Priscin 0 Share Posted December 21, 2011 Sziasztok! Hiába telepítettem fel az Itunes legfrissebb (10-es) verzióját, nem jelenik meg rajta rendesen az Itunes Store oldala: nincsenek képek, nincsenek linkek, nagy nehezen ha betölti a szöveget. Így persze nem is tudok regisztrálni vagy bármit letölteni vele. Böngészõben megnyitva minden ott van (egyéb oldalakkal sincsen probléma), de ott persze nem lehet befejezni a regisztrálást. Az internetes rádiók szólnak vele, de a weboldalak nem jelennek meg. Többször újratelepítettem, az eredmény mindig ugyanaz. Tûzfal lekapcsolva, ugyanaz. Tanácstalan vagyok ír: . Segítsetek kérlek, hogy mi lehet a gond. Így karácsony elõtt jó lenne mûködésre bírni. Köszönettel Priscin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted December 21, 2011 Ezeket a címeket el kell tudnod érni ahhoz, hogy működjön az iTunes: itunes.apple.com ax.itunes.apple.com ax.init.itunes.apple.com albert.apple.com gs.apple.com ax.phobos.apple.com.edgesuite.net mzstatic.com Az iTunes a következő portokat használja: 80, 443, 3689, 5297, 5298, 5353, 8000-8999, és 42000-42999 ui.: Nincs olyan, hogy iStore, iTunes Store van. Valamint az iTunes per pillanat 10.5.2-es verziónál jár, a 10-es változat 2010 szeptemberében jött ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts