smg 0 Share Posted October 1, 2004 Sziasztok!!! Újra itt a Max Payne 3 topik kellemes böngészést!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barniman 0 Share Posted October 2, 2004 lesz Max Payne 3? Mikor? Hol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyk3r 0 Share Posted October 2, 2004 lesz Max Payne 3? Mikor? Hol? Nahh,ezt énse tudtam,bár annyira nem izgat,nem részesitem elönyben a ,,mész és lösz" gammákat,nahh a vietcong volt az én játéokm B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovi990 0 Share Posted October 2, 2004 Nahh,ezt énse tudtam,bár annyira nem izgat,nem részesitem elönyben a ,,mész és lösz" gammákat,nahh a vietcong volt az én játéokm B) Hát pl a Max Payne 2 több mint "mész és lQsz "' Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmester 0 Share Posted October 2, 2004 Hát ja :D Ténleg mikó jelenik meg mer a MP2 jó vót de nem annyira mint az egy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovi990 0 Share Posted October 2, 2004 Hát ja :D Ténleg mikó jelenik meg mer a MP2 jó vót de nem annyira mint az egy Én most végigtolom mégegyszer a "más sztoriért". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmester 0 Share Posted October 2, 2004 Szerintem túl könnyű volt a 2,úgy hogy gyorsan végig viszed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titusz 0 Share Posted October 2, 2004 Szerintem túl könnyű volt a 2,úgy hogy gyorsan végig viszed Az 1-et is gyorsan végigviszed!! Egyébként van bármilyen info is a MP3-ról?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROPIgyerek 0 Share Posted October 2, 2004 Az MP3 egy zenei formátom amit a számítógépek negyrésze alapból használ!!! :D :lol: :D :lol: Nah jó férre a tréfát szerintem a 2 jobb volt mint az egy!!! De a 3-ról van valami info???? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
vismajor 0 Share Posted October 3, 2004 Szerintem túl könnyű volt a 2,úgy hogy gyorsan végig viszed Én ott görcsöltem vele ahol valami nagyfejű reklámemberre kellett vigyázni,de jött egy gyönyörű windows összeomlásom(köööööszönjük Gates bácsi),és azóta nem nyomtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordThomas 0 Share Posted October 3, 2004 Én ott görcsöltem vele ahol valami nagyfejű reklámemberre kellett vigyázni,de jött egy gyönyörű windows összeomlásom(köööööszönjük Gates bácsi),és azóta nem nyomtam. Üdv mindenki! Szerintem se volt olyan könnyű, másodszorra azért már megizzad vele az ember... meg help nélkül rájönni, hogy hogyan kell befejezni a játékot... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_the_ripper 0 Share Posted October 3, 2004 Üdv mindenki! Szerintem se volt olyan könnyű, másodszorra azért már megizzad vele az ember... meg help nélkül rájönni, hogy hogyan kell befejezni a játékot... :D Narancssárgán virítanak a tartórudak amiket lőni kell! Elég könnyű rájönni Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordThomas 0 Share Posted October 3, 2004 Narancssárgán virítanak a tartórudak amiket lőni kell! Elég könnyű rájönni Nem, nem és nem... Azok különlegesen pácolt fából készült tartópöckök! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
smg 0 Author Share Posted October 4, 2004 Ne offoljatok amúgy olyan hírem van hogy ,,elvileg" jővő karácsonyra jelenik meg.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medusa 0 Share Posted October 5, 2004 Jövő karácsony????Fúú!!! Az röpke hány hónap is? El se tudok addig számolni Link to comment Share on other sites More sharing options...
smg 0 Author Share Posted October 5, 2004 Háááát ahoz képest ,hogy eddig szinte semmi infó ahoz képest jó.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordThomas 0 Share Posted October 5, 2004 Jövő karácsony????Fúú!!! Az röpke hány hónap is? El se tudok addig számolni 14-15 hónap... :D Egyébként az nem is olyan rossz... ahhoz képest hogy még egy shotot se láttam róla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted October 6, 2004 Ne offoljatok amúgy olyan hírem van hogy ,,elvileg" jővő karácsonyra jelenik meg.. Honan van az info? Mert én eddig egy árva szót nem hallottam a folytatásról azon kívűl, hogy a stáblista végén oda volt írva: "Max Payn kalandjai az északában folytatódnak" Link to comment Share on other sites More sharing options...
smg 0 Author Share Posted October 6, 2004 Onnan ,hogy a külföldi haverom a Remedy-nél dolgozik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted October 6, 2004 Onnan ,hogy a külföldi haverom a Remedy-nél dolgozik... És az mi ha megkérdezhetem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudvaynian 0 Share Posted October 6, 2004 Onnan ,hogy a külföldi haverom a Remedy-nél dolgozik... Tied is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smg 0 Author Share Posted October 7, 2004 Ja ott dolgozik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mtyo 0 Share Posted October 7, 2004 Ja ott dolgozik... Ja ott dolgozik... Ja ott dolgozik... Persze én meg Will Wright vagyok apám meg Peter Molyneux tesóm meg Sid Meier.De télleg. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted October 7, 2004 Persze én meg Will Wright vagyok apám meg Peter Molyneux tesóm meg Sid Meier.De télleg. :D Aham, jó neked :D Apám legjobb haverja John Carmack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudvaynian 0 Share Posted October 7, 2004 igazából carmack gyereke tőlem van... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts