szerj 0 Share Posted June 20, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Egy képgalériát készítettem, és Lightbox 2.51 alkalmazom képnézegetésre. A problémám az, hogy a következő kép megjelenése előtt 2 másodpercet vár a lightbox, ami számomra zavaró. Mit kellene átállítanom ahhoz, hogy a következő kép azonnal megjelenjen? Köszönöm segítségéteket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giraffe1 0 Share Posted June 20, 2012 Így látatlanban az elsõ kérdés: a teljes méretû képeket elõre betöltöd, vagy azt a váltáskor kell megkezdenie a programnak? Mert utóbbi esetben valószínûleg a kép betöltésére kell várni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerj 0 Author Share Posted June 21, 2012 A képeket váltáskor kell megkezdenie betöltenie a programnak. Ugyanannyi ideig tart egy 24 kbyte-os és egy 300 kbyte-os kép közötti váltás (a legnagyobb kép mérete 400 kbyte). Míg fotós oldalakon ennél sokkal nagyobb méretű képeket pick-pakk betölti neten keresztül az ott használt Lightbox, míg nálam még csak wincheszterről kellene egyelőre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerj 0 Author Share Posted June 21, 2012 Minadazoknak akik próbáltak utána nézni, és segíteni köszönöm. Megtaláltam a megoldást, miután alaposan átnéztem a javascriptet. Ha valakit érdekel a megoldás: function LightboxOptions() { this.resizeDuration = 900; (régebbi lightboxba: resizeSpeed) A 0 = gyors, 3000 nagyon lassú, nálam, mint látható 900 volt beállítva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted June 21, 2012 400 MByte-os fotó? Hány gigapixeles képekrõl van szó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts