Zenonn87 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Sziasztok! Nemrég vettem egy Dell Latitude E5440-es gépet, egy ADATA Pereimere Pro SP920 128GB-ot és egy beépítőkeretet. Az a probléma, hogy mióta a HDD-t (mint kiderült SSHD) átraktuk a beépítőkeretbe, a helyére pedig az SSD-t a gép nem akar elindulni. Bekapcs -> sötét képernyő. Sajnos nincs nálam a gép, mert egy rokon hozta el nekem, de addig is használná, míg hozzám nem kerül. Azt mondja, hogy a kép sötét és nem jelenik meg semmi bekapcsolás után (még a Dell képernyő sem, amikor a Bios-t be lehetne hozni), hanem pár másodper múlva kikapcsol. Miért lehet ez? Talán, baj lehet az SSD-vel, vagy a beépítőkerettel és vissza kellene vinnem? Köszi előre is!
Zenonn87 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Megoldódott a sötét képernyő. A ram nem volt rendesen a slotban.
Fujitsu Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Ja, hogy te az vagy, akinek itt válaszoltam az előbb? A fene, hogy nem bírom megjegyezni a nickeket. Na, akkor már tárgytalan, de jó döntést tetszett hozni.
guszti24 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sziasztok! Van egy idős, de fantasztikus laptopom amin egy furcsa hiba jelentkezett.Frissités töltött le a win 7 és ujrainditàs utàn fekete képernyővel megàllt a történet.Ujrainditás után belépett a winbede elment róla a hàlozat....Nem akartam játszani sokat ezért feltettem a win 8.......Két napig minden ok most megint töltött egy frissités az updateről és láss csodàt ujra fekete kép ujrainditás után...Szerintetek mi lehet a gond?Bios?A gèp egy Msi Ms 1721-es! Köszi a válaszokat előre is!
Recommended Posts