Jump to content
GSForum - Segélyvonal

*.url megnyitas

Recommended Posts

Posted

Egy ujratelepités után nem tudom megnyitni google chromba az *.url file-kat?

Illetve megnyitás eredménye a betöltött link helyett csak a lokal útvonal, lásd:

http://kepkuldes.com...96867f0e03f.jpg

Alapértelmezett böngésző be van állitva!

Mit kellene beállitanom hogy rendesen megnyiljon a lementett linkem?

Segitséget elöre is köszönöm!!

Posted

Mik azok az URL fájlok?

Kipróbáltam, csináltam egy a.url-t a desktopra, de a Chrome-nak semmi köze hozzá. Parancsikonos földgömb ikonja van, és ha rákattintok azt mondja, hogy invalid target. Ezek nem az Internet Explorerben a kedvencek közé rakott oldalak? Rémlik, mintha az tárolta volna így az elrakott oldalakat. De miért kéne ezeket a Chrome-nak megnyitnia?

Posted

A gépem kis teljesitménye miatt mindig Chome-t használok. Ebből a böngésző cimsorából mentettem le a hivatkozásokat húzd es vidd módszerrel. A megnyitásuk sem okozott eddig /újratelepitésig/ gondot. Csak most.

Ami érdekes hogy FF-ba megjelenik minden probléma nélkül!

Posted

Kipróbáltam, a címsorból kihúzott cím tényleg URL fájl lesz, Chrome ikont kap, és meg is nyílik a Chrome-ban.

De nem látom, mi a különbség aközött, ha kézzel hozok létre egy ilyet, mert akkor viszont földgömb, és nem nyitja meg.

Hát, passz. Miért jobb így lementeni oldalakat, mint elrakni a Chrome könyvjelzői közé?

[OP]Destroy-man
Posted

A gépem kis teljesitménye miatt mindig Chome-t használok.

A legnagyobb erőforrás idényű böngészőt használod, mert kicsi a géped teljesítménye? Ez csak nekem ellentmondásos? :pislog:

Posted

Az lehet, hogy a legnagyobb erőforrás-igényű, de a legjobban skálázódó is, magyarán egy gyenge gépen a legkevésbé hajtépős a használata. Amúgy az új Firefox a gyakorlatban már ráver erőforrásigény terén, viszont még mindig a Chrome a leggyorsabb és leggördülékenyebb.

Ezen a fájlokba történő URL-mentésen viszont beszartam. :D