Jump to content
GSForum - Segélyvonal

WarCraft III: Reign of Chaos + The Frozen Throne

Recommended Posts

Posted

Na ez a téma eddig hiányzott szal túl jó a játék hogy ne legyen topicja. :smile:

Posted

Teljes mértékben egyetértek. :tongue: TFT rulzz foreva

Posted

király a WarCraft, bár az elmúlt időben kiestem a ritmusból, már nagyon régen nem játszottam bneten...

Posted

Kiírtottam a TFT utolsó pályáján az összes bázist. :D

Posted

Helló!!!

Keresünk magyar Warcraft hadjárathoz a triggerekkel jól bánó emberkéket. Király stroy már csak a pályaszerk van hátra, na meg a triggerek. Jelentkezni a william8@freemail.hu vagy a zantetsuken@freemail.hu e-mail címeken lehet. Referencia munka előny!

Köszönöm: William

Posted

Épp most játszottam egy ki KisTehén!ott k urva jó meccset. :smile:

Majdnem 1 óra volt az 1v1. :smile:

Orccal voltam és teleraktam védőtornyokkal a bázisom. Az ellen nem

mert megtámadni => veszekedtünk hog yki támadjon, aztán voltam

olyan fair hogy megtámadtam. A seregem 2/3-a meghalt és már

pénzem sem volt. Kb.10 percre rá jött egy teljesen kimaximalizált

sereggel, de levertema sok toronnyal. Aztán megmaradt egy hös és 2

nyilas meg egy tauren, ezzel kinyirtam a bázisát meg az összes

peonját. Nagyon fun volt.

Akinek kell replay az privizzen. Amúgy a csávó ausztrál volt és nem tudta hol van Magyarország, sőt azt hitte hogy Magyarország Hollandia.... lol :lol: :lol:

Posted

Elég nagy f*sz volt ha nem bírta leverni a tornyokat. Mivel volt? Nekem a legdurvább az volt hogy 1 hőssel írtottam az ellenfél bázisát (már nem volt egy darab peonja sem), ő meg az én bázisomat írtotta 1 hőssel (nekem sem volt már egy darab parasztom sem) és az én hőskezelésem jobb volt. Egy Ausztráltól nem tudom mit vársz. Az USA után a második leghülyébb ország. Mo. nem akkora ország hogy érdemes legyen tudni hol van. Kb. ez lehet az Ausztrál szemszög. És ez nem vicces.

Posted

Ti hányas szintúek vagytok?? Hogyhogy soha nem találkozom 1 magyarral sem??

Posted

Nézted már a chat részleget? Képzeld tele van magyarokkal (főleg a Frozen Throne Hun-1 channel) Én 21-es vagyok. Ha kanid van akkor meg csak magyarokkal találkozhatsz. Ja, és valószínűleg azért nem taláűlkozol magyarokkal, mert a sima play game változatban nem szokták megkérdezni hogy ki honnan va, és ha mégis akkor csak a saját csapat társaktól. Aztán gyakolatilag nem változik semmi.

Posted
Nézted már a chat részleget? Képzeld tele van magyarokkal (főleg a Frozen Throne Hun-1 channel) Én 21-es vagyok.  Ha kanid van akkor meg csak magyarokkal találkozhatsz. Ja, és valószínűleg azért nem taláűlkozol magyarokkal, mert a sima play game változatban nem szokták megkérdezni hogy ki honnan va, és ha mégis akkor csak a saját csapat társaktól. Aztán gyakolatilag nem változik semmi.

Kössz majd elnézek oda :smile:

Én a TFT-t csak mostanság kezdtem, 8-as szintű vok, De a RoC-ba 20-as voltam ^_^

Posted

a Forzen Throne HUN-1 azért van tele magyarokkal mert az a MAGYAR RÉSZLEG! .........

Posted
a Forzen Throne HUN-1 azért van tele magyarokkal mert az a MAGYAR RÉSZLEG! .........

Tuuudooom :lol:

Posted

Én most Pénteken fogom megvenni a gémet legálisan. Már alig várom hogy nyomhassam a nagy battle.neten. Végülis mégiscsak az az igazi. A tournamentekre leszek nagyon kivácsi, mert az fun-nak hangzik és más szervereken nincs.

Posted
Én most Pénteken fogom megvenni a gémet legálisan. Már alig várom hogy nyomhassam a nagy battle.neten. Végülis mégiscsak az az igazi. A tournamentekre leszek nagyon kivácsi, mert az fun-nak hangzik és más szervereken nincs.

Nekem 1 hete van meg original. és jóóóóóóóóóó!!!!!! a Modok is királyok FootyFrenzy és Ice Troll rulez :lol: de a tournament meccsek is jók. de 1v1-ben tennap kikaptam :sad:

Posted
Na ez a téma eddig hiányzott szal túl jó a játék hogy ne legyen topicja. :smile:

Te vagy a kiraly!!! vegre valaki megmondta a frankot :D B) :lol:

Posted
Nekem 1 hete van meg original. és jóóóóóóóóóó!!!!!! a Modok is királyok FootyFrenzy és Ice Troll rulez :lol: de a tournament meccsek is jók. de 1v1-ben tennap kikaptam :sad:

Jtszal sokat és fejlodj az a lenyeg :D nagyon coool nekem 1 eve ven meg kb. de ez mar vagy a 4. accom :D ez a clanos. Illusion Fighters forever

:D

sok sikert!

:wink:

Posted

Elnézést, de ez a topik és a War3 Bnet topik nem hasonló 1 kicsit? Valahogy össze kéne olvasztani...

Posted
Ti hányas szintúek vagytok?? Hogyhogy soha nem találkozom 1 magyarral sem??

Nekem is el kéne kezdeni a Battleneten gámázni, csak valahogy ez eddig még nem jutott eszembe... Megéri? Csak még egy aprót treníroznom kő' rá mert azért néha gyengus nagyon a teljesítményem. (De legalább normálban már sose aláz be a gép... :smile: )

Posted
Nekem is el kéne kezdeni a Battleneten gámázni, csak valahogy ez eddig még nem jutott eszembe... Megéri? Csak még egy aprót treníroznom kő' rá mert azért néha gyengus nagyon a teljesítményem. (De legalább normálban már sose aláz be a gép... :smile: )

Az a fő, hogy sokat gyakorloj a Bneten. MINDIG mentsd el a replayeket, és a nagyon lealáznak, többször is nézd meg azt!! És ne félj, mindenki volt egyszer kezdő :wink:

Posted

hy all

Nekem az lenne a bajom hogy formázás után mikor fel akarom installálni a FT-t akkor kiírja hogy rakjam fe a WC3-.. pedig föntvan de a regisztrációs bejegyzés nincs meg.. a formázás miatt..

a cd-meg nincs nállam.. hogyan telepíthetem így fel a FT-t???? lécci segítsetek!!!! :sad:

Posted
hy all

Nekem az lenne a bajom hogy formázás után mikor fel akarom installálni a FT-t akkor kiírja hogy rakjam fe a WC3-.. pedig föntvan de a regisztrációs bejegyzés nincs meg.. a formázás miatt..

a cd-meg nincs nállam.. hogyan telepíthetem így fel a FT-t???? lécci segítsetek!!!! :sad:

Próbálkozz azzal hogy a CD-t megnyitod és a mappák közt rákeresel az install indítófájljára (install.exe, setup.exe ilyesmi szokott lenni). Onnan talán sikerül.

Posted
Próbálkozz azzal hogy a CD-t megnyitod és a mappák közt rákeresel az install indítófájljára (install.exe, setup.exe ilyesmi szokott lenni). Onnan talán sikerül.

csak install és auto play van... azok meg mindeggyoke kéri a WC-3t...

de thx a segítséget!!!

Posted

megéri legalább felnézni a battle.netre, meg megcsinálni az accountot, ha kell az 1.17-es patch. Az 1.07-hez képest kissé eltérő. Épp most nyertem 1v1-ben. Nightelf ellen humannal. Akinek kell a replay annak küldöm.

Posted
megéri legalább felnézni a battle.netre, meg megcsinálni az accountot, ha kell az 1.17-es patch. Az 1.07-hez képest kissé eltérő. Épp most nyertem 1v1-ben. Nightelf ellen humannal. Akinek kell a replay annak küldöm.

én most aláztam le undeadel 2v2-ben 1 orkot és 1 humant, human segítővel :D na nagyon lol game volt, mass nerco-val mentem. Háát ennyire még nem szaggatott a Bnet kb. másfél képernyőni skeleton /mage -el. hihihihi sz*rrá vertük őket, a csapattársam grifflovasokkal ment, csóró enemy pedik a tauren/spirittel ment, azzal a tauren-feltámasztós bizével. Nagy harc volt :tongue: