martin_dante 0 Share Posted May 17, 2005 Nekem holnap lesz meg a 3. Eddig csak a kettő volt meg. Mivel nics ilyen topic pedig ez egy nagyon jó játék megnyitottam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuzi 0 Share Posted May 17, 2005 Nekem holnap lesz meg a 3. Eddig csak a kettő volt meg. Mivel nics ilyen topic pedig ez egy nagyon jó játék megnyitottam. Ez igaz Én 2 éven át a 2-vel gámmáltam neetn A 3 sztem már SUXXX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radeonbacsi 0 Share Posted May 17, 2005 Nah megint egy tartalmas topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted May 17, 2005 Egyébként volt ilyen topic, lehet, hogy törölték. Sztem nagyon király a 3., kicsit talán már tömény, de nagyon szerettem anno! Nem rég újra feltettem, de már olyan uncsi... Remélem lesz 4., jobb fénykardpárbajokkal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SamS- 0 Share Posted May 17, 2005 jaja most akartam énis csinálni erről 1 topikot ! amúgy nekem a Jedi Outcast van meg most azzal nyomom mivel hogy ott nem lehet változtatni a fénykardot azért van 1 kis cheat saberColor X X= orange , blue , red , green ki milyenel akar nyomni holnap meglesz az academy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter 0 Share Posted May 17, 2005 Szerintem a 3 nagyon jó volt (a 2-nek csak a demójával játszottam) De a 3-t minden nehézség iszinten kivittem, szerintem megunhatatlan Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SamS- 0 Share Posted May 17, 2005 Ez igaz Én 2 éven át a 2-vel gámmáltam neetn A 3 sztem már SUXXX a 3 miért SUXX ??? nem jó ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted May 17, 2005 Szerintem a 3 nagyon jó volt (a 2-nek csak a demójával játszottam) De a 3-t minden nehézség iszinten kivittem, szerintem megunhatatlan Én elégé meguntam, már nem annyira tetszik, de régen nagyon sokat vittem, éjjel-nappal! Remélem lesz 4 is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter 0 Share Posted May 17, 2005 jaja most akartam énis csinálni erről 1 topikot ! amúgy nekem a Jedi Outcast van meg most azzal nyomom mivel hogy ott nem lehet változtatni a fénykardot azért van 1 kis cheat saberColor X X= orange , blue , red , green ki milyenel akar nyomni holnap meglesz az academy ! A 3-ba is lehet változtatni. Előszőr csak a színét majd később, hogy gyors vagy erős legyen, aztán hogy egyszerre 2 legyen-e a kezedben vagy olyan dual mint Darth Maulnak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted May 17, 2005 A 3-ba is lehet változtatni. Előszőr csak a színét majd később, hogy gyors vagy erős legyen, aztán hogy egyszerre 2 legyen-e a kezedben vagy olyan dual mint Darth Maulnak Én minndig dupla pengével harcoltam, Darth Maul foreva'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotin 0 Share Posted May 17, 2005 a legjobb jk az 1 ott igazi filmes átvezetök is vannak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotin 0 Share Posted May 17, 2005 Én minndig dupla pengével harcoltam, Darth Maul foreva'! legjobb a sima szingli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter 0 Share Posted May 17, 2005 Én elégé meguntam, már nem annyira tetszik, de régen nagyon sokat vittem, éjjel-nappal! Remélem lesz 4 is... Azt mondták hogy lesz, csak asszem előbb megcsinálják a quake 4-et (remélem nem mondtam hülyeséget ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endy 0 Share Posted May 17, 2005 Hát a 3 az 1álltalán nem sux! sőt! sztem király! nagyon jó lett! Nekem csak az a bajom, hogy nemtok MP-erezni...khömm.... nem is tom miért! Ha ezzel kapcsban van vkinek 5lete azt szívesen várom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted May 17, 2005 Azt mondták hogy lesz, csak asszem előbb megcsinálják a quake 4-et (remélem nem mondtam hülyeséget ) Hát, ezt erősen kétlem, mert nem ők csinálják a Quake 4-t, akik a JK sorozatot, tudtommal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotin 0 Share Posted May 17, 2005 Hát a 3 az 1álltalán nem sux! sőt! sztem király! nagyon jó lett! Nekem csak az a bajom, hogy nemtok MP-erezni...khömm.... nem is tom miért! Ha ezzel kapcsban van vkinek 5lete azt szívesen várom! mert nem épp legláis? nekem se mégis tudok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted May 17, 2005 Hát a 3 az 1álltalán nem sux! sőt! sztem király! nagyon jó lett! Nekem csak az a bajom, hogy nemtok MP-erezni...khömm.... nem is tom miért! Ha ezzel kapcsban van vkinek 5lete azt szívesen várom! Mit nem tudsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter 0 Share Posted May 17, 2005 Hát, ezt erősen kétlem, mert nem ők csinálják a Quake 4-t, akik a JK sorozatot, tudtommal... Nem a Raven csinálja a quake-et is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted May 17, 2005 Mit nem tudsz? Ja, már tudom! Nekem eredeti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted May 17, 2005 Nem a Raven csinálja a quake-et is? Most spec. fogalmam sincs, de sztem nem ők. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky_Strike 0 Share Posted May 17, 2005 legjobb a sima szingli és ott is az erős stílus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter 0 Share Posted May 17, 2005 Most spec. fogalmam sincs, de sztem nem ők. VAlahol olvastam, talán a GS-ben?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter 0 Share Posted May 17, 2005 és ott is az erős stílus Nekem a 2 fénykardos stilus jött be. szerintem az nagyon erős Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotin 0 Share Posted May 17, 2005 Nekem a 2 fénykardos stilus jött be. szerintem az nagyon erős gyenge nagyon könnyen elvernek ugy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alter 0 Share Posted May 17, 2005 gyenge nagyon könnyen elvernek ugy Izlések és pofonok, de ugy verhetetlen voltam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts