Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Realtek


Szemtelen

Recommended Posts

Szemtelen

Hello.

 

Lenne 1 nagy problémám a géppel:S.

 

Leszedtem 1 Dj probramot(Mixcraft+Autotune kiegnek) és a cél azvolt hogy Ts en megtudjam változtatni a hangom effektekkel.

Nos ez sikerűlt is (leszedtem 1 Virtual Audio Cable nevű programot ehez) csak mikor bekapcsoltam a gépem következő alkalommal valamiért a hangvezérlő le volt némítva, ekkor még rámentem ,levettem a pipát az elnémításról és volt hang, de most már nemtudom levenni róla pipát mintha automata lenne rajta mi állandóan csak bekapcsolja ( elindítottam 1 zenelejátszót és probáltam kinyomni a pipát és csak akkor hallotam vaalamit mikor pont rányomtam). Próbálkoztam azzal hogy letörlök mindent amit leszedtem+ Realtek drivert újraraktam de akkor is fenmaradt a probléma :(

 

Mit kéne tennem? Ugye nem újrarakni a gépet?-> nem rég tettem. vagy lehet 1 vírus az?(próbáltam keresni a vírusírtóval de semmi:eset smart S 5.

Edited by Szemtelen
Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Szerintem ezt a problémát a Virtual Audio Cable nevû program okozza. Csak ki kell kapcsolnod. Az ilyen effektezéseket illik hardveresen, vagy hardveres vsti támogatással rendelkezõ hangkártyákkal megoldani, ott ilyen probléma nem áll fent. Ott maximum csak a csatlakozókkal leszel bajba, mert a mikrofon bemenetek profi hangkártyákon mind XLR-es.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...