PistiApu 0 Share Posted September 15, 2015 Tisztelt Fórumozók! Segítséget kérnék. Beüzemeltem újra a FujitsuSiemens Amilo La1703 táskagépemet az ő saját (vele adott) Win XP SP2 operációs rendszerével. Tiszta telepítéssel, mert előzőleg sok minden volt rajta, ezért úgy véltem helyesnek, ha tiszta lappal kezdek. Tudomásom szerint a driver-ek is rendben települtek a gyári lemezről. A gép nem csatlakozik a netre. A következő hibaüzenet jelenik meg, amikor a szépen feltelepített LibreOffice-t el szeretném indítani: http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg És még az Audacity-nél is ugyanezt a hibajelenséget produkálta. Hogyan lehetne ezt a hibát orvosolni? Köszönettel várom a megoldást: PistiApu Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 949 Share Posted September 15, 2015 SP2? Miért? SP2 2004-ben volt, úgy 6-8 éve nem támogatja semmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted September 15, 2015 SP2 semmiképp. De jobb lenne minimum Win 7 az XP helyett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PistiApu 0 Author Share Posted September 15, 2015 Tisztelt Uraim! Pusztán azért az SP2, mert ahogy írtam nem akarok a netre menni, tulajdonképpen két olyan régebbi szoftvert futtatnék rajta, ami nem megy a Win 7-en. De ha már újrahasznosítom a gépet, akkor legalább egy szövegszerkesztő, táblázatkezelő legyen rajta, plusz az Audacity. Üdvözlettel: PistiApu Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 949 Share Posted September 15, 2015 Én ezt értem, de a világ nem így működik. Első körben akkor próbálj velük alkudozni (lap alja), illetve itt vannak régi verziók, hátha valamelyik, talán 2-es előtti elindul. A LibreOffice-t még nem néztem, de gondolom, az sem támogatja, abból is valami régebbi kéne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PistiApu 0 Author Share Posted September 16, 2015 Tisztelt Balázs! Köszönöm szépen, megpróbálom az általad javasoltakat megtenni. Köszönettel: PistiApu Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 949 Share Posted September 16, 2015 Ok, de alkudozni azért mégse próbálj meg velük, azt csak azért írtam, mert feltüntetik, hogy XP SP3-at támogatják. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PistiApu 0 Author Share Posted September 17, 2015 Tisztelt Balázs! Természetesen én sem szó szerint értettem az alkudozást ... Egyébként még - elvileg - letöltheő az XP SP3. A LibreOffice 3.6.2. működik, az Adacity nem került sorra, mert kezdődött a BL közvetítés. Köszönöm az útmutatást. Üdv: PistiApu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts