Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Jó helyen vagyok-e - elnézést kérek mindenkitõl


pancsertunder

Recommended Posts

pancsertunder
Tényleg, bocsánatot kérek mindenkitől mert úgy egy évre kiestem ezen az oldalon is mindenből, és minden előzményem odaveszett a régi gépem (újabb) zavara miatt, s most talán - sőt, egész biztosan - jó helyen kérdezősködöm afelől, hogy egy számomra érthetetlen (számítógépes) esemény ill. gond miatt segítséget kérjek... Májusban végre megnyugtatóan kaptam egy (hozzám képest) tisztességes gépet, amivel ragyogogóan tudtam létezni egészen két héttel ezelőttig, amikor is bekapcsolás után a képernyőn azt az üzenetet kaptam, hogy "administrator has prohibited dvd/cd driver", s mint utóbb kiderült, a pendrive-omat sem hajlandó kezelni. Kút- és fafejem után menve eljutottam oda, hogy "usb-driver"-ek tulajdonságai, ahol is azt látni, hogy minden engedélyezve - ugyanakkor minden idetartozó (a bajomhoz kapcsolódó ikon, mint a dvd- vagy pendrive-ra hivatkozó) ikonom "behajtani tilos" - nos egy ilyen gondban szeretnék segítséget találni, egymagam ennyire már nem vagyok jó - mindenkinek hálásan megköszönöm, aki meg tudja mondani, hogy hol, melyik fórumon leszek jó a kérdésemmel... Köszönöm szépen mindenkinek!
Link to comment
Share on other sites

payskin

Nem arról volt szó, hogy Windows 7 Starter? :D

 

Komolyra fordítva a szót, azt látom nem sikerült a mondókámból megérteni, hogy az önmarcangolást, bocsánatkérést, magánéletet hagyjuk, és koncentráljuk a problémára, úgyhogy fórumozási gyorstalpalónk következő lépéseként kicsit átszerkesztettem a hozzászólásod. Ami halvány, az egyáltalán nem kell bele, ami normál feketével van, az kell bele, ami vastaggal, az a fontos.

 

Valamint, az emberek a téma választott címe alapján fogják eldönteni, hogy kíváncsiak-e a problémára, van-e hozzá közük. Szerinted jó címválasztás volt az, hogy "Jó helyen vagyok-e - elnézést kérek mindenkitől"? Látsz egyetlen hasonló című témát a Windows XP-ben? :hááát:

 

Ugorjunk.

 

Frissítve 2012-11-13-án: LOL! A fentieket, mint kiderült, nem neked címeztem, összekevertelek valakivel... :D:facepalm:. Így viszont elnézést kérek érte...

 

Rettentően kellenénk viszont olyan további, hiányzó információk, mint...

 

1. Milyen gépről beszélünk? Nem a színe, nem hogy kitől-mikor-hogyan kaptad, hanem a gyártója, típusszáma, ami alapján megtalálom a neten az adatait.

 

2. Milyen operációs rendszer van rajta? Esküszöm, a másik témában azt írtad, Windows 7 Starter. Ez meg itt a Windows XP téma. Nehogy elnézést kérj! Írd meg, milyen operációs rendszer van rajta.

Start menü --> jobb oldalán Számítógép feliratra jobb egérgombbal kattint --> Tulajdonságok. Ott látszik.

 

3. Milyen szoftverek vannak rátelepítve? Nézd meg a Start menüben, például, vagy még jobb, ha a Vezérlőpulton a Programok eltávolításánál levő listát idemásolod. Ha 20-nál több van, akkor jól kiszúrtál magaddal, de főleg a géppel és a Windowszal. Amennyiben nem te telepítetted ezeket, akkor veled szúrtak ki nagyon.

 

Eddig jussunk el, innen folytassuk okosan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...