Csaba_# Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Sziasztok!Anyámnak vettem egy Android 5.1 Lollipop rendszerű táblagépet (Allview Viva C701). Az a probléma, hogy miután kikapcsol a képernyő, nem fogadja a Skype hívásokat.Hogyan tudnám elérni, hogy mindig Online legyen?
[OP]Destroy-man Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Van egy olyan érzésem, hogy a gsm modul hívásával ébreszti fel a Skype a készüléket, viszont a mostani táblák rendszereiből akkor is hiányzik a vezérlő driver, ha a készülék alkalmas lenne a működésére (vagyis van benne gsm modul a mobil net miatt). Utána is néztem, jók voltak a megérzéseim. Push szolgáltatást használ, ami a GSM része. Ez viszont a mostani androidos táblákból hiányzik. Vagyis ez így nem megoldható. A leírás alapján nem látom, hogy lenne benne gsm modul a készülékben, de az ára alapján ez szinte biztos is, hogy nincs. Így még saját magad se tudnál olyan oprendszert készíteni hozzá ami ezt tudná.
Csaba_# Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 Köszi a választ. És olyat lehet, hogy a készülék ne aludjon csak a kijelző kapcsoljon ki? Nem találtam erre beállítást. (Nem baj, ha emiatt mindíg a töltőn kell hogy legyen.)
[OP]Destroy-man Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Ilyenről nem tudok. Max rootolás után, ha megpiszkálod a rendszert.
SkyBird Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Ha úgyis töltőn van, vagy lenne, és ha nem gond, hogy a kijelző is megy, akkor régesrég használtam Gingerbreaden, talán még ICS-esen is a Screen On appot. Beállítod benne a Skype-ot, hogy figyelje, és amíg ki nem lövöd, nem kapcsol ki a kijelző Skype alatt. Viszont elvileg beéghet a kijelző.
1933 Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Uraim! Nincs benne képernyő védő? Az ugyan kikapcsolja a képernyőt, de a masinát nem. Csepptöltőt is lehet rákötni, ami ugyan nem tölti túl az aksit, de adott feszültségszinten leáll a töltés.
Fujitsu Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Mester, vegyük úgy, hogy ezt az utóbbi mondatodat nem írtad le.
Recommended Posts