HalloHallo 0 Share Posted May 1, 2005 Hát ilyen topicot nem találtam, remélem, hogy tényleg nincsen Tehát ide bárki beírhatja, hogy milyen számot keres éppen, ami megtetszett neki vmilyen filmből vagy rádióból vagy bárhonnét, és nagyon keresi, de nem találja Hátha vkinek megvan/tudja honnét lehetne esetleg megszerezni Én el is kezdeném A hétvégén néztem meg másodjára Az ördög ügyvédjét, és a végén lévő szám - miután Al Pacino mondja, hogy az egyik kedvenc bűne a hiúság - nagyon tetszik, de azt se tudom, hogy milyen együttes/zeneszerző(k) követték el.... Valaki tudna vmi segítséget nyújtani?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxer 0 Share Posted May 1, 2005 Az a baj, hogy rég láttam ezt az egyébként hihetetlenül zseniális filmet, amúgy biztos tudnám Link to comment Share on other sites More sharing options...
HalloHallo 0 Author Share Posted May 1, 2005 Az a baj, hogy rég láttam ezt az egyébként hihetetlenül zseniális filmet, amúgy biztos tudnám Hátha majd vki más Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin 0 Share Posted May 1, 2005 The Rolling Stones - Paint It Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
HalloHallo 0 Author Share Posted May 2, 2005 The Rolling Stones - Paint It Black Köszi! Már le is töltöttem, és már hallgatom is Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightCore 0 Share Posted May 2, 2005 Na akkor én most folytatnám... Stratégia szövegek kellenének! Neten sehol se találtam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celern 0 Share Posted May 2, 2005 Na akkor én most folytatnám... Stratégia szövegek kellenének! Neten sehol se találtam! Stratégia??? az a .... khmm... szélsőséges nézeteket valló zenekar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudvaynian 0 Share Posted May 2, 2005 huh, nekem a Fűrész /saw/ végén kuvára tetszik a szám ami megy... amikor kiderül h ki a gyilkos. mondjuk szerintem az amúgyis saw soundtrack, de ha valaki esetleg tudja h miről beszélek, az szóljon most vagy hallgasson mindörökké... vagy mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizso 0 Share Posted May 2, 2005 huh, nekem a Fűrész /saw/ végén kuvára tetszik a szám ami megy... amikor kiderül h ki a gyilkos. mondjuk szerintem az amúgyis saw soundtrack, de ha valaki esetleg tudja h miről beszélek, az szóljon most vagy hallgasson mindörökké... vagy mi Szaaaaaa... bocs ezt nem hagyhattam ki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matthew2 0 Share Posted May 2, 2005 hat nekem nagyon tetszik a teletabik zeneje nem tudjatok hogy honnet tolthetnem le ? fontos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael22 0 Share Posted May 2, 2005 A tolvajtempóban van gy szám a Driver Low. Ennek keresem az alkotóját! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOntecter 0 Share Posted May 2, 2005 huh, nekem a Fűrész /saw/ végén kuvára tetszik a szám ami megy... amikor kiderül h ki a gyilkos. mondjuk szerintem az amúgyis saw soundtrack, de ha valaki esetleg tudja h miről beszélek, az szóljon most vagy hallgasson mindörökké... vagy mi Charlie Clouser - Hello Zepp Link to comment Share on other sites More sharing options...
shuda 0 Share Posted May 2, 2005 A tolvajtempóban van gy szám a Driver Low. Ennek keresem az alkotóját! AZ nem a Lowrider?mert azt a War csinnálta és nagyon jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael22 0 Share Posted May 3, 2005 AZ nem a Lowrider?mert azt a War csinnálta és nagyon jo Rákeresek kösz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pot 0 Share Posted May 3, 2005 hat nekem nagyon tetszik a teletabik zeneje nem tudjatok hogy honnet tolthetnem le ? fontos majd hétvégén átviszem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael22 0 Share Posted May 3, 2005 AZ nem a Lowrider?mert azt a War csinnálta és nagyon jo ne tudod honnan lehet leszedni? vagy átküldeni esetleg nem tudod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudvaynian 0 Share Posted May 3, 2005 Charlie Clouser - Hello Zepp köszi. nagyon király szám Link to comment Share on other sites More sharing options...
matthew2 0 Share Posted May 3, 2005 majd hétvégén átviszem koszi szepen.lekotelezel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blowfly 0 Share Posted May 3, 2005 koszi szepen.lekotelezel Én is kérem, de ha lehet akkor hozzad a vinyod mer felteszek neked néhány Kalyt, na meg Bunyos Pityut is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame_of_Aiur 0 Share Posted May 3, 2005 Drága kolegák! Itt van egy szám: NESZTEK! Előadó/cím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOntecter 0 Share Posted May 3, 2005 köszi. nagyon király szám sztem is király szám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blowfly 0 Share Posted May 3, 2005 Drága kolegák! Itt van egy szám: NESZTEK! Előadó/cím? Kaly notái jobbak.... kaszanyél, kapanyél...blablabla fenekét. Ahh, pothead jobban tudja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HalloHallo 0 Author Share Posted May 3, 2005 Drága kolegák! Itt van egy szám: NESZTEK! Előadó/cím? Mondom/Írom : Dick Dale & His Del - Misirlou (ez a szám címe) Amúgy meg a Ponyvaregény elején megy ez a szám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame_of_Aiur 0 Share Posted May 4, 2005 Mondom/Írom : Dick Dale & His Del - Misirlou (ez a szám címe) Amúgy meg a Ponyvaregény elején megy ez a szám. THX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigbig 0 Share Posted May 4, 2005 Kinek van valami jó zenélye?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts