jagdtigger Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 A legújabb PHPBB-t használom, az admin fiók meg még nem lett feltörve... Szerencsére csak scriptek próbálkoznak úgyhogy a "faék" egyelõre a zárt osztályon tartja õket :D . (A legnagyobb "gond" amit tudnak okozni az a regisztrált felhasználók számának növelése.)
BajuszGG Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 A legújabb PHPBB-t használom, az admin fiók meg még nem lett feltörve... Szerencsére csak scriptek próbálkoznak úgyhogy a "faék" egyelõre a zárt osztályon tartja õket :D . (A legnagyobb "gond" amit tudnak okozni az a regisztrált felhasználók számának növelése.) Én mondjuk sosem szerettem a PHPBB-t. :unsure: IPB 3+ viszont már egész jól kezeli a spamot meg a botokat is. :unsure:
jagdtigger Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Én mondjuk sosem szerettem a PHPBB-t. :unsure: IPB 3+ viszont már egész jól kezeli a spamot meg a botokat is. :unsure: Ez legyen a legnagyobb gondom vele, szerencsére a botok sík hülyék így könnyû megfogni õket :D ;) .
Darkcore Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Egy olyan lejátszóra lenne szükségem ami képes pl egy youtube linkgyüjteménybõl lejátszólistát készíteni úgy mint mondjuk a winamp az mp3 fájlokkal. A yahoo web player betölti a linkeket, de amikor rákattintok a lejátszásra, nem csinál semmit vagy pedig egy hibaüzenetet dob. Van valami ötletetek egy másik ehhez hasonló mûködõképes lejátszóra?
Darkcore Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 a youtubeon vannak playlistek... Tudom és ha nem lenne macerás hozzáadni egynként azt a több ezer zenét újra ami már készen van HTML formában, már rég azt használnám.
kissgy1028 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Tudom és ha nem lenne macerás hozzáadni egynként azt a több ezer zenét újra ami már készen van HTML formában, már rég azt használnám. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet: https://developers.google.com/youtube/ Json-nal szépen mogoldható: http://jsfiddle.net/naveen/tqWxc/1/
bcom Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 Tudtok ajánlani egy megfizethető weblap üzemeltetőt? Vagy nem is tudom hogyan kell ezt mondani. Feleségemnek van tárhelye és domain neve a webnode-nál, de nincs megelégedve a szolgáltatással.
Recommended Posts