Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Windows Phone


payskin

Recommended Posts

payskin

... és ezért a szarért kellett tönkretenni a Windowst:

 

Windows Phone is Dead

 

CZ1tSgkVIAAOU7F.png

 

Microsoft and Nokia have sold a total of 110 million Windows Phones compared to 4.5 billion iOS and Android phones in the same period.

 

Ha valaki nem vágná a szövegből 110 millió a 4,5 milliárdhoz képest. Azonos időben ennyi Lumiát és iOS/Android készüléket adtak el. :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

SkyBird

:hmm: Pedig az ötlet elsőre jó vót, csak nem gyütt be. :hááát:

Ráadásul a mai napig nem tudtak egy normális Windows Mobile-t se összehozni, csak valami beta szintűt. Nem is frissítik a kütyüket, legfeljebb az Insiderben. Kivéve egy két saját zászlóshajó, ami eleve ezzel jött ki. Olyan is, ahogy olvasom. :P

Link to comment
Share on other sites

payskin

Félve kérdezem, hogy ezután a hír után mégis milyen fejlesztőkre számítanak, akik lobogó hajjal szaladnak majd, hogy a CsodaCsempe platformra fejlesszenek?!

 

:nem:

 

Ekkora rohadt nagy blöff! Emiatt felvásárolni a Nokiát, szélnek ereszteni több ezer embert, tönkre tenni egy oprendszer 20+ éve bejáratott teljes kinézetét és használhatóságát... Á, a szavak már rég elfogytak, csak tátogok itt fejcsóválva...

 

---

 

Ó! Bocs mégsem! Vissza az egész! Elolvastam az aktuális Microsoft Fanboi Kommünikét, amely szerint


     
  • a Windows Phone egyáltalán nem halott,
  • a Microsft továbbra is ki fog adni minden évben új készülékeket,
  • azok körében, akik vettek Windows Phone-t, a készülék tetszési indexe közel 100%-os
  • az eljövendő Surface Phone a továbbfejlesztett Continuummal olyan forradalmat csinál majd, mint anno az iPhone a Nokia-állóvízben
  • ezzel együtt hamarosan eljön/beköszön a Windows/Surface Phone éve/ideje
  • ez, konkrétan, 2019-ben lesz.

Várok. :facepalm:

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

A windows Phonenak két előnye van az android / ios-hez képest: olcsón, stabil telefon. Az iOS nem rossz (bár van benne 1-2 olyan megoldás, amitől falnak tudnék rohanni), cserében rohadt drága. A környezetemben lévő iPhoneoknál a műszaki hiba is elég gyakori. A hangszórók szoktak tönkre menni, illetve volt már olyan is, hogy csak úgy újraindult a telefon, és közben "leformázta" az adatokat. Se telefonkönyv, se beállítások, se alkalmazások, vagyis visszaállt a gyári állapot. Androidból használtam régi belépő szintű készüléket, és újabb generációs felső közép-kategóriásat is. A régi készülékkel semmi gond nem volt, csak eljárt felette az idő, és kevés lett alatta a hardver. Utána jött, egy papíron jobb készülék. Gyakorlatban csak a gond volt vele. Instabil volt, naponta 2-3x újraindult (nem egyszer telefonálás közben is). A gyári szervízben azt mondták rá, hogy ennek így kell működnie. Kérdem én, biztosan? Azok az androidos telefonok, amik megbízhatóan, stabilan mennek, azok pedig már-már majdnem iPhone árban vannak, nekem meg annyit nem ér egy telefon. Alternatív megoldásnak viszont ott van WP. Olcsón meg lehet kapni, és nincs vele stabilitási probléma, vagyis megbízható készülék. Az, hogy nem nagy a népszerűsége csakis az MS-en múlott / múlik. Pedig a labda ott volt náluk. Mikor is jelentek meg az első okos telefonok? Még a PDA idejében, csak akkor még nem így hívták őket. Mind WinCE-t futtatott, tehát ott volt a technológiai előny. Ehelyett az MS utolsóként lépett a piacra. Már itt bukott egy rakás potenciális ügyfelet az MS. A kezdeti lépésben pedig a fejlesztőket nem motiválta arra, hogy az ő platformjára (is) fejlesszenek. A telefonon a csempés felület nem rossz, gyorsan meg lehet szokni. A Continuum nem rossz ötlet, de az nem mostanában lesz, amire az kiforrja magát. Azzal viszont egyet tudok érteni, hogy a WP tulajok körében közel 100%-os a tetszési index. Azt kell ,hogy mondjam, hogy ár/érték arányban a legjobb választás, ha nem 150e+-ért akar az ember telefont venni, hanem csak 40-50e-ért. Már rég voltam megelégedve úgy egy telefonnal, mint a mostani Lumia 735-ömmel. Viszont tény, hogy van még hova fejlődni.

Link to comment
Share on other sites

payskin

Mesélj, milyen felétek az élet, ott a párhuzamos univerzumban? :)

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Tudnál nekem mutatni olyan androidos készüléket, ami 40e Ft környékén van, nem fagyogat, nem lassul be 3-4 hónap használat után, a telefon felvétele után nem csörög tovább még 2-3 másodpercig, és csak utána tudsz beszélni? És még sorolhatnám a droid hátrányait ebben az ár kategóriában. Az iPhone ugyan gördülékenyen megy, de 200+ ezerért nem veszek telefont, főleg úgy, hogy gördülékenységben, általános célú használhatóságban a WP ugyan azt tudja, csak épp ezért a pénzért vagy 6 WP telefont tudok venni. Azt nem firtatom, hogy vannak hiányosságai a készüléknek, de azok vannak a droidnál és az ios-nél is. ;) És még egy fontos szempont: az akksi bírja minimum 5 napig folyamatos 3G, wifi, GPS mellett (a lépés számláló csak extra, azt ne számold bele. :P).

Link to comment
Share on other sites

jagdtigger

Használtba elég jókat lehet kapni ilyen tulajdonságokkal, pl Samsung galaxy S3. A legtöbb androidos telefonnak szoftveres bajai vannak. Rátesz az ember egy cyanogenmodot és "megtáltosodik" ;) . Az meg már csak hab a tortán ha procit alul lehet feszelni vagy esetleg emelni az órajelét(én anno az xperia x8-at felhúztam 750 MHz-re ha jól rémlik) :D .

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

A régi nekem is x8 volt, de az már kevés a mai elvárásoknak. Használt készülék meg lutri.

Link to comment
Share on other sites

jagdtigger

Ha normális helyen veszed akkor talán annyira nem...

Link to comment
Share on other sites

payskin

Lenovo K3 Note

  • Tinydealről (német raktárból) szállítással együtt került 47 ezer forintba
  • Megrendelés után 3 munkanappal a kezembe adta a postás
  • 8 magos proci
  • 5,5" full HD IPS kijelző
  • dual SIM
  • 13 megapixeles hátsó kamera
  • eredeti Lenovo OS kuka, 5.1 Nexus Android rátölt

Megvan 2 és fél hónapja, nem lassul, nem fagy le, ilyen hogy tovább csörög, ezt nem is értem. Valami 42 ezer pontot tol azon a teszten, ahol az 550 tízezret (Antutu vagy mi?) Óriási ROM-fejlesztő közösség van körülötte, naponta jönnek ki hozzá csoda ROM-ok, amiket én teljesen leszarok, de a PH! fórumon lelkesen tesztelgetik, és elmesélik, hogy melyik mit tud. Olyan optika van benne, hogy jobb képeket csinál a teló, mint a Canon kompaktom. Nem hittem a szememnek.

 

Azt hiszem 60 körül van, ha itthon veszi meg valaki. De hát akkor is fényév távolság van az 550 és közte minden tekintetben. Van Androidból is hasonlóan vacak hardvert felvonultató cucc, mint amit az 550-be 2015-ben bele mertek tenni, "ingyen" osztogatják a telefontársaságok az ilyen anyám kategóriájú előfizetőknek. Hulladék szar az egész.

Link to comment
Share on other sites

SkyBird

Egy tény, a Windows hasít a leggagyibb hardveres telefonon is. Jól van optimalizálva, ellentétben az Androiddal. Utóbbinak erőmű kell, hogy ne röccenjen, meg memória.

Viszont az MS rendszeréből hiányzik jó pár dolog, vagy egy része nemrég lett meg "vívmányként", amit nem is értek, hogy enélkül ki lehet adni, és az Android, iOS tudta rég. Most konkrétumot ne kérdezzetek, de amikor volt egy lista, hogy valamelyik buildben mi lett megvalósítva, dobtam egy hátast. Elképzelhető, hogy akad olyan, amit a konkurensek átvehetnének, de sok ilyen nem lehet.

De talán a legtöbb baj az alkalmazásokkal van, azazhogy néhány kivételtől eltekintve nemigen van normális rá. Egy kiragadot példa, ha már az optika is szóba került.

Lumia 535 tulaj kérdezi, hogy hogy lehetne a postai csekket befizetni. Mondom semmi az egész, nézd meg van-e iCsekk az Áruházatokban. Volt, telepítette, hozzáadta a bankkártyát. Na akkor olvastasd be a QR kódot vele. Nem olvassa, akár fény, akár homály, akár közel, akár távol, nem csinál semmit. Tök életlen maradt a kijelzőn a QR kód, nem tudott ráfókuszáni. :facepalm: Na erről ennyit.

Nálam meg Androidon alig kerül be a célkeresztbe és lehet félhomály, fél pillanat alatt beolvassa, lehet fizetni. Oké, ez talán az egyik legolcsóbb Lumia, de akkor is. No meg talán az app hibája, nem tudom.

 

Egyébként meg a csúcs Lumiáknak van az egyik legjobb optikája a mobilok között.

Link to comment
Share on other sites

trutyifix

QR kód olvasó alapból van a lumiákba...simán beolvas bár mit..vonalkódot qr kódot...

A wp telefonok különösen jó készülékek, mégpedíg azért mert:

Androidon ügyebár 123454 hardwer létezik.Írnak egy operációs rendszert amit képtelenség ráoptimalizálni ennyi hardverhez.

 

IOS: mindegyik iphone ugyan olyan hardverrel készül max nagyon kicsi eltérések vannak.Ezért megy gyorsabban az iphone lasabb hardveren is, és ugyan ez a helyzet a wP telefonoknál is.

 

Appok kérdése:

Mi az ami androidon megvan wp meg nincs meg?Talán még 654334 zseblámpa alkalmazás?Minek...WP van 3-4 de azok jól működnek.

Wp re nincs vírus ...Androidra van....wp nem lassul be ...android igen...mindíg üzembiztosan működik míg az androidokat hetente ujra kell indítani...

Attól hogy olcsó még nem gagyi.Nekem egy 735 van, tökéletesen működik.Lehet vele játszani, fészbukozni, fényképezni, e-mailozni, zseblámpázni, zenét hallgatni, filmet nézni, GPS, meg minden megvan benne mint az androidos vacakokba.Ja hogy csak az áruházból lehet ellenőrzött appokat felrakni?...hát ettől biztonságos.

Kevés app: Nem igaz . Több 100 ezer app van fenn.Minden típusu appból van xar és nagyon jó és hasznos is.Androidon több millió app van és én nem találtam számomra hasznos értelmes appot....

Néha a kevesebb több.

 

WP 10 még nem jött ki hivatalosan így eről nincs mit beszélni...az előzetes wp 10 fenn volt a telefonomon ...viszonylag jól működött de még nincs kész így a biztonság kedvéért 8.1 et használok.Majd ha kiadják akkor felrakja úgy is magától.

 

Novemberbe kapott egy nagyobb frissítéscsomagot...jól támogatott rendszer.

Supportal sincs semmi de semmi baj...csak mivel más rendszer mint az android sokan óvkodnak tőle...Csempe is jól használható, sőt hasznosak az élő csempék, ahol időjárás, és más információk is láthatók.

Jól testreszabható.A csempék nagysága színe, átlátszósága, a csempék háttere, a kezdő képernyőn megjeleníthetők alkalmazások, például helyi időjárás adatok, facebook, tweeter, és más egyebek.

Nem kell gombot nyomogatnom hogy megnézzem például hány óra , vagy milyen idő van..csak megkoppintom a kijelzőt és már ott is van...

Tehát csak azok szidják a wp-t akik még nem is láttak....mindenkinek ajánlom.

Link to comment
Share on other sites

Bowie

Fizetett hirdetésünket hallották.

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Ez azért messze áll a fizetett hirdetéstől, mert ez nálam is így működik, szintén 735-ön. Az tény, hogy a 4-es és 5-ös szériát el lehet felejteni, mert azok hardverileg is gyengék. Érdemben a Lumiák a 6-ös szériától indulnak.

Link to comment
Share on other sites

SkyBird

Nos. A példámban nem az volt a lényeg, hogy a rendszer beépítetten tartalmaz-e QR kód olvasót, vagy külön kell azt telepíteni. Az iCsekk alkalmazást amúgy is külön kell telepíteni, a benne lévő QR kód olvasónak kellett volna fókuszálni és beolvasni a kódot. Az adott készüléken ez valamiért nem történt meg.

De ahogy írtad, az előny az MS-nél lett volna, mert másfél évtizede már volt WinCE, csak megfelelően kellett volna tudni korszerűsíteni, újraértelmezni az ujjakkal történő vezérlésre. Hogy miért tojtak rá nagy ívben sokáig és miért lett belőle ez a veszett fejsze nyele, én nem tudhatom. Nem mentség, hogy ugyanígy járt a Nokia a Symbian rendszerével.

Valószínűleg az van, hogy meglévőből és a jelentős befolyással bíró piaci erőfölényből nehezebb követni, előrelátni a trendet, vagy pont trendet mutatni, mint egy teljesen újjal.

Hogy maga a rendszer és elképzelés mennyire korszerű és jövőbe mutató, mindez lehet, csak kis túlzással nem kell a kutyának sem. Egyelőre. A Microsoft próbált új trendet mutatni ezzel a csempés felülettel, de szerintem még erősen kérdéses az általános elfogadottsága. Habár ez a very primitív, igénytelennek tűnő grafikai megvalósítást követik mások is, többek közt a Google az Android fehér alapú(!) :S material dizájnjával. De semmi baj, az újszülötteknek, akik ebbe nőnek bele, tökéletes. :démonikacaj:

 

Visszatérve a Windows Mobile-ra, linkelek egy nemrégi HWSW tesztet. Biztos alaposabb, mint amit én kívülről beleugatok. ;) Hogy mennyire objektív vagy elfogult, azon nem nyitnék vitát.

Nekem két megállapítás hozza az esszenciát. Egyik, hogy a rendszer (még mindig!!!) konzisztensen inkonzisztens, a másik pedig, hogy bétateszt kétszázezerért. Szóval emberek, a Luca széke talán hamarabb elkészült. :P

Kipróbáltuk: Microsoft Lumia 950 és Windows 10 Mobile

 

A hardverrel már nincs akkora baj, beleraktak akkor elérhető csúcs vagy aközeli procit, aminél persze már vannak jobbak kínaiban is. Memória is van, írisz szkenner is belekerült, amin mások csak egy-két éve morfondíroznak. A Galaxy S7-ben szintén lesz.

Legfeljebb a tokozás minőségét húzták le. Oké, de ez a vas. Mikor lesz a szoftver is ennél elfogadhatóbb?

Link to comment
Share on other sites

Get_in_the_Game

Érdekes olvasni a telefonos hozzászólásokat. Már csak azért is, mert pár napja úgy gondoltam, ideje lenne új telefont venni, aztán hosszas nézegetés után úgy döntöttem, hogy nem veszek. :D

 

Nekem Androidos van, édesanyámnak WP.

Ahogy mások is írták, a WP rettentő jól optimalizált, kis hardveren is elmegy, nem akad, stabil, megbízható. Cserébe alig van rá app, az áruháza véleményem szerint egy nagy kavalkád, de ez igaz a telefon szoftverére is. Teljesen logikátlan az egész felépítése. Most csak egy példát mondok: wifi be/kikapcsolása. Lehúzom az értesítősávot, megnyomom a wifi jelet, bekapcsol. Királyság, így kell működnie. Ki akarom kapcsolni, lehúzom az értesítőt, megnyomom a wifi jelet, erre bedob a beállításokba. :facepalm:

 

Aztán láttam olyan funkciókat is, amik több helyről érhetőek el, maga a funkció az ugyan az, de attól függően, honnan indítom, picit mást ad. Az adatforgalmi segéd is egy kalap... kint a menüben kiírja az adatforgalmat, de ha belemegyek, akkor már nem. Szóval tele van logikátlan dolgokkal. Arról nem beszélve, hogy az ébresztőóra riasztások néven fut.

Ha az MS picit többet foglalkozna a rendszerrel, megnéznék, hogy működik egy android/ios, akkor hatalmas siker is lehetne. De helyette azt látjuk, hogy szétbarmolják az egészet. Már bejelentették, hogy idén a 650-es lesz az utolsó Lumia készülék. Ezek után az sem fog WP-re fejleszteni, aki eddig megtette, mert bizonytalanság alakul ki az egész rendszerrel szemben. A régi készülékekre folyamatosan csúsztatják a windows 10 frissítést, ami szintén nem vet jó fényt rájuk.

 

Úgy néz ki, hogy a jövőben csak a Surface Phone-ra akarnak koncentrálni, ami egy felső kateóriás készülék lesz, iPhone árban.

Link to comment
Share on other sites

SkyBird

Lehúzom az értesítősávot, megnyomom a wifi jelet, bekapcsol. Királyság, így kell működnie. Ki akarom kapcsolni, lehúzom az értesítőt, megnyomom a wifi jelet, erre bedob a beállításokba. :facepalm:

 

Steve Jobs anno letörte volna a kezét, aki ilyet tervez, de tuti ki nem adták volna. Hurcolják magukkal még mindig a régi kódbázist szerintem, amire próbálnak egy új felületet ráhúzni. És mindig marad benne valami, amire nem figyeltek.

 

Úgy néz ki, hogy a jövőben csak a Surface Phone-ra akarnak koncentrálni, ami egy felső kategóriás készülék lesz, iPhone árban.

 

Lehet. Az jó kérdés, hogy összességében a drága prémium készüléken van több haszon, vagy az olcsó tömegterméken. Mindenesetre az MS próbálkozott az olcsókkal, eddig mintha az lett volna több, és lett belőle az, ami. Siker nem.

Az Apple elég sokat elad a drágának árazott készülékből is, pont az olcsóval buktak. Hasít is a cég, talán hozzájárult, hogy a Samsung Note által úttörőként megteremtett igényt végre kihasznáva elkezdtek nagy kijelzős telefonokat is gyártani. Oda is pörköltek vele a Samsungnak, pedig Jobs azt is mondta, hogy 4"-nál nagyobb telefon nemigen kell az embereknek, így nem is fognak gyártani. Ha kicsit későn is, de felismerték a változást.

Link to comment
Share on other sites

trutyifix

Érdekes olvasni a telefonos hozzászólásokat. Már csak azért is, mert pár napja úgy gondoltam, ideje lenne új telefont venni, aztán hosszas nézegetés után úgy döntöttem, hogy nem veszek. :D

 

Nekem Androidos van, édesanyámnak WP.

Ahogy mások is írták, a WP rettentő jól optimalizált, kis hardveren is elmegy, nem akad, stabil, megbízható. Cserébe alig van rá app, az áruháza véleményem szerint egy nagy kavalkád, de ez igaz a telefon szoftverére is. Teljesen logikátlan az egész felépítése. Most csak egy példát mondok: wifi be/kikapcsolása. Lehúzom az értesítősávot, megnyomom a wifi jelet, bekapcsol. Királyság, így kell működnie. Ki akarom kapcsolni, lehúzom az értesítőt, megnyomom a wifi jelet, erre bedob a beállításokba. :facepalm:

 

Aztán láttam olyan funkciókat is, amik több helyről érhetőek el, maga a funkció az ugyan az, de attól függően, honnan indítom, picit mást ad. Az adatforgalmi segéd is egy kalap... kint a menüben kiírja az adatforgalmat, de ha belemegyek, akkor már nem. Szóval tele van logikátlan dolgokkal. Arról nem beszélve, hogy az ébresztőóra riasztások néven fut.

Ha az MS picit többet foglalkozna a rendszerrel, megnéznék, hogy működik egy android/ios, akkor hatalmas siker is lehetne. De helyette azt látjuk, hogy szétbarmolják az egészet. Már bejelentették, hogy idén a 650-es lesz az utolsó Lumia készülék. Ezek után az sem fog WP-re fejleszteni, aki eddig megtette, mert bizonytalanság alakul ki az egész rendszerrel szemben. A régi készülékekre folyamatosan csúsztatják a windows 10 frissítést, ami szintén nem vet jó fényt rájuk.

 

Úgy néz ki, hogy a jövőben csak a Surface Phone-ra akarnak koncentrálni, ami egy felső kateóriás készülék lesz, iPhone árban.

 

Nos értesítési sáv, tökéletesen működik és azért tűzhetsz ki oda funkciókat hogy gyorsan elérjél mindent amit akarsz.A wifi tökéletesen működik rajta és nem csinálja azt amit nálad, szerintem user error,...

Wp re azért nem fejlesztenek annyi appot mert :

1 a rendszer zártsága miatt nehezebb mint androidra

2 kevesebben használják ezért nem akkora biznisz.

 

Egyébként hiába van kevesebb app de ami van az legalább működik. Adatforgalmi segéd tökéletesen működik...semmi baj vele.Szerintem te az insider wp10 et raktad a telefonodra azért van problémád.

Régi készülékekere nem is lesz WP10 frissítés.Csak azokra amelyek megkapták a Denim illetve az Update2 frissítéseket.De mint írtam wp re hivatalosan még nem készült el a win10, ezért csak egy bugos insider verzíó érhető el ami hibákat okozhat...éles rendszerre nem ajánlott.

Riasztások vagy ébresztés:

Tök mindegy minek nevezzük...

Egyet viszont hiányolok.A telefon kikapcsolt állapotba nem ébreszt...na ez az egy ami baxa az én csőrömet, bár ettől még teljesen jó tökéletesen használható telefon.

Persze nincs hozzá 23456343 darab zseblámpa program csak 1212 de azok működnek normálisan...és mint írtam nem kell félni mert wP re nincs vírus, a rendszer sajátosságaiból adódóan...tehát biztonságos.

 

Tehát eddig semmit nem tudtatok felhozni a wp ellen...appok vannak, működnek, sőt még olyan extra dolgokat is tudnak amit android soha....Hát ez van...jók a lumiák..

Fejlesztések támogatások:

Legutóbb novemberbe jött ki az update2, elötte májusba a denim...tehát dolgoznak ezerrel...sőt az insideres wp10 hez szinte naponta fejlesztenek ujabb és ujabb dolgokat

Fejlesztenek ölik a pénzt bele...appok fejlesztése majd a wp10 megjelenése után fog beindilni.

Az uj fejlesztéseket lehet látni az uj wp10 insideres mobilokon.Érdemes átnézni őket és utánna fitymálni....

Olyan élményt nyújt a 50-60-70 ezres lumiák mint a 150 ezres droidok...tehát többet kapok a töredékéért...ennyi.

Link to comment
Share on other sites

jagdtigger
Tehát eddig semmit nem tudtatok felhozni a wp ellen...

Kapásból 2-őt tudok:

Brutális mód testreszabható.

Hatalmas fejlesztő bázis áll "mögötte"(pl XDA Developers, Cyanogenmod).

 

sőt még olyan extra dolgokat is tudnak amit android soha....Hát ez van...jók a lumiák..

Mondanál párat? :hááát:

Link to comment
Share on other sites

Bowie

Köszönjük, 25.000 Ft-ot jóváírtunk a számládon. - /Microsoft Magyarország Kft./

Link to comment
Share on other sites

trutyifix

Köszönjük, 25.000 Ft-ot jóváírtunk a számládon. - /Microsoft Magyarország Kft./

 

Köszönöm...Neked meg a goolgle :lol: ....de nem 25.000 csak 5000 mivel semmiféle érvet nem tudtál felmutatni...

Link to comment
Share on other sites

Bowie

Mivel szemben? Ezzel az olcsó reklámszöveggel, amit itt lenyomtál? Tudod, ezt hívják idegen szóval shillingelésnek.

 

Inkább a 3 éve béta verziójú Instagram appról mesélj. Csak egy példa.

Link to comment
Share on other sites

Razak_255

Ha már ennyire szóba került a WP, akkor valaki elmagyarázná nekem, hogy hogyan tudok PPTP alapú VPN-t beállítani rajta?

Biztos én vagyok a béna.

Link to comment
Share on other sites

trutyifix
Mivel szemben? Ezzel az olcsó reklámszöveggel, amit itt lenyomtál? Tudod, ezt hívják idegen szóval shillingelésnek. Inkább a 3 éve béta verziójú Instagram appról mesélj. Csak egy példa.

 

...és Instagram nélkül is jól működik a WP..nem kell nyomni az androidos marhaságot :lol: inkább arról mesélj miért lassul be minden android?Miért merül le 5-6 óra alatt az android?50 ezre androidba van vezeték nélküli töltés lehetősége?..és mozgó fotó(iphonba most találták csak fel :igen: )...esetleg ...na és az ócska facebook kliensről?(androidon, mert wP az is működik tökéletesen)..aztán még a vírusokról meg a sok bizbaszról még nem is beszéltünk...

Lehet nyilatkozni, és akkor kapsz a googlétől te is 25.000 ft.-ot...tehát ne mellé beszélj hanem hallgatom az érveidet....

Egyébként meg tök felesleges összehasonlítani a két rendszert...Más a működésük, teljesen más platform...de tény ár érték arányba a lumiák nagyon ott vannak...és nagyon sok plussz dolgot tudnak amit az android sose fog tudni...Ja hogy még mondjak valamit, a lumi GPS e sokkal jobb, és gyorsabb mint a google vacakja, és városba a házak között is mindig talál jelet...

Egyébként láttál már lumiát vagy csak úgy fikázod? :pislog:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...