Cortez_Corleone 0 Share Posted March 28, 2005 Na, a Gyűrű átka után szabadon kapjon Loken egy topicot . Ez nem rímelt, de hagyjuk . Ide rakjatok be képeket, infokat Loken kisasszonyról. Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Share Posted March 28, 2005 Ez a csaj b@szta el a Terminator 3-at. Szerintem nem is néz ki jól. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortez_Corleone 0 Author Share Posted March 28, 2005 Ez a csaj b@szta el a Terminator 3-at. Szerintem nem is néz ki jól. Nem ő b@szta el, a story volt gagyi. Nálam pl az egyik indok az volt, h ő játszik benne, szal megnézem. És amúgy kib@szott jó nő!!!!!! És nem csak sztem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horny_Reaper 0 Share Posted March 28, 2005 Ez a csaj b@szta el a Terminator 3-at. Szerintem nem is néz ki jól. Szerintem a T3 alapi szinten el lett baltázva, ott hogy Cameron nem vállalta el, mert nem ő írta a scriptet., teljesen egyyet értek vel, ilyen szutykot én sem rendeztem volna meg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horny_Reaper 0 Share Posted March 28, 2005 Tádá! Fogadunk hogy törölni fogják a topikot mert nem illik ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horny_Reaper 0 Share Posted March 28, 2005 Na, így nézett ki a T3-ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolee 0 Share Posted March 28, 2005 Nekem valahogya T3ban nem tetszett annyira.A Gyűrű átkában mondjuk azémá És szentem nemfogják törölni a topicot csak áthelyezni valahová Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortez_Corleone 0 Author Share Posted March 28, 2005 Nekem valahogya T3ban nem tetszett annyira.A Gyűrű átkában mondjuk azémá És szentem nemfogják törölni a topicot csak áthelyezni valahová az a lényeg, h meglegyen Most vmi f@szkópé herceggel jött össze ami kis Kristannánk. h miért nem velem... Ezt a nőt húznám éjjel-nappal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolee 0 Share Posted March 28, 2005 Végignéztem egy keresőbe 143X12 képet és egy nemvolt a GYűrű átkából Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOntecter 0 Share Posted March 28, 2005 Ajánlom figyelmetekbe a "Ki tud jobb nőt betenni a fórumba" topicot.Most tele van az Ő képeivel. ui:1ébként sztem is kva jo csaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolee 0 Share Posted March 28, 2005 Ajánlom figyelmetekbe a "Ki tud jobb nőt betenni a fórumba" topicot.Most tele van az Ő képeivel. ui:1ébként sztem is kva jo csaj. jaja raktam oda néhányat meg mások is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted March 28, 2005 Ez a csaj b@szta el a Terminator 3-at. Szerintem nem is néz ki jól. nekem sem tetszik anynira.. szerintem kicsi a melle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortez_Corleone 0 Author Share Posted March 28, 2005 nekem sem tetszik anynira.. szerintem kicsi a melle kötözködjél már Cid Ha beállítana a szobádba full meztelenül, és azt mondaná, elégíts ki, és én is kielégítelek, akko mit mondanál????? Menjél a francba, kicsi a melled?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolee 0 Share Posted March 28, 2005 nekem sem tetszik anynira.. szerintem kicsi a melle Szerintem az agyad kicsi Attól még lehet jó csaj hogy kicsi a melle(szerinted) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted March 28, 2005 kötözködjél már Cid Ha beállítana a szobádba full meztelenül, és azt mondaná, elégíts ki, és én is kielégítelek, akko mit mondanál????? Menjél a francba, kicsi a melled?????? jó igazatokvan, visszaszívom amit előbb írtam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted March 28, 2005 na vmi ilyesmire számítottam, hogy jól leugattok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortez_Corleone 0 Author Share Posted March 28, 2005 na vmi ilyesmire számítottam, hogy jól leugattok én nem ugattalak le . De sztem oltári jó nő, de hát ízlések és pofonok. vkinek a miselvájld, vkinek loken néni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOntecter 0 Share Posted March 28, 2005 én nem ugattalak le . De sztem oltári jó nő, de hát ízlések és pofonok. vkinek a miselvájld, vkinek loken néni. misel se rossz. őt is meglehetne párszor..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolee 0 Share Posted March 28, 2005 én nem ugattalak le . De sztem oltári jó nő, de hát ízlések és pofonok. vkinek a miselvájld, vkinek loken néni. Énse,ne ved magadra.Ien a természetem na.Meg máma a hangulatom is Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LL3N 0 Share Posted March 28, 2005 Ez a csaj b@szta el a Terminator 3-at. Szerintem nem is néz ki jól. Brünhildeként jól néz ki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LL3N 0 Share Posted March 28, 2005 Énse,ne ved magadra.Ien a természetem na.Meg máma a hangulatom is Ja, Jolee, és bocsánat...barátom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolee 0 Share Posted March 28, 2005 Brünhildeként jól néz ki... Nincs valakinek képe róla(mikor Brünhilde)és nagyobb mint a másik topicban lévő?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LL3N 0 Share Posted March 28, 2005 Most gondolkoztam el azon..hogyha két osztálytársnőmet összekevernék...akkor úgy néznének ki, mint Kristana Loken Brünhildeként,csak persze fiatalabbak...mekkora mázlista vagyok,, ihaz? de az egyik már keverés nélkül is úgy néz ki...csak nem szőke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolee 0 Share Posted March 28, 2005 Most gondolkoztam el azon..hogyha két osztálytársnőmet összekevernék...akkor úgy néznének ki, mint Kristana Loken Brünhildeként,csak persze fiatalabbak...mekkora mázlista vagyok,, ihaz? de az egyik már keverés nélkül is úgy néz ki...csak nem szőke... most közeláltam hozzá hogy megin leolcsalak....ez a topic nem az osztálytársadról szól Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortez_Corleone 0 Author Share Posted March 28, 2005 Na, itt egy kép Brünhilkénkről, csak nem túl jó minőség Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts