torrob 0 Share Posted June 26, 2005 Szerintem ez a mûfaj a legjobb a metálon belül, bár lehet hogy most sokan vitatkozni fognak velem, de írja le mindenki a véleményét. És nem csak power metál együttesekrõl beszélhetünk, hanem hasonló stílusúakról is, pl. epic, melodic, stb. Akiket én szeretek ebbõl a stílusból, azok ezek: Rhapsody, Hammerfall, Startovarius, Nightwish, Dionysus, Luca Turilli, Magic Kingdom, Sonata Arctica, Power Symphony, Therion, Wintersun, Mob Rules, Brainstorm, Within Temptation, Gamma Ray, Sinergy, Stormwind, Silent Force, Holy Knights, Dragonforce, Nostradameus, Dragonland, Iced Earth, meg egy kicsit más stílusúak, de azért elférnek ebben a topciban: Lordi, Turisas. És a magyar együttesek: Wisdom, Demonlord, és Halor. Remélem adtam elég ötletet hogy mirõl beszéljünk . És ha valakit érdekel valami, annak szívesen adok zenéket msn-en Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted June 26, 2005 Szerintem ez a mûfaj a legjobb a metálon belül, bár lehet hogy most sokan vitatkozni fognak velem, de írja le mindenki a véleményét. És nem csak power metál együttesekrõl beszélhetünk, hanem hasonló stílusúakról is, pl. epic, melodic, stb. Akiket én szeretek ebbõl a stílusból, azok ezek: Rhapsody, Hammerfall, Startovarius, Nightwish, Dionysus, Luca Turilli, Magic Kingdom, Sonata Arctica, Power Symphony, Therion, Wintersun, Mob Rules, Brainstorm, Within Temptation, Gamma Ray, Sinergy, Stormwind, Silent Force, Holy Knights, Dragonforce, Nostradameus, Dragonland, Iced Earth, meg egy kicsit más stílusúak, de azért elférnek ebben a topciban: Lordi, Turisas. És a magyar együttesek: Wisdom, Demonlord, és Halor. Remélem adtam elég ötletet hogy mirõl beszéljünk . És ha valakit érdekel valami, annak szívesen adok zenéket msn-en Gamma Ray Power Metal? Nekem meg van az összes lemez de még nem fedeztem fel Power Metalos vonásokat sehol a zenéjükben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasagne 0 Share Posted June 26, 2005 Sonata konci szeptemberbe!várjátok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
torrob 0 Author Share Posted June 26, 2005 Gamma Ray Power Metal? Nekem meg van az összes lemez de még nem fedeztem fel Power Metalos vonásokat sehol a zenéjükben. Szerinted mi? Biztos jó lesz a Sonata konci, de én nem fogok elmenni, viszont a Stratovarius+Hammerfallra nagyon remélem hogy igen Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted June 26, 2005 Szerinted mi? Biztos jó lesz a Sonata konci, de én nem fogok elmenni, viszont a Stratovarius+Hammerfallra nagyon remélem hogy igen Fogalmam nincs de pl a Sign No More lemezrõl abszolút nem a power-metal ugrik be. Most nézem a könyvem speed-metalt ír. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torrob 0 Author Share Posted June 26, 2005 Fogalmam nincs de pl a Sign No More lemezrõl abszolút nem a power-metal ugrik be. Most nézem a könyvem speed-metalt ír. Milyen könyved? Az azért elég hasonló, nem? . Vagy (szinte) ugyanaz. De mindegy, ez is hasonló a többihez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted June 26, 2005 Milyen könyved? Az azért elég hasonló, nem? . Vagy (szinte) ugyanaz. De mindegy, ez is hasonló a többihez. De a régi Metallicához is speed-metalt ír. De tök mindegy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasagne 0 Share Posted June 26, 2005 De a régi Metallicához is speed-metalt ír. De tök mindegy. azt hittem thrash Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Eszmentes- 0 Share Posted June 28, 2005 Szerintem ez a mûfaj a legjobb a metálon belül, bár lehet hogy most sokan vitatkozni fognak velem, de írja le mindenki a véleményét. És nem csak power metál együttesekrõl beszélhetünk, hanem hasonló stílusúakról is, pl. epic, melodic, stb. Akiket én szeretek ebbõl a stílusból, azok ezek: Rhapsody, Hammerfall, Startovarius, Nightwish, Dionysus, Luca Turilli, Magic Kingdom, Sonata Arctica, Power Symphony, Therion, Wintersun, Mob Rules, Brainstorm, Within Temptation, Gamma Ray, Sinergy, Stormwind, Silent Force, Holy Knights, Dragonforce, Nostradameus, Dragonland, Iced Earth, meg egy kicsit más stílusúak, de azért elférnek ebben a topciban: Lordi, Turisas. És a magyar együttesek: Wisdom, Demonlord, és Halor. Remélem adtam elég ötletet hogy mirõl beszéljünk . És ha valakit érdekel valami, annak szívesen adok zenéket msn-en ezek közül ismerem a Sonatat, a Rhapsodyt, a Dragonforcet, a Hammerfallt, és a Nightwisht Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted June 28, 2005 ezek közül ismerem a Sonatat, a Rhapsodyt, a Dragonforcet, a Hammerfallt, és a Nightwisht Akkor gyorsan megismered a Stratovarius-t +az Iced Earth mert azok is szuperek. Fõleg a Strato. Kedvenc Power Metal együttes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torrob 0 Author Share Posted June 28, 2005 ezek közül ismerem a Sonatat, a Rhapsodyt, a Dragonforcet, a Hammerfallt, és a Nightwisht Majd megismertetem veled a többit is . Legalábbis a legjobbakat mindenképp érdemes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame_of_Aiur 0 Share Posted June 28, 2005 Hammerfall, Stratovarius volt eddig és nagyon bejön! Sonata is van vagy 6 album (nemtom lehet kevesebb) de még nem szántam rá magam, de már valaki mondta, h ilyesféle z.ene -> kira lesz. NW meg szintúgy Sonata koncertet nem hallottam no mindegy úgyse lenne rá kredit, kell december 1-jére a pecsába Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Eszmentes- 0 Share Posted June 28, 2005 Akkor gyorsan megismered a Stratovarius-t +az Iced Earth mert azok is szuperek. Fõleg a Strato. Kedvenc Power Metal együttes. jah a Strato... ismerem hát csak én nem láttam a felsorolás között Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted June 28, 2005 jah a Strato... ismerem hát csak én nem láttam a felsorolás között Na azért mondom. Akkor már csak az Iced Earth hiányzik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torrob 0 Author Share Posted June 28, 2005 Hammerfall, Stratovarius volt eddig és nagyon bejön! Sonata is van vagy 6 album (nemtom lehet kevesebb) de még nem szántam rá magam, de már valaki mondta, h ilyesféle z.ene -> kira lesz. NW meg szintúgy Sonata koncertet nem hallottam no mindegy úgyse lenne rá kredit, kell december 1-jére a pecsába Hát igen, nekem is dec.1-re kell a pénz . A Sonatanak 4 albuma van, meg egy válogatás, elég jók, bár én sokakat jobban szeretek mint õket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted June 28, 2005 Hát igen, nekem is dec.1-re kell a pénz . A Sonatanak 4 albuma van, meg egy válogatás, elég jók, bár én sokakat jobban szeretek mint õket. Nekem nem is jött be igazán a Sonata Arctica. Ismerek tõlük számokat (nem cím alapján) de engem nem fogott meg a zenéjük. És így vok a Nightwish-el is. Én igazán Stratovarius fan vok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyu 0 Share Posted June 28, 2005 Elég jó a Saidian új lemeze, ajánlom mindenki figyelmébe sok szeretettel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted June 28, 2005 Elég jó a Saidian új lemeze, ajánlom mindenki figyelmébe sok szeretettel... Saidian? Errõl kicsit bõvebben tájékoztatna valaki mert még soha nem hallotam róluk (ezek szerint még mûvelõdnöm kéne és nem csak Strato-t hallgatni ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyu 0 Share Posted June 28, 2005 Saidian? Errõl kicsit bõvebben tájékoztatna valaki mert még soha nem hallotam róluk (ezek szerint még mûvelõdnöm kéne és nem csak Strato-t hallgatni ). Nemcsak http://www.saidian.org/ Ide kukkants Link to comment Share on other sites More sharing options...
torrob 0 Author Share Posted June 28, 2005 Elég jó a Saidian új lemeze, ajánlom mindenki figyelmébe sok szeretettel... Nekem föl van jegyezve a "meg kell még ismerni" listámra . Elõbb-utóbb talán sikerül meghallgatnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted June 28, 2005 Nemcsak http://www.saidian.org/ Ide kukkants Kösz. Ami a weboldal mögött szól az egészen jó. Ha ilyen stílusu a zenéjük akkor sztem beszerzek 1-2 albumot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyu 0 Share Posted June 28, 2005 Kösz. Ami a weboldal mögött szól az egészen jó. Ha ilyen stílusu a zenéjük akkor sztem beszerzek 1-2 albumot. hát a 2 nehéz lesz: új banda Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted June 28, 2005 hát a 2 nehéz lesz: új banda Áhhhááá! Akkor ezért nem ismertem õket! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProGamer 0 Share Posted June 28, 2005 Szép teremetes címe van a lemeznek (For Those Who Walk The Path Forlorn). Ennyit lemezcím megjegyzéssel utoljára az egyik Iced Earth lemeznél szenvedtem (Something Wicked This Way Comes). De egyébként tetszik amit írnak róla. Meghát eleve bármilyen is egy próbát mindenképpen megér. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torrob 0 Author Share Posted June 28, 2005 Szép teremetes címe van a lemeznek (For Those Who Walk The Path Forlorn). Ennyit lemezcím megjegyzéssel utoljára az egyik Iced Earth lemeznél szenvedtem (Something Wicked This Way Comes). De egyébként tetszik amit írnak róla. Meghát eleve bármilyen is egy próbát mindenképpen megér. Azért a Rhapsody - Symphony of Enchanted Lands Part II : The Dark Secret albumcím sem rövid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts