AlphaQ 0 Share Posted May 26, 2005 Ki Tolja Bneten? mert eddig senki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark007 0 Share Posted May 26, 2005 1. nem ide kellett volna, hanem a strategiaba 2.nem hinnem hogy a b.neten olyan kevesen lennenek Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazadio 0 Share Posted May 26, 2005 1. nem ide kellett volna, hanem a strategiaba 2.nem hinnem hogy a b.neten olyan kevesen lennenek 1.Én néha felnézek a bnetre, és a magyar csatornán tényleg nagyon kevesen szoktak lenni, így meg elég nehéz olyat találnom, akit még én is lenyomok 2. Tényleg rossz helyen van... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokids 0 Share Posted May 30, 2005 Én egy valamit nem értek. Ez a világ legnépszerûbb stratégiája. (Ha jól tom a war3 még mindíg mögötte van.) Hogyhogy ilyen kevés embert érdekel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostromo 0 Share Posted May 31, 2005 Én egy valamit nem értek. Ez a világ legnépszerûbb stratégiája. (Ha jól tom a war3 még mindíg mögötte van.) Hogyhogy ilyen kevés embert érdekel? Jaja, egyetértek. Vajon miért nem érdekli az embereket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokids 0 Share Posted May 31, 2005 Nemtom, pedig a legjobb!!! Micsoda felemelõ érzés, amikor a mocskos sárgák esélytelenül hullanak el a huntersen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrepa3 0 Share Posted May 31, 2005 A VILÁG legnéprszerûbb stratégiája. Nem európáé. Nekem a Warcraft meg a Starcraft is meg van eredetiben kiegészítõkkel együtt. A Warcraft battle.netén európában olyan 25-30000van egyszerre fenn, míg Starcraftban csak kb 4000. Ázsiai Starcraft szerveren meg 40-50000-en vannak. Starcraft igazából csak Ázsiában elsörõen népszerû. Nem egészen értem az okát... de európában már messze a warcraft a legnépszerûbb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlphaQ 0 Author Share Posted May 31, 2005 Én egy valamit nem értek. Ez a világ legnépszerûbb stratégiája. (Ha jól tom a war3 még mindíg mögötte van.) Hogyhogy ilyen kevés embert érdekel? nem tom A bátyjámat sem érdekli meg a többi fórumost sem igazán Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlphaQ 0 Author Share Posted May 31, 2005 A VILÁG legnéprszerûbb stratégiája. Nem európáé. Nekem a Warcraft meg a Starcraft is meg van eredetiben kiegészítõkkel együtt. A Warcraft battle.netén európában olyan 25-30000van egyszerre fenn, míg Starcraftban csak kb 4000. Ázsiai Starcraft szerveren meg 40-50000-en vannak. Starcraft igazából csak Ázsiában elsörõen népszerû. Nem egészen értem az okát... de európában már messze a warcraft a legnépszerûbb. Milyen kár hogy a w3 meg az SC egy szerveren futnak [A Battle.neten] Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrepa3 0 Share Posted May 31, 2005 Milyen kár hogy a w3 meg az SC egy szerveren futnak [A Battle.neten] Szerintem nem értetted meg azt amirõl beszéltem. Ki a francot érdekel hogy egy szervergépen futnak??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Voodoo 0 Share Posted June 2, 2005 Nem értem mért lenne kevés magyar fent a 20-30 ember nem elég? Õk legalább folyamatosan fenn vannak! Aki meg unja a banánt menjen wgtourozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKiri 0 Share Posted June 3, 2005 Én egy valamit nem értek. Ez a világ legnépszerûbb stratégiája. (Ha jól tom a war3 még mindíg mögötte van.) Hogyhogy ilyen kevés embert érdekel? Szerintem sok ember a grafikája miatt nem játszik vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlphaQ 0 Author Share Posted June 3, 2005 Szerintem sok ember a grafikája miatt nem játszik vele. A graf??????? Simán kivehetõ... és ha valaki azt mondja jobb a w3 a maga KockafejûGruntjával az KisTehén!a meg Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelander 0 Share Posted June 3, 2005 én starcraftozok elég sokat európában is elég népszerû, bár biztos nem annyira mint war3 én sokkal jobban szeretem a warcraftnál, a fajok sokkal jobban különbözbek, mikró/makró aránya sokkal jobb, mint az összes más rtsnek, mint amivel játszottam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKiri 0 Share Posted June 3, 2005 A graf??????? Simán kivehetõ... és ha valaki azt mondja jobb a w3 a maga KockafejûGruntjával az KisTehén!a meg Nekem nincs bajom a sc grafikájával. Mondjuk azt sem mondanám jobb mint a wc3-é, én alapból nem hasonlítom össze egy 2D-s játék grafikáját egy 3D-sével. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlphaQ 0 Author Share Posted June 3, 2005 Kár hogy a SC 3D-s Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrepa3 0 Share Posted June 3, 2005 Mindekettõnek nagyon béna a grafja az tény. De sztem ha az ember online versenyez ez a legutolsó szempont. SC-ben egy abszolut noob nem tud érvényesülni, én nagyon hamar feladtam, 1 hete játszottam online elöször. Amúgy mennyiben más a mikró makró aránya a SC-nek a WC3-hoz képest? WC3-ban lehetne kicsit több makró szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madness 0 Share Posted June 3, 2005 Mindekettõnek nagyon béna a grafja az tény. De sztem ha az ember online versenyez ez a legutolsó szempont. SC-ben egy abszolut noob nem tud érvényesülni, én nagyon hamar feladtam, 1 hete játszottam online elöször. Amúgy mennyiben más a mikró makró aránya a SC-nek a WC3-hoz képest? WC3-ban lehetne kicsit több makró szerintem. Wc3-ban pont az a legjobb hogy annyira rámehetz a mikróra hogy emberenként számon lehet tartani a dolgokat. A makrós gamek gyakorlatilag az összes többi stratégia, egy ilyen mikrós is kellett már. Szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrepa3 0 Share Posted June 3, 2005 Azt hiszem igazad van. De én warcrafton kívûl nagyon másstratégiát nem játszottam online, esetleg a Rise of Nationst. De az elég ratyi a wc3hoz képest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelander 0 Share Posted June 4, 2005 starcraftban is van olyan mikró mint a warcraftban például mész terrannal zerg ellen marineokkal és medicekkel mert ez a legjobb a sok kis szar ellen, mer marineok lõnek a leggyorsabban de marinenak van 40 élete a zerg lurker meg úgy támad mint a bogár hõs egyik spellje a warcraftban tüskékkel vonalban , 20at sebez, tehát kettõt üt és meghalt az összes marine. a lurker kicselezéséhez és hatástalanításához nagyon jó mikró kell de itt a makró is nagyon fontos , a gazdaágot sokkal jobban lehet támadni mer warcraftban meghal az öt bányászó paraszt, egy perc alatt újragyártod az ötöt és mintha mi se történt volna, scben bekapsz egy lurker dropot meghalt mind a harminc munkásod ------>GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madness 0 Share Posted June 4, 2005 starcraftban is van olyan mikró mint a warcraftban például mész terrannal zerg ellen marineokkal és medicekkel mert ez a legjobb a sok kis szar ellen, mer marineok lõnek a leggyorsabban de marinenak van 40 élete a zerg lurker meg úgy támad mint a bogár hõs egyik spellje a warcraftban tüskékkel vonalban , 20at sebez, tehát kettõt üt és meghalt az összes marine. a lurker kicselezéséhez és hatástalanításához nagyon jó mikró kell de itt a makró is nagyon fontos , a gazdaágot sokkal jobban lehet támadni mer warcraftban meghal az öt bányászó paraszt, egy perc alatt újragyártod az ötöt és mintha mi se történt volna, scben bekapsz egy lurker dropot meghalt mind a harminc munkásod ------>GG Warcraftban makró kellõképp elég olyan szinten hogy fõépület legyakása, bánya legyakása, nem alap bányák kiírtása. Mikro-t viszont olyan szinten kell tolni hogy SC meg sem közelíti. Ha van max 30 fõs sereged akkor 1-2 egység eleste is para tud lenni, nem hogy 30 munkás. ÁÁáá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokids 0 Share Posted June 4, 2005 Jó de sc-ban akár 200 egységet is irányíthatsz. és oda kell figyelni, hogy támasztod a tankod, hogy helyezed mellé az egységeket, vagy éppen ogy támadod be a tankokat. Sok egységnél ha nem figyelsz eléggé nem egy egységet fogsz elveszteni, hanem a játékot. Meg én azért szeretem jobban az sc-t mert gyorsabb. A warcraftba ha meghal a sereg sok idõbe telik míg újragyártódik. ezzel ellenben Sc-ben a zergek serege pillanatok alatt kész van. Márha van lóvé. Meg persze azt is rühellem, ha egy stratégiában rpg elemek vannak. Mindíg azért vesztettem el a csatákat, mert bactam fejleszteni azt a hülye hõst. Sok esetben le sem gyártottam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrepa3 0 Share Posted June 4, 2005 Jó de sc-ban akár 200 egységet is irányíthatsz. és oda kell figyelni, hogy támasztod a tankod, hogy helyezed mellé az egységeket, vagy éppen ogy támadod be a tankokat. Sok egységnél ha nem figyelsz eléggé nem egy egységet fogsz elveszteni, hanem a játékot. Meg én azért szeretem jobban az sc-t mert gyorsabb. A warcraftba ha meghal a sereg sok idõbe telik míg újragyártódik. ezzel ellenben Sc-ben a zergek serege pillanatok alatt kész van. Márha van lóvé. Meg persze azt is rühellem, ha egy stratégiában rpg elemek vannak. Mindíg azért vesztettem el a csatákat, mert bactam fejleszteni azt a hülye hõst. Sok esetben le sem gyártottam. LOL, hõs nélkül Warcraftban.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero44 0 Share Posted June 4, 2005 Jó de sc-ban akár 200 egységet is irányíthatsz. és oda kell figyelni, hogy támasztod a tankod, hogy helyezed mellé az egységeket, vagy éppen ogy támadod be a tankokat. Sok egységnél ha nem figyelsz eléggé nem egy egységet fogsz elveszteni, hanem a játékot. Meg én azért szeretem jobban az sc-t mert gyorsabb. A warcraftba ha meghal a sereg sok idõbe telik míg újragyártódik. ezzel ellenben Sc-ben a zergek serege pillanatok alatt kész van. Márha van lóvé. Meg persze azt is rühellem, ha egy stratégiában rpg elemek vannak. Mindíg azért vesztettem el a csatákat, mert bactam fejleszteni azt a hülye hõst. Sok esetben le sem gyártottam. Én imádom a Starcraftot, jobban mint a War3-mat(azért is amit mondtál), az egységek, fõleg a történet(na enm az alap, olyat énis kitudnék találni) a király, az egyetlen gond, hogy mikor simán játszom, akkor csak az 1-sõ óra izgalmas, mert a végén csak nekem marad manim(nem kóddal!), és csak egyenként bekell köszönnöm, nimdenkihez, a battlecruisereimmel En Taro Tassadar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokids 0 Share Posted June 5, 2005 Én imádom a Starcraftot, jobban mint a War3-mat(azért is amit mondtál), az egységek, fõleg a történet(na enm az alap, olyat énis kitudnék találni) a király, az egyetlen gond, hogy mikor simán játszom, akkor csak az 1-sõ óra izgalmas, mert a végén csak nekem marad manim(nem kóddal!), és csak egyenként bekell köszönnöm, nimdenkihez, a battlecruisereimmel En Taro Tassadar! Jó, gép ellen könnyû, de neten ez nem így megy. A poén az, hogy már 5 éve tervezem az SC megvételét, de még mindíg nem jutottam el oda, hogy megvegyem. Igaz, mostanság nem is látok sehol. Legalábbis itt Tbányán. En Taro Adun! My Life For Aiur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts