szerj Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Egy képgalériát készítettem, és Lightbox 2.51 alkalmazom képnézegetésre. A problémám az, hogy a következő kép megjelenése előtt 2 másodpercet vár a lightbox, ami számomra zavaró. Mit kellene átállítanom ahhoz, hogy a következő kép azonnal megjelenjen? Köszönöm segítségéteket.
Giraffe1 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Így látatlanban az elsõ kérdés: a teljes méretû képeket elõre betöltöd, vagy azt a váltáskor kell megkezdenie a programnak? Mert utóbbi esetben valószínûleg a kép betöltésére kell várni.
szerj Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 A képeket váltáskor kell megkezdenie betöltenie a programnak. Ugyanannyi ideig tart egy 24 kbyte-os és egy 300 kbyte-os kép közötti váltás (a legnagyobb kép mérete 400 kbyte). Míg fotós oldalakon ennél sokkal nagyobb méretű képeket pick-pakk betölti neten keresztül az ott használt Lightbox, míg nálam még csak wincheszterről kellene egyelőre.
szerj Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Minadazoknak akik próbáltak utána nézni, és segíteni köszönöm. Megtaláltam a megoldást, miután alaposan átnéztem a javascriptet. Ha valakit érdekel a megoldás: function LightboxOptions() { this.resizeDuration = 900; (régebbi lightboxba: resizeSpeed) A 0 = gyors, 3000 nagyon lassú, nálam, mint látható 900 volt beállítva.
[OP]Destroy-man Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 400 MByte-os fotó? Hány gigapixeles képekrõl van szó?
Recommended Posts