Aggi 0 Share Posted January 20, 2006 LOGITECH rulZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted January 20, 2006 LOGITECH rulZ Most nagyon topic nyitogatós kedvedben vagy Egyébként jah Logitech, nekem is az van, egy MOMO kormány, csak valamiért a Most Wanted-del nem akar együttmûködni Esetleg, ha valakinek vannak ilyen gondjai, akor ossza meg velem, hogy mit csinált. Már kérdeztem a segítség topicban is, de nem tudtak megoldást rá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WestCoastCustoms 0 Share Posted January 20, 2006 Most nagyon topic nyitogatós kedvedben vagy Egyébként jah Logitech, nekem is az van, egy MOMO kormány, csak valamiért a Most Wanted-del nem akar együttmûködni Esetleg, ha valakinek vannak ilyen gondjai, akor ossza meg velem, hogy mit csinált. Már kérdeztem a segítség topicban is, de nem tudtak megoldást rá. Mi a gond a Momo-val? Simán menni kéne neki a MW-ben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted January 20, 2006 Csak annyit tudok mondani: Logitech MOMO foreva' . Most karácsonyra kaptam és valami lenyûgözõ a cucc. Újra megszerettette velem az autósjátékokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted January 20, 2006 Mi a gond a Momo-val? Simán menni kéne neki a MW-ben. Nem tom miért nem megy. Az Underground 1-2-nél kiválü volt, a MW-nél meg olyan van, hogy automata gáz, a menüben a le és fel irány ugye a pedálokkal lehet, olyankor állandóan lefelé akar menni meg ilyenek. nem tom mi lehet a gond. Hiába szedtem le újabb drivert a kormányhoz az sem segített, mondjuk elég sokat "porosodott", mivel nem rég kaptam gépet, eddig közös volt bátyámmal, de kétlem, hogy a nem használat miatt lenne ez a gond. Majd még megnézem, hogy most a régi nfs-ekkel megy-e, ha nem akkor nem tom mit csinálok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame_of_Aiur 0 Share Posted January 20, 2006 * Téma címe szerkesztve: joystickos topic van már ugyanis. Érdektelenség esetén majd összevonom (az életképességet növelendõ ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sutyi 0 Share Posted January 20, 2006 * Téma címe szerkesztve: joystickos topic van már ugyanis. Érdektelenség esetén majd összevonom (az életképességet növelendõ ). Akár össze is vonhatod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WestCoastCustoms 0 Share Posted January 20, 2006 Nem tom miért nem megy. Az Underground 1-2-nél kiválü volt, a MW-nél meg olyan van, hogy automata gáz, a menüben a le és fel irány ugye a pedálokkal lehet, olyankor állandóan lefelé akar menni meg ilyenek. nem tom mi lehet a gond. Hiába szedtem le újabb drivert a kormányhoz az sem segített, mondjuk elég sokat "porosodott", mivel nem rég kaptam gépet, eddig közös volt bátyámmal, de kétlem, hogy a nem használat miatt lenne ez a gond. Majd még megnézem, hogy most a régi nfs-ekkel megy-e, ha nem akkor nem tom mit csinálok. Keresd meg az Options-ban a Logitech Profiler-t és kell lenni egy olyan ablaknak hogy: Report Combined Pedals <- pipáld be és valószínû jó lesz Valamiért nekem se kezelte külön tengelyen a pedálokat. (nekem Wingman van) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggi 0 Author Share Posted January 20, 2006 Most nagyon topic nyitogatós kedvedben vagy Egyébként jah Logitech, nekem is az van, egy MOMO kormány, csak valamiért a Most Wanted-del nem akar együttmûködni Esetleg, ha valakinek vannak ilyen gondjai, akor ossza meg velem, hogy mit csinált. Már kérdeztem a segítség topicban is, de nem tudtak megoldást rá. Ebben a témában (GameStar Fórum -> :: KOMOLYSÁGOK :: -> Hardver ->) nem nagyon szoktam lennni,és most,h 100 év után bejöttem ide,eszembe jutott egy pár ötlet (1ébként csak 2 topicot nyitottam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted January 20, 2006 Keresd meg az Options-ban a Logitech Profiler-t és kell lenni egy olyan ablaknak hogy: Report Combined Pedals <- pipáld be és valószínû jó lesz Valamiért nekem se kezelte külön tengelyen a pedálokat. (nekem Wingman van) Hát de én azt szeretném, hogyha külön tengelyen kezelné a két pedált, mert így nem játék a játék. Mi az, hogy automatán gyorsít az autó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggi 0 Author Share Posted January 20, 2006 Keresd meg az Options-ban a Logitech Profiler-t és kell lenni egy olyan ablaknak hogy: Report Combined Pedals <- pipáld be és valószínû jó lesz Valamiért nekem se kezelte külön tengelyen a pedálokat. (nekem Wingman van) Nekem ezek a Logitech-es cuccaim vannak: attack3 Joystick,Wingman kormány,nemtommianeve Logitech joypad (igazából a tesómé)... Ja megvan: Rumblepad,meg MX510-es patkány Link to comment Share on other sites More sharing options...
WestCoastCustoms 0 Share Posted January 20, 2006 Hát de én azt szeretném, hogyha külön tengelyen kezelné a két pedált, mert így nem játék a játék. Mi az, hogy automatán gyorsít az autó Nem tudom. Nekem már elfogyott a türelmem akkor raktam át egy tengelyre a féket+gázt. Annyira nem vészes az 1 tengely az nfs-eknél. Mert ugye ez nem szimulátor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WestCoastCustoms 0 Share Posted January 20, 2006 Nekem ezek a Logitech-es cuccaim vannak: attack3 Joystick,Wingman kormány,nemtommianeve Logitech joypad (igazából a tesómé)... Ja megvan: Rumblepad,meg MX510-es patkány Én is bírom a Logi-t. Nekem: Wingman FF GP kormány, Mx518 patkány Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted January 20, 2006 Nem tudom. Nekem már elfogyott a türelmem akkor raktam át egy tengelyre a féket+gázt. Annyira nem vészes az 1 tengely az nfs-eknél. Mert ugye ez nem szimulátor. Hát ha nem fogom tudni ketté venni a tengelyelpsztást, akor felõlem ott rohadhat meg a MW, ilyet nem lehet egy játékba belerakni Link to comment Share on other sites More sharing options...
serginho 0 Share Posted January 20, 2006 most így belegondolva,ha a köv.teljes játék az RBR lesz,nekem is be kéne szerezni egy MOMO-t,ehelyett a Genius helyett csakhát ugye pénzfüggõ,és össz-vissz lenne 75k-m,abból még 1 VGA-t is ki kéne hozni szóval necces lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted January 20, 2006 most így belegondolva,ha a köv.teljes játék az RBR lesz,nekem is be kéne szerezni egy MOMO-t,ehelyett a Genius helyett csakhát ugye pénzfüggõ,és össz-vissz lenne 75k-m,abból még 1 VGA-t is ki kéne hozni szóval necces lesz Hát igen, az én MOMO-m 35k volt (más ennyiért inkább 6600GT-t vesz magának ) . De nagyon megérte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted January 20, 2006 Hát igen, az én MOMO-m 35k volt (más ennyiért inkább 6600GT-t vesz magának ) . De nagyon megérte. És nálad faján megy MW????????? Nincs a két pedál egy tengelyen???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted January 20, 2006 És nálad faján megy MW????????? Nincs a két pedál egy tengelyen???? Õszintén még nem próbáltam. De öcsém gépén fent van és most a kormány is nála van, megnézem mit produkál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted January 20, 2006 Õszintén még nem próbáltam. De öcsém gépén fent van és most a kormány is nála van, megnézem mit produkál. Helyes, csekkold le a kiscsávót Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megamen 0 Share Posted January 22, 2006 sziasztok! nem tudom hogy tudtok e segíteni, de van egy régi kormányom (x tecnologies) és xp-n nem akar menni. igaz nem usb-s hanem soros portos, deh elvileg van egy lan kártyám amibe beleillik, bele is dugtam de nem ismeri fel. a lan kártya az mûködik rendesen tehát elvileg ott nem lehetne gond. van eredeti floppym a kormány driverével, de az nem mûködik. szóval tehetetlen vagyok, de kormányozni akarok ha már van! lécci segítsetek!elõre is köszönöm. megamen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandcreature 0 Share Posted January 26, 2006 Sziasztok van egy régi microsoft side winder botkormányom és még soros csatlakozóm és két cédényi program (rugó erösség állító...stb.) Na most már csak az a problémám hogy a cd-ékre bazi nagy kép rajata a windows 95 compatibilis felirat. Na most mit csináljak ha a kormány nem reagál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted January 29, 2006 Hali! - Már régóta gamepadet akarok venni, de még nem tudtam dönteni. 2 lehetséges jelöltem van: Logitech Dual Action(6600Ft) és Logitech RumblePad II USB(7958Ft). Fõleg sport(Fifa) és akció(Prince of Persia,Tomb Raider) játékokhoz használnám, de nem tudom, hogy a RumblePad megéri-e azt a +2000Ft-ot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dniworrom 0 Share Posted January 29, 2006 msot kaptam barátnõm testvérétõlegy logic3 top drive GT+-t. régi kormány de botváltósmeg pedálok is vannak, és miatta felraktam a needforspeed underground 2õt nem rossz csak kicsit lassan reagál Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dniworrom 0 Share Posted January 29, 2006 Hali! - Már régóta gamepadet akarok venni, de még nem tudtam dönteni. 2 lehetséges jelöltem van: Logitech Dual Action(6600Ft) és Logitech RumblePad II USB(7958Ft). Fõleg sport(Fifa) és akció(Prince of Persia,Tomb Raider) játékokhoz használnám, de nem tudom, hogy a RumblePad megéri-e azt a +2000Ft-ot. csak 1358 szal mivel usb-s sztem meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted January 29, 2006 csak 1358 szal mivel usb-s sztem meg. Kifejetenéd kicsit bõvebben! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts