zauber 0 Share Posted February 20, 2018 Egy ujratelepités után nem tudom megnyitni google chromba az *.url file-kat? Illetve megnyitás eredménye a betöltött link helyett csak a lokal útvonal, lásd: http://kepkuldes.com...96867f0e03f.jpg Alapértelmezett böngésző be van állitva! Mit kellene beállitanom hogy rendesen megnyiljon a lementett linkem? Segitséget elöre is köszönöm!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 862 Share Posted February 20, 2018 Mik azok az URL fájlok? Kipróbáltam, csináltam egy a.url-t a desktopra, de a Chrome-nak semmi köze hozzá. Parancsikonos földgömb ikonja van, és ha rákattintok azt mondja, hogy invalid target. Ezek nem az Internet Explorerben a kedvencek közé rakott oldalak? Rémlik, mintha az tárolta volna így az elrakott oldalakat. De miért kéne ezeket a Chrome-nak megnyitnia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zauber 0 Author Share Posted February 20, 2018 A gépem kis teljesitménye miatt mindig Chome-t használok. Ebből a böngésző cimsorából mentettem le a hivatkozásokat húzd es vidd módszerrel. A megnyitásuk sem okozott eddig /újratelepitésig/ gondot. Csak most. Ami érdekes hogy FF-ba megjelenik minden probléma nélkül! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 862 Share Posted February 20, 2018 Kipróbáltam, a címsorból kihúzott cím tényleg URL fájl lesz, Chrome ikont kap, és meg is nyílik a Chrome-ban. De nem látom, mi a különbség aközött, ha kézzel hozok létre egy ilyet, mert akkor viszont földgömb, és nem nyitja meg. Hát, passz. Miért jobb így lementeni oldalakat, mint elrakni a Chrome könyvjelzői közé? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted February 20, 2018 A gépem kis teljesitménye miatt mindig Chome-t használok. A legnagyobb erőforrás idényű böngészőt használod, mert kicsi a géped teljesítménye? Ez csak nekem ellentmondásos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 786 Share Posted February 21, 2018 Az lehet, hogy a legnagyobb erőforrás-igényű, de a legjobban skálázódó is, magyarán egy gyenge gépen a legkevésbé hajtépős a használata. Amúgy az új Firefox a gyakorlatban már ráver erőforrásigény terén, viszont még mindig a Chrome a leggyorsabb és leggördülékenyebb. Ezen a fájlokba történő URL-mentésen viszont beszartam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts