Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Segítségek weblapszerkesztéshez

Recommended Posts

Posted

Újra itt a topik. Bármi problémád van gyere ide és segítünk. :wink:

Posted
Újra itt a topik. Bármi problémád van gyere ide és segítünk. :wink:

kiegésziteném ha tudunk segítünk :rolleyes:

Na jó hisz mi mindent tudunk B)

Posted

Most csinálom a honlapom !

Majd szólok ha gondom vamn!

Posted
kiegésziteném ha tudunk segítünk :rolleyes:

Na jó hisz mi mindent tudunk B)

Csak szerényen :D

Posted

Akkor aki tud az HTML-ban segítsen!!!! Egy FLASH cuccot(legyen az bármi) milyen parancsok közé kell beilleszteni??? Hallottam olyanról, hogy <OBJECT></OBJECT> de nem jött össze!!! Please ha tudtok HELP!!! :unsure:

Posted
Akkor aki tud az HTML-ban segítsen!!!! Egy FLASH cuccot(legyen az bármi) milyen parancsok közé kell beilleszteni??? Hallottam olyanról, hogy <OBJECT></OBJECT> de nem jött össze!!! Please ha tudtok HELP!!! :unsure:

Szerintem ugyanúgy img közé

&lt;img src="http://link/flash.swf"&gt;

Posted

pedig biza <object> közé kell tenni

pl.:

&lt;object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="235" height="80"&gt;
&lt;param name="movie" value="system/flash/fb.swf"&gt;
&lt;param name="quality" value="high"&gt;
&lt;embed src="system/flash/fb.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="235" height="80"&gt;&lt;/embed&gt;
&lt;/object&gt;

Posted

Kösz hogy kijavítottál. Flash terén nem vagyok nagyon jártas.

Posted

Kösz SID!!! Akkor én írtam el valamit THX!!! :D

Posted

NA ez lol....

Itt egy jó oldal:

Kira...

Posted

szivesen!

mATTIAS: ez tényleg jó oldal :wink:

• 2 weeks later...
Posted

Hi!

Hol lehet találni olyan leírást, ahonnan megtudhatnám, hogy hogyan kell egy jó weblapot készíteni? pl.: PHP-st. És honnan és hogyan lehet ilyen fórumot csinálni, mint a GameStar-nak van? Mer nagyon szeretnék csinálni, csak nem tudom hogyan kell... :sad: Ha vki esetleg tudna segíteni...

van MSN-em, ha ugy könnyebb...

Posted
Hi!

Hol lehet találni olyan leírást, ahonnan megtudhatnám, hogy hogyan kell egy jó weblapot készíteni? pl.: PHP-st. És honnan és hogyan lehet ilyen fórumot csinálni, mint a GameStar-nak van? Mer nagyon szeretnék csinálni, csak nem tudom hogyan kell... :sad: Ha vki esetleg tudna segíteni...

http://www.tutorial.hu

Posted
Hi!

programozás.lap.húúú :smile:

Vagy egyből elmehetsz ide is :Html kezdőknek Én is itt tanultam meg az alapokat.

Posted
Hi!

vagy macromedia dreamweaver mx 2004 nagyobn jó kis progi csak 30 napos. kell hozzá serial is :sad:. 30 napos próbaverzió

Posted
vagy macromedia dreamweaver mx 2004 nagyobn jó kis progi csak 30 napos. kell hozzá serial is :sad:. 30 napos próbaverzió

Ellátogatsz ide és máris lesz hozzá serialod :smile:

Posted

és pl a fórumok? mind pl ez? ilyet már láttam egy csomót a neten. hogyan kell csinálni?

Posted
és pl a fórumok? mind pl ez? ilyet már láttam egy csomót a neten. hogyan kell csinálni?

Ilyen fórumok vannak készen. Persze nem ennyire fejlettek, de egész jók. Ilyet nem könnyű összehozni az biztos. Megunnád az első hónap után :smile:

Posted

Nem nehéz összehhozni egy Invision-os fórumot. Csodálkoztam is egy kicsit, hogy a GS ilyenre váltott. Mér nem csinálnak inkább egy saját fórumot? (egyedit) :tongue:

Posted
Ellátogatsz ide és máris lesz hozzá serialod :smile:

és ki mondta hogy nekem nincs serailom???? :rolleyes::tongue: :D

Posted

de még mindig nem tudtam meg, hogy hogyan kell ilyet csinálni. ilyesfajta fórumokból van egy csomó a neten

Posted
de még mindig nem tudtam meg, hogy hogyan kell ilyet csinálni. ilyesfajta fórumokból van egy csomó a neten

Simán. Letöltöd, felrakod FTP-re és telepíted. :wink:

Posted

De ha szószerint érted a készítést, akkor előbb tanulj meg PHP-ban programozni. :tongue:

Posted

valaki aki éretr a weblapszerkeztéshez plíz vegyen fel msn-be a partnerek közé és segítsen, thx

Posted
valaki aki éretr a weblapszerkeztéshez plíz vegyen fel msn-be a partnerek közé és segítsen, thx

Ok, felvettelek.