Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Max Payne trilógia

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!!! Újra itt a Max Payne 3 topik kellemes böngészést!!!

Posted

lesz Max Payne 3?

Mikor?

Hol?

Posted
lesz Max Payne 3?

Mikor?

Hol?

Nahh,ezt énse tudtam,bár annyira nem izgat,nem részesitem elönyben a ,,mész és lösz" gammákat,nahh a vietcong volt az én játéokm B)

Posted
Nahh,ezt énse tudtam,bár annyira nem izgat,nem részesitem elönyben a ,,mész és lösz" gammákat,nahh a vietcong volt az én játéokm B)

Hát pl a Max Payne 2 több mint "mész és lQsz "'

Posted

Hát ja :D

Ténleg mikó jelenik meg mer a MP2 jó vót de nem annyira mint az egy :sad:

Posted
Hát ja :D

Ténleg mikó jelenik meg mer a MP2 jó vót de nem annyira mint az egy :sad:

Én most végigtolom mégegyszer a "más sztoriért".

Posted

Szerintem túl könnyű volt a 2,úgy hogy gyorsan végig viszed :rolleyes:

Posted

Az 1-et is gyorsan végigviszed!!

Egyébként van bármilyen info is a MP3-ról??

Posted

Az MP3 egy zenei formátom amit a számítógépek negyrésze alapból használ!!! :D :lol: :D :lol:

Nah jó férre a tréfát szerintem a 2 jobb volt mint az egy!!! De a 3-ról van valami info???? :o

Posted

Én ott görcsöltem vele ahol valami nagyfejű reklámemberre kellett vigyázni,de jött egy gyönyörű windows összeomlásom(köööööszönjük Gates bácsi),és azóta nem nyomtam. <_<

Posted
Én ott görcsöltem vele ahol valami nagyfejű reklámemberre kellett vigyázni,de jött egy gyönyörű windows összeomlásom(köööööszönjük Gates bácsi),és azóta nem nyomtam. <_<

Üdv mindenki!

Szerintem se volt olyan könnyű, másodszorra azért már megizzad vele az ember... meg help nélkül rájönni, hogy hogyan kell befejezni a játékot... :D

Jack_the_ripper
Posted
Üdv mindenki!

Szerintem se volt olyan könnyű, másodszorra azért már megizzad vele az ember... meg help nélkül rájönni, hogy hogyan kell befejezni a játékot... :D

Narancssárgán virítanak a tartórudak amiket lőni kell! Elég könnyű rájönni :smile:

Posted
Narancssárgán virítanak a tartórudak amiket lőni kell! Elég könnyű rájönni :smile:

Nem, nem és nem... Azok különlegesen pácolt fából készült tartópöckök! :D

Posted

Ne offoljatok amúgy olyan hírem van hogy ,,elvileg" jővő karácsonyra jelenik meg..

Posted

Jövő karácsony????Fúú!!! Az röpke hány hónap is? El se tudok addig számolni :sad:

Posted

Háááát ahoz képest ,hogy eddig szinte semmi infó ahoz képest jó....

Posted
Jövő karácsony????Fúú!!! Az röpke hány hónap is? El se tudok addig számolni :sad:

14-15 hónap... :D

Egyébként az nem is olyan rossz... ahhoz képest hogy még egy shotot se láttam róla...

Posted
Ne offoljatok amúgy olyan hírem van hogy ,,elvileg" jővő karácsonyra jelenik meg..

Honan van az info? Mert én eddig egy árva szót nem hallottam a folytatásról azon kívűl, hogy a stáblista végén oda volt írva: "Max Payn kalandjai az északában folytatódnak"

Posted

Onnan ,hogy a külföldi haverom a Remedy-nél dolgozik...

Posted

És az mi ha megkérdezhetem? :sad:

Posted

Tied is? :smile:

Posted
Ja ott dolgozik...

Ja ott dolgozik...

Ja ott dolgozik...

Persze én meg Will Wright vagyok apám meg Peter Molyneux tesóm meg Sid Meier.De télleg. :D

Posted

Persze én meg Will Wright vagyok apám meg Peter Molyneux tesóm meg Sid Meier.De télleg. :D

Aham, jó neked :D Apám legjobb haverja John Carmack :wink:

Posted

igazából carmack gyereke tőlem van... :wink: