mcfresh Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Sziasztok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Van egy Xp gép, melyen ki van kapcsolva, az, hogy a rendszer leállítsa az USB portot energiagazdálkodás miatt. Tehát elvileg mindig online az usb kapu. Rá van kötve egy 500GB usb Adtata HDD, melyen egy munka_szoftver van telepítve. Onnan dolgozunk. (-nánk) A program el is indul, megy is egy darabig, aztán egyszer csak lelál leáll a progi azzal a hibával, hogy nem találja az utat. Ránézek, és tényleg nincs meg a meghajtó. Leállt. a A led világít a meghajtón, de a windows nem látja. Csak újra_indításkor jelenik meg újra. MIÉRT? Hogyan lehet megoldani, hogy mindig online legyen a külső HDD.??? ? Kérlek, ügyelj a helyesírásodra és az elgépelésekre! A téma címét kijavítottam, ugyanis az nem köttöt, hanem kötött. És könyörgöm, ne üss entert minden mondat után, teljesen olvashatatlanná teszi a szöveget. Próbálj meg egy kicsit több időt fordítani a hozzászólásaid megírására! Köszönöm! <KGigi>
KGigi Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 És mi a helyzet a HDD-k energiagazdálkodásával? Ne az eszközkezelőben nézd, hanem a vezérlőpulton, ahol a képernyő kikapcsolása is van.
mcfresh Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 sorry! Legközelebb jobban figyelek. De nem igazán értem. Ha folyamatosan használatban van a hdd akkor ennek a résznek semmi köze nem lenne hozzá.
arpsoft Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Elõfordulhat, hogy az USB port nem tud annyi áramot leadni, amire a HDD-nek szüksége lenne.
Dávid Csaba Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Nálam szintén előfordult ilyen, a külső rack volt hibás. Ennek köszönhető a winchesterem 94%-os állapota is. Mióta kivettem a rackből, nem volt vele gond.
KGigi Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 De nem igazán értem. Ha folyamatosan használatban van a hdd akkor ennek a résznek semmi köze nem lenne hozzá. Elvileg nem. De mivel Windowsról beszélünk, soha nem lehet tudni
Recommended Posts