Gebana Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 üdv, "új" gép, friss rendszer, 1 sata hdd, 1 ide hdd, 1 ide odd. satával semmi probléma. 1x eltünt az ide ág, reset, megjelent, írható-olvasható. játéktelepítés után megint eltünt. többször elõfordult ez. ide kábel csere nem oldotta meg. másnap véletlenül feltünt, hogy a hdd-be menõ tápkábel mozgatásakor a vinyó ki-be kapcsol. csatlakozó meg lett igazítva, mozgatás közben sem volt probléma. másnap is jóvolt, majd egyszer eltünt az odd, hdd megmaradt, írható-olvasható volt. lemez behelyezése után az odd is megjelent, és mûködött. ilyennel még nem találkoztam, és úgytünt a csatlakozó hibájából volt csak, de most ismét bizonytalan vagyok. van erre valami megoldás? elméletileg az odd tápkábele is helyre lett igazítva, de lehet ott is az a probléma?
Gebana Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 deer 300w gép: e6550 + 8800 gts + a leírt dolgok.
Csaba_# Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Talán segítene, hiszen így kisebb lenne az áramfelvétele gépednek, de attól még a tápod egy ipari hulladék, valószínű, hogy az teszi rendre tecchalottá a vinyódat és az ODD -det. Addig szabadulj meg tőle, mielőtt igazi halottat nem csinál a gépedből. Az itt található ajánlott tápok listájából bármelyiket nyugodtan választhatod.
Gebana Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 ma is tanultam valamit, köszönöm szépen mindkettõtöknek!
Recommended Posts