FESTER Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Biztos nem én vagyok az egyetlen aki játék közben használni szokta a print screen billentyűt.Aki eddig mégsem használta az használja ezek után a játék érdekes jeleneteinek megelevenítésére.aki esetleg nem tudja hogy kell:A bmp fájlokat amelyek a játék valamelyik könyvtárában jelennek meg például a reaconverter nevű programmal lehet jpg-be átkonvertálni (keress rá a neten).Ezek után a www.kepfeltoltes.hu oldalon lehet feltölteni.Az összes MMORPG-ből jöhetnek a képek.
Cyberbeni Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Biztos nem én vagyok az egyetlen aki játék közben használni szokta a print screen billentyűt.Aki eddig mégsem használta az használja ezek után a játék érdekes jeleneteinek megelevenítésére.aki esetleg nem tudja hogy kell:A bmp fájlokat amelyek a játék valamelyik könyvtárában jelennek meg például a reaconverter nevű programmal lehet jpg-be átkonvertálni (keress rá a neten).Ezek után a www.kepfeltoltes.hu oldalon lehet feltölteni.Az összes MMORPG-ből jöhetnek a képek. Egyébként simán painttel is lehet->Mentés másként-nél átállítod a fájl típusát JPG-re, vagy amire akarod... Ha internetes flash játék, akkor paintben ctrl+v...
Villi14 Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Itt éppen az látszódik ahogy a Star Wars Galaxiesban ülök és véd a három drága razor catem, a vérszomjas testőreim. Gáspár, Menyhért és Boldizsár!
greedo Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Namiaz te i master ch? Berakok majd én is képet.. Van elég jó, ahogy egy 3 emeletes háznyi gyík nyergében szelem át a sivatagot:) Meg ahogy kilövök egy jedit:)
Villi14 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Had találjam ki, RotW reward? (obi állatkája az ep3-ból)
Villi14 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Teljesen megnőttek a cicáim. Van még sok állatom de ők a kedvenceim, no meg ha szelidítek nagynehezen egy rancor bébit akkor majd az is.
greedo Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Had találjam ki, RotW reward? (obi állatkája az ep3-ból) nem, ez egy ch-pet de rotwos questel szereztem... Szét kellett verni érte a geo labot, levittem 5 lvl80as emberkét, és csak addig éltünk amíg felkaptam az állatot aztán lelőttek ,vicces volt csak az új scout armorom (amit kdierült nem tudok használni fp hiányában) most romlott 5%ot :/ Mindjárt teszek be képet akkor. Amúgy meg tameltem egy olyat is ami veteran rewardban van, csak még kicsit problémás mert baby. szerk: jesszusom te pénzért tanítasz?? szerk2: na nem találom a nagy gyíkot, ittvan viszont amit tegnap tameltem, ott van mellette a veteran rewardos, és a kicsit szereztem én:)
greedo Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 na itt van. a rewardos pet ennek kb a lábáig ér, és így olyan magasan ülök mintha egy atst tetején állnék:)
greedo Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Ezek meg az én petjeim, a fambaa még baby, mg van egy baby rancorom is, de gyengék, szeretnék erőset, meg egy erős kimogliát is, és akkor mehetne a buli:) Balin hol látsz nagy feketeséget? ^^
greedo Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 na és akkor a mai utolsó,v vagy balin ha neked fekete akkor felrakhatok még a gyíkomról
_Balin_ Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Jaj ne, csak a gyíkodról ne Ez a képe amúgy a Jump to Lightspeed-ből van?
Villi14 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Pénzért tanítok, valamiből megkell élni. 20k micsoda? Kb. annyit ér mnit egy gombóc fagyi, borravaló.... Anno dokival 3 millát kerestem 2-3 óra alatt...
Villi14 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Kb. másfél hete kaptam le ezt a csöpke bugot. (mellesleg warrennél ez megy ha bemész, eltűnik és vissza, bár lehet legújabb peccs már kijavította, nem néztem még)
greedo Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Kb. másfél hete kaptam le ezt a csöpke bugot. (mellesleg warrennél ez megy ha bemész, eltűnik és vissza, bár lehet legújabb peccs már kijavította, nem néztem még) haha ma holobeszélgettem palpival, berakjam? (nagyon jó kis swg screenshot topic lesz ez:P
FESTER Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Itt épp nekiáltam napozni amikor nem kellett volna.
Lord_Porcio Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Ez az 1ik mission... ahol én voltam a csali hogy egy helyre gyüjtsük az ellent a tüzérséghez
vortob Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Ez a kép arról szól, miként kellek hősies birokra a Crystal Desertben egy hydrával.
Recommended Posts