Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Számítógépházak

Recommended Posts

Posted

HI

Ugy vettem észre még nincs ilyen topic...bár lehet h vak vagyok... unsure.gif

csak azt akartam megkérdezni, hogy én ugyis most akarok gépházat venni, kinek m ia véleménye errõl: Midi ATX CoolerMaster CAC-T01 Centurion

Aki nem tudja milyen ez keressen rá a gugliban tongue.gifbiggrin.gif

na váro ma véleményeket, csá smile.gif

Posted

szerintem kicsi..nekem kevés lenne benne a hely.... amúgy mennyi??

Posted
szerintem kicsi..nekem kevés lenne benne a hely.... amúgy mennyi??

a computergalaxyban 10 335 nettó, 12 918 bruttó . wink.gif

de mire kevés? mit tennél bele?

Posted
a computergalaxyban 10 335 nettó, 12 918 bruttó . wink.gif

de mire kevés? mit tennél bele?

sok vinyót smile.gif mostaniba is már csak 1 slot hely van...na majd valamikor kitöltöm egy 120gbsel még. De ha egy jó nagy házam lenne biztos lenne benne legalább 5 smile.gif

Posted
sok vinyót smile.gif mostaniba is már csak 1 slot hely van...na majd valamikor kitöltöm egy 120gbsel még. De ha egy jó nagy házam lenne biztos lenne benne legalább 5 smile.gif

ebbe a házba egy A64 3500+ 1.25 GB ram, abit av8-3rd eye alaplap, Coolink AP-450X-12 400 W-os táp, Maxtor 160 GB-s SATA merevlemez fog lakni. ezeknek 2 szoba összkomfort lesz a ház laugh.gif

jah meg 1 dvd olvasó és 1 dvd író wink.gif

Posted

szerintem is túl kicsi a vinyók szempontjából, meg a szellõzése sem az igazi. szerintem, ami most télleg megéri az egy CASETEK 1026-11 jelzésû fekete midiház, 3db 12cm-es ventihely, 4+2 3,5"-os hely, méretei 190x435x510mm, szal nem rossz ház és csak 10 rugú a mistral-nál.

jamiethomas
Posted
ebbe a házba egy A64 3500+ 1.25 GB ram, abit av8-3rd eye alaplap, Coolink AP-450X-12 400 W-os táp, Maxtor 160 GB-s SATA merevlemez fog lakni. ezeknek 2 szoba összkomfort lesz a ház laugh.gif

jah meg 1 dvd olvasó és 1 dvd író wink.gif

Ilyen lesz a konfigod, hát nem vagy egy szegény gyerek. blink.gif

Posted

de: agps lesz neki ( dry.gif ) és nem vesz új vga-t...

matecom: tényleg ezt én is elfelejtettem: nem lehet valami jó a szellõzése... így tuningrhoz sem annyira jó..no meg ez azt jelenti hogy hangos lesz.

Én most egy olcsó és fõleg nagyon halk barebone -t akarok összerakni. Azé hogy éjszaka azzal töltsék ill. azon netezzek. játzsani meg a mostanin fogok majd...smile.gif

Posted

Hi, ugye a serverház és a sima game-er ház közt nincs eltérõ külömbség, a hûtõk db-számján kívül?

Posted

mer?

ezneked a jó konfig? blink.gif

Posted
Hi, ugye a serverház és a sima game-er ház közt nincs eltérõ külömbség, a hûtõk db-számján kívül?

a server áz általában lapos..nagyon lapos hogy sok elférjen egymás alatt.

gamer ház meg nincs..vagyis nem így hívják dry.gifdry.gif

ATX-es ház. Az a normális. ezenbelûl már csak a méretben van eltérés. (midi tower, mini tower stb...)

jamiethomas
Posted
mer?

ezneked a jó konfig? blink.gif

Hát, végülis lehet, hogy az a baj, hogy az én gépemhez képest nézek mindent. ph34r.gifbiggrin.gif

Posted

de... a kifejezetten szerverházak úgynevezett rackmount házak... ezekbe sima ATXes lapot csak nagynehezen raksz bele...

olyan meg hogy gémer ház olyan nincs... ATX szabványú ház, meg BTX szabványú ház van, de az utóbbi most el is felejtheted, Neked olyan nem kell még egy ideig...

az ATXen belül meg csak a méret különbözik... vagy nagyon kicsi is meg nagyon nagy is...

de ha megmondod milyen géped van, megmongyuk milyen házat vegyél hozzá...

Posted
de... a kifejezetten szerverházak úgynevezett rackmount házak... ezekbe sima ATXes lapot csak nagynehezen raksz bele...

olyan meg hogy gémer ház olyan nincs... ATX szabványú ház, meg BTX szabványú ház van, de az utóbbi most el is felejtheted, Neked olyan nem kell még egy ideig...

az ATXen belül meg csak a méret különbözik... vagy nagyon kicsi is meg nagyon nagy is...

Csak nemtudtam hogy Gamer-ház olyan nincs. És hogy érted hogy milyen házam van de szentem ATX, (bocsi hogy ilyen Láma vok unsure.gif )

Posted

Ja és szentem erre gondolsz, nem:

CPU: Intel Celeron a4, 2000 MHz (20 x 100)

Motherboard: Abit BE7(-RAID) (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN)

Motherboard Chipset: Intel Brookdale i845PE

Posted
Ja és szentem erre gondolsz, nem:

CPU: Intel Celeron a4, 2000 MHz (20 x 100)

Motherboard: Abit BE7(-RAID) (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN)

Motherboard Chipset: Intel Brookdale i845PE

kössz... biggrin.gif

ezzel igazán sokra megyek...

engem az érdekel, hogy hány vinyód/optikai meghajtód/egyéb ekkora kiegészítõd (ventillátorszabályzó, kártyaolvasó, hangkártya elõlapi panele, stb...) van?

Posted

kössz... biggrin.gif

ezzel igazán sokra megyek...

engem az érdekel, hogy hány vinyód/optikai meghajtód/egyéb ekkora kiegészítõd (ventillátorszabályzó, kártyaolvasó, hangkártya elõlapi panele, stb...) van?

IDE Controller: Intel 82801 BD Ultra ATA Storage Controller - 24CB

SCSI/RAID Controller

SCSI/RAID Controller

floppy drive

2 Disk drive ---> Maxtor, Samsung

3 optical drive

Posted
IDE Controller: Intel 82801 BD Ultra ATA Storage Controller - 24CB

SCSI/RAID Controller

SCSI/RAID Controller

floppy drive

2 Dick drive ---> Maxtor, Samsung

3 optical drive

azt a Dick Driveot gyorsan javítsd Disk Drivera, mert a dick egy kicsit mást jelent... biggrin.gif

www.coolermaster.com

www.aerocool.com.tw

Depo - Hardver

Posted

Ittvnnak a méretei: 52,3x47,2x20,6cm

Vagyis a 52 a magassága vagy a 47?

Posted
Ittvnnak a méretei: 52,3x47,2x20,6cm

Vagyis a 52 a magassága vagy a 47?

magasság*mélység*szélesség

Posted
magasság*mélység*szélesség

Ok, köszi.

Akkor az asztal kicsit át kell faragni biggrin.gif

Posted

De azt írták hogy ez szerverház, akkor az én alaplapon belemegy?