet a dark crusade-ről... Ha replayek kellenek akkor a legjobb oldal a http://dowsanctuary.com/ itt vannak a legjobb videók.
Masakari Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Köszönöm a moderátornak hogy kijavította a hibát(ami a billentyűzetből adódott) hasznos volt Amúgy a www.w40krts.hu oldalon már elég régiek a hozzászólások az a baj vele... viszont van egy extra részletes leírás minden amit eddig tudni lehet a dark crusade-ről... Ha replayek kellenek akkor a legjobb oldal a http://dowsanctuary.com/ itt vannak a legjobb videók. kétlem hogy régiek lennének oom és hydra barátaink azonnal nyomják ki az oldalra a friss infokat...
USSRxHellknight Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 kétlem hogy régiek lennének oom és hydra barátaink azonnal nyomják ki az oldalra a friss infokat... Az lehet, hozzászólások terén elavult inkább meg kevés a videó... amúgy naon jó az oldal
-Arch- Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A kiegészitő mikor fog kijönni Forumtársak? jah már látom ezzel inditott a topicnyitó xD
USSRxHellknight Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 A kiegészitő mikor fog kijönni Forumtársak? jah már látom ezzel inditott a topicnyitó xD Elméletileg október 9 de Európaszerte a boltokba sokkal később tán huszadika fele fog kerülni a game
-Arch- Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Elméletileg október 9 de Európaszerte a boltokba sokkal később tán huszadika fele fog kerülni a game Aaha, köszi a demo az jó volt :D
Masakari Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Aaha, köszi a demo az jó volt :D sztem 1 szar volt..de ez az én véleményem
USSRxHellknight Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 sztem 1 szar volt..de ez az én véleményem Sztem minden wh fannak tetszett a demo(max imba a tau az lehetett riasztó de a patchek majd kijavítják) Szal ha fan vagy akkor nemtom mi nem tetszett benne...
Masakari Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Sztem minden wh fannak tetszett a demo(max imba a tau az lehetett riasztó de a patchek majd kijavítják) Szal ha fan vagy akkor nemtom mi nem tetszett benne... 1. tau nem imba csak a gép volt rohadt easy és azért tünt imba-nak 2.maga a tau szar....a relicet karóba huzná sztem az összes tau játékos mert amit csináltak az 1 nagy kaki..1általán nem hasonlít a tau-ra... :angry:
Shadeling Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Sztem minden wh fannak tetszett a demo(max imba a tau az lehetett riasztó de a patchek majd kijavítják) Szal ha fan vagy akkor nemtom mi nem tetszett benne... Ahogy Masa mondta, Relicnél úgy működik kampány esetén a nehézségi szint, hogy az egységek HP-jával csalnak. Skirmish-ben Hard felett pedig a req és energia bevétellel csalnak. Az alap Relic játékkal egyébként már nem tudom mióta nem játszom, a modok messze jobbak.
Masakari Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ahogy Masa mondta, Relicnél úgy működik kampány esetén a nehézségi szint, hogy az egységek HP-jával csalnak. Skirmish-ben Hard felett pedig a req és energia bevétellel csalnak. Az alap Relic játékkal egyébként már nem tudom mióta nem játszom, a modok messze jobbak. jam kb..lassan jön kia tau mod...na az végre yooo lesz...alig várom....shad amugy te fent vagy nekem msn-n??
USSRxHellknight Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 1. tau nem imba csak a gép volt rohadt easy és azért tünt imba-nak 2.maga a tau szar....a relicet karóba huzná sztem az összes tau játékos mert amit csináltak az 1 nagy kaki..1általán nem hasonlít a tau-ra... :angry: Az igaz h fele hp-juk volt a marinoknak (terminek 1300 helyett 650) de azt azért durvának tartom h a kroot beast ránéz egy scout marinra és az szörnyethal. Meg h egy kimaxolt space marine squadot szétkap 4 mp alatt. Meg egy kukát egy tag veszteséggel szétkap. stb... Attól függetlenül nekem nagyon tetszett és várom már naon a kieget.
Masakari Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Az igaz h fele hp-juk volt a marinoknak (terminek 1300 helyett 650) de azt azért durvának tartom h a kroot beast ránéz egy scout marinra és az szörnyethal. Meg h egy kimaxolt space marine squadot szétkap 4 mp alatt. Meg egy kukát egy tag veszteséggel szétkap. stb... Attól függetlenül nekem nagyon tetszett és várom már naon a kieget. ismétlem önmagam a gép hülye...csak ezért öltél meg ezekkel ien dolgokat....
Recommended Posts